vi bär varann igenom

man behöver inte alltid vara stark
man får finnas ändå

Vad du än gör och vad du än tänker på
var du än finns, berätta hur du mår
det finns alltid någon tro det eller ej
som bara vill lyssna, bara vill finnas för dig



aller avec mon nouvelle chausserre

hehe hej allihopa jag är i frankrike.

aujourd'hui je acheté nouvelle chausserre, ils es tres bon :)

nej .. jag är inte i frankrike :( men det hade varit kul att vara där nu tror jag. men för er som kan lite franska, snälla rätta inte det jag skrivit, ni fattade alltså att jag idag har köpt nya skor !

så här ser dom ut : →
nedsatta med 300 kr.. de gillar jag!

Rami shaaban gav bort segern till brasilien ikväll :( han är märklig asså , spelar i hammarby, har spelat i djurgården men håller på aik !


nu tänkte jag svara på lite kommentarer:

Först och främst måste jag ta med mitt senaste som kommer från louise och som gör mitt slit, nja förresten det mesta här kommer rätt spontant bara, här med bloggen värt mödan!

Louise om fikation in da maison

haha jag älskar din blogg iaf :)


Tack! och jag hoppas att du inte är ensam louise :)


daniel om fikation in da maison

Mycket riktigt Karl så får du nog allt ta och lägga band på dig.

Ajabaja till förbjuden frukt...

Jag vet att du har rätt daniel men du har inte sett henne! hon är som ett fullt kylskåp när du kommer hem !


amie om En lång skoldag

haha då förstår jag. Ett tag där trodde jag att du var helt blåst. förresten, har precis laddat ner albumet. skitbra ju!

haha nädu helt blåst är jag väl inte iaf ! vilket album pratar vi om ? :)


Sussi om har jag tappat det?

Om Håkan Hellström inte uppskattar en fika på Café Nyfiken så kan han verkligen, verkligen gå och hoppa

Du är mycket vis sussi ! jag var där häromdan och det är alltid lika trevligt!


daniel om 2*utekväll

Ljungskile på en tionde plats var att tippa allt för mycket med hjärtat ;)

Man måste tro och hoppas som ljungskile supporter! jag började nästan gråta igårkväll när jag hörde att premiären mot hammarby kanske ska flyttas från starke arvid till borås arena pga snö :'(


   daniel om har jag tappat det?

Men Kaaaaarl! Nu rubbar du min världsbild. Du MÅSTE lyssna på 50-cent, endast!!

Nej du så inskränkt är jag inte, du kanske skulle testa att läsa några andra böcker än bert? på tal om att vara inskränkt


Dagens låt: Talib Kweli - Ms.Hill

När amanda kommer hem från fjällen ska jag be henne om en tjänst med min blogg och så ska jag efter det skriva vad jag tycker om alla i min klass! det blir något att se framemot :)





 

 




fikation in da maison

Tisdag:
att blanda svengelska, amerikansk slang och franska är något alldeles extra när man skriver en rubrik.
Att dessutom få det att rimma och ge en överblick över dagen... nja jag lyckades inte.
Rubriken skall alltså säja att jag idag var och fikade på cafe nyfiken tillsammans med elin otter å p(l)elle
det var skitatrevligt å sitta där i trevligt sällskap när de snöade utanför, tyvärr så var det ingen dans på sportlife att titta på som det var när jag och otter var där senast!


Måndag:
Lugn dag, hade tänkt träna med romelanda men såg på deras hemsida att det var ingen träning, på kvällen kom jocke å matte å vi åkte ut lite å träffa gurra göbel wall sophie natha å pernilla åså åkte vi till rollsbo å drifta lite bara, kom hem sen åså frågade otter mej om jag ville hänga med å spela match med FC Komarken på tisdan men det blev inställt pga för mkt snö.
Gurra sa en bra sak om bloggande, egentligen så ska man ju inte skriva om sin vardag på bloggen utan om tankar som man vill dela med sig av! jag höll med men jag tycker att det kan vara kul att skriva lite vad som händer omkring en också men ibland har jag ofta en baktanke med det jag skriver ;)

Söndag:
Åkte till mormor och åt middag med släkten, jag övningskörde hela vägen till falköping och tillbaka, tror att vi sparade ca 20 min på att jag körde istället för mamma. En sak med den här dagen... en viss mamma i min släkt, alltså vi är inte riktigt släkt utan jag är det med hennes man men jag kan inte låta bli mina tankar.. hon är så sjukt snygg och har sån go stil man skulle lätt kunna ta henne för typ 24-25. hmm jag får lägga band på mina tankar alltså.


Avslutningen ikväll blir på engelska som pölsa i smala sussie sa "Då vill jag ta det här på engelska för annars börjar jag bara gråta och det vill jag inte"

Right now i feel a meaning in my life, this may be it or am i just to make the same mistake again..

det var djupt.. hejdå

← Pölsa the man

har jag tappat det?

Först och främst.. Håkan hellström har kommentera min blogg, sorry håkan för dom inte alltför fina orden jag skrev om din musik, hoppas du någon dag kan förlåta mej.. jag kan bjuda på en fika på cafe nyfiken som kompensation.. hör av dig om du är intresserad!

ursäkt nummer 2 går till alla hormonstinna tonårsflickor, jag har insett att jag nog trots allt är en av er.. orsaker låter jag stå oskrivna.

Nu till min fråga till mej själv, har jag tappat det? och den här gången funderar jag seriöst på om jag tappat det totalt.. anledningen stavas the sounds...jag gillar dom.
Nej jag skojade inte, just i detta nu spelas det fjortis-punk ur mina högtalare.
är detta så farligt frågar jag mej... och svaret hoppas jag få från er, var inte rädda för att skriva hur kränkande ni känner för att vara.. med vänner som inte alltför ofta berömmer dig eller ger dej någon positiv komplimang ibland så är man van. Om det däremot finns någon som läser det här och också gillar the sounds så är jag öppen för att diskutera allt från vilka skosnören sångerskan har till vilket träslag hennes gittar är av (om hon nu spelar gittar, inte fan vet jag)

ne jag känner att det var lite hårt skrivet mot min vänner men lite mer kärlek har aldrig skadat någon.

hörde förut med bror min om han var sugen på en tysklandstripp men han hade det inte så torrt hemma sa han så det får väl skjutas på framtiden då antar jag.

I övrigt har dagen varit lugn, jag var knappt bakfull imorse heller, det är skönt det.

Imorgon står åka till mormor och beställa skor och jeans på schemat.
Snackade lite med elin på msn också och en fika är inplanerad på tisdag förhoppningsvis:)

nu är det bedtime och jag ska sova lika gott som prinsessan på ärten fast utan den där jäkla ärtan !
vi hörs imorgon bloggen, du är min bästa vän (L)


2*utekväll

Yes dom två senaste kvällarna har bjudit på mycket dryck,go musik och trevligt sällskap!

I förrgår var det hemmafest som gällde för omväxling skull och det började på eftermiddan med att jag och hammar åkte iväg å handlade öl och lite senare åkte vi iväg till backis å ställde bilen sen körde wall ut mej hammar backis å ivar ut till boris där vi förade lite, boris blandade till en shot åt mej som smakade precis som mormors jordgubbssylt.
Sen åkte vi in till kungälv hem till lovisa som fyllde 17 å där var det väl ganska nice tyckte jag men sen stack vi upp till munkegärde å kika läget där men där var det inget drag och lite smått började kvällen dö ut.

Knappt bakfull vaknar jag upp på fredagen, tar en tripp upp till pappa å käkar hemmapizza å är där hela dagen ungefär, kommer hem vid 8 tiden å pratar lite me kristin i telefon samtidigt frågar sebbe på msn om jag ska me till olearys, funderar lite å sen så hakar jag på. blev lite veligt å ja fick vänta en lång stund men sen gick vi till olearys å jag har nog aldrig vart där så tidigt innan, men så gick vi till combi en stund också å där är det lite trevligare å sitta tycker jag. men de va en go kväll me goa gubbar!

Idag är det supercupfinal mellan IFK Götborg mot Kalmar som står på schemat så jag ska snart käka lite brunch å dra iväg till kalle å kolla på matchen där.

Sedan.. EXKLUSIVT på Kallebaby.blogg.se ger jag er här slutplaceringarna i

Allsvenskan 2008
1. IFK Göteborg
2. Kalmar FF
3. AIK
4. Hammarby
5. Elfsborg
6. Malmö FF
7. Djurgården
8. Helsingborg
9. Halmstad BK
10. GAIS
11. Ljungskile
12. Örebro
13. Gefle
14. GIF Sundsvall
15. Trelleborg
16. IFK Norrköping

IFK försvarar Sm-guldet före Kalmar och AIK som får se sig slagna av mesta mästarna.
Efter dom 3 lagen är det svårtippat, Malmö vet man inte riktigt med i år och dom hamnar nog på en 6 plats, Gais kanske kommer lite längre upp än 10onde plats och Ljungskile lite längre ner men wåhlemark fixar iaf allsvenskt avancemang till 2009.

Nån som tycker tabellen kommer se annorlunda ut?


Dagens låt : Bruce springsteen - The river ... ett mästerverk, sätt den på replay å bara njut.

aja im out, skriv en kommentar holla atcha bwoi

En lång skoldag

Nej jag skoja bara.. jag var aldrig i skolan idag. (jag slutar inte förrens någon kommenterar mina inledningar)

Hehe nä idag var jag inte i skolan utan jag vaknade halv 2, Fitta tänkte jag.. vi ska ha samling till beachvolleyn om 45 min i kungälv å bussen går inte. Det blev alltså ingen beachvolley istället blev det en lugn dag hemma, jag passade på att lura sebbe korea på msn å sa att jag fått hjärnskakning av när han dunka in mitt huvud i väggen å att jag fick åka till kungälvs sjukhus efter dom hade dratt...jävlar va rädd han blev innan jag sa att ja skojade :D sem nu ikväll så var jag på teorikurs för körkortet å det va inte ett 2 tim långt sömnpiller som jag hade trott utan det var ganska bra.

Sen kom jocke å matte förbi här runt 9 tiden , Jocke hade tatt sitt körkort idag.. Grattis gubben!

till sist tänkte jag bara skriva om en låt jag hörde på Sussis blogg
mannen bakom denna låt är håkan hellström vilket gör att eftersom jag skriver om han direkt får mej
att känna mej som en hormonstinn tonårsflicka i sina sämre stunder.
Nåväl nu är det så att jag tyckte att ett litet textutdrag var väldigt klockrent så det som följer efter det här är inte sönderdeprimerande och ynkliga tankar, vilket jag brukar förknippa håkan med.

"Ni två hör hemma i ett rum med inga andra"

Den är till alla som tofflar för sina pojk/flickvänner och glömmer av det viktigaste, ens kompisar.



Dagens låt : Grand prix - Nån annan dag ... skön låt med helskön text

"Jag är en vanlig kille du kan säja vad du vill men
jag är inte han som säjer vad som helst för att få ligga
sista dansen har sparat den till dej, sista chansen
ska vi gå hem till mej?"

om nån råkar ha den här låten på datorn så får ni gärna skicka den för just nu måste jag gå in på deras myspace för att lyssna!

Goodmorning New York

Nej jag skoja bara...jag är inte i new york.
Jag sitter på mitt rum och börjar faktiskt bli lite trött, kan ha att göra med att jag sov max 3 tim i natt men..
Imorgon har ja prov i religion och jag har inte öppnat boken än..det suger.

Nu är det bara ca 2 veckor kvar till allsvenskan sparkar igång igen och i år är ju Ljungskile med och krigar om guldet (nja) men jag tänkte iaf åka upp å kolla på premiären mot hammarby, antagligen ingen som vill hänga med förrens dom möter gais eller ifk men om nån har lust så bjuder jag på första rundan på bella mare :)

och det är två dagar kvar till påsklov! Hoppas det händer något kul då, ska försöka boka upp mej på saker så att det blir en späckad vecka och på önskelistan över saker att göra står : en tysklandsresa,ett ikeabesök, gå till pasta cronieri och se nån bra film på bio sen kanske en romelanda träning kan bli av nu när jag snackat om det ett tag och inhandlingen av kläderna med innan pengarna ryker, att festa behöver jag nog inte skriva på nån önskelista det kommer det säkert bli en del det med.

annars har min dag vart okej typ... sebbe dödade mitt huvud in i ett skåp bara blev helt groggy typ men aja imorn är det beachvolley i NRJ beachvolley hallen på gympan .. det kan bli kul om jag får spela med den delen av klassen som inte är bollsinnesbefriade iaf :)

← Den vill jag ha tatuerad på bröstet snart.. vad tror ni om det? det blir nog snyggt hoppas jag.
(Det är det kinesiska kärlekstecknet)


Dagens låt : Jay-Z -ft 3 doors down - Here without you (remix)

Julen är kommen hopp fallera

nej jag skoja bara.. det är inte jul.
däremot har det fallit en massa äcklig och slaskig snö i natt, jag bevittnade händelsen live när dom första snöflingorna började falla runt halv 3 då jag inte kunde sova å låg uppe och kollade på världens antagligen sämsta film som någonsin gjorts, but im a cheerleader hette den och den handlade om ett behandlingshem för homosexuella som skulle omvändas till att bli heterosexuella (jag ger handlingen 0 av 10 upphöjt till en miljard).
att prata om väder är inte så kul kanske men igår var det hur nice som helst och hammar kom förbi å berättade att han just satt på sommardäcken och vi skämtade lite om att det kunde ju faktiskt komma snö igen... åså händer det dagen efter! snacka om tabbe de där me att byta däcken!

Jag har inte skrivit något på några dagar nu men ni får ursäkta mig för jag har varit sjuk å då händer det ju verkligen ingenting. Men i lördags hade febern gett med sig och jag tog mig till city gross för att göra en ny upptäckt, jag testade en annan snus sort =).

Under tiden som jag har varit sjuk har jag haft tid att tänka en del och något som jag har tänkt lite mer på är hur skönt det ska bli att flytta hemifrån! asså jag pallar inte att bo så här långt ifrån allting och framförallt inte att höra på en massa tjat om allt möjligt. Så fort jag får en fast anställning i höst så ska ja se över om jag kan ta ett lån å köpa loss nån billig skit lägenhet eller så skulle det vara kul att gå till sjöss och jag skulle kunna nöja mej med en egen hytt .. nej jag skulle tom kunna tänka mej att dela hytt med en kedjerökande norrman om det skulle knipa bara för att få göra något annat än meningslöst skolarbete och så...

I övrigt har den här dagen varit ganska skön jag vaknade vid halv 1 och tog mej till skolan som iåfs var mördar seg idag, jag börjar hata italienska lektionerna i början var det lite kul och så att läsa me 1orna men nu ä de ba tråkigt typ. Sen hängde matte me mej hem å vi fick lite svenska gjord å jag gav han den kulinariska smakupplevelsen av pasta med pesto !


Dagens låt : Metallica - St anger


HAHAHA


Romelanda = tha hood?


Är det romelanda böne snackar om daniel? :D

Sjuk

38.0 visade tempen både igår och idag så jag har varit hemma och mått skit, först nu har jag lyckats ta mej upp ur sängen och kommit hit för att ge er ett nytt spännande blogginlägg!

När jag är sjuk brukar jag ofta ligga och kolla på tv då min tv står så perfekt att jag kan kolla på den utan att behöva resa mig ur sängen, idag så fick min far och min bror dock för sig att koppla å greja så att tvn där uppe skulle få in kanaler. Det slutade med att alla tv apparater i huset slutade fungera, inklusive min.
I min stora deppression tog jag fram två böcker som jag började läsa, båda med samma tema eller om man nu ska kalla det tema för båda böckerna är byggda på verkliga händelser. Iaf så Hette de båda böckerna Fråga Alice och Sjutton. Låter kanske inte som några kul böcker och dom är väl egentligen inte så roliga heller då den ena är en dagbok som en, i början av boken, 15 årig amerikansk flicka skriver om sin familj och sina tankar och hur hon på en fest börjar med att testa LSD utan att vara medveten om det hon börjar sedan ta syra trippar och röka på och i slutet av boken så dör hon av en överdos endast 17 år gammal.
Den andra boken handlar om en svensk kille som växer upp i stockholm och lever sina tonår under 70-talet och han börjar också ta en del droger och bor kollektivt med andra hippies. två riktigt bra böcker tycker jag inte världens lättaste att läsa kanske men rätt tankeväckande.

Igår funkade dock tvn och jag hade all tid i världen att kolla på en massa tv serier.
Har börjat kolla på två nya serier, The game och How i met your mother.
Sen kollade jag på Robins också fast det var ju repris från i fredags med intervju av felix herngren och björn gustavsson. Blev så glad när felix herngren berättade att han hade pissdåliga betyg när han gick ur gymnasiet.
man kan bli nåt utan betyg asså, jag skulle vilja ha en sån talkshow som robin typ det hade varit riktigt kul att syssla med tror jag.

nu orkar ja inte skriva mer.

" Att vara full kan faktiskt vara riktigt skoj" Felix herngren



plugg å shit

idag har man fett me plugg asså, har prov på onsdag i natur och började för en timme sen ungefär.
men inte är jag deppig för det jag får la ta de som det kommer, går du in på daniel eller amandas sida ikväll eller imorgon kväll hittar du väl något manodeppressivt inlägg om att dom inte kommer få MVG men nu är det min blogg och jag är gott nöjd med det berömda betyget godkänd.
Börjar kännas att det inte är långt kvar i skolan nu och på ett sätt så känner man sig trött på den men det är en skön gemenskap i skolan ändå man har ju inte 2 timmars raster på någon arbetsplats och man träffar inte alla som man träffar i skolan sen. Att jag aldrig mer kommer ha ett riktigt sommarlov känns också rätt fisigt, av den anledningen har mina banor gått i att läsa vidare till lågstadie lärare för 5 veckors semester per år är inte mycket att hänga i granen asså å andra sidan är en lön på typ 13 000 efter skatt efter att ha läst vidare minst 3 år till också rätt fisigt.


aja , en tjej i min italienska sa en rätt kul sak idag faktiskt "Jag skulle aldrig bli tillsammans med någon från kungälv".
hon tyckte att alla i kungälv visste om allas sexliv nämligen och det är väl lite sant ändå, det som är kasst me de tkr jag är att även om inte du säjer något själv så snackar kanske tjejen en del så man bestämmer ju inte heller vem som får reda på vad eller om man vill att nån ska få reda på något. sedan frågade jag henne om ytterby räknades som kungälv ! de va lite kul sådär inte för att jag menade något de va bara på skoj så ...

Dagens låt : Youngbloodz - Imma shine


Black n white

igår var jag på black n white på marstrand det var riktigt skoj faktis! träffade hur mkt gott folk som helst som man inte träffar allt för ofta när man är ute numera så det var riktigt chill!

kvällen började iaf med att matte jocke å gurra kom å plocka upp mej åså åkte vi ut till jocke, han mådde la sådär efter fredagen och somnade i duschen och så. Sen kom göbel och kockis åså börja vi korka upp lite sen va de lite vel å sen kom hammar och körde ut oss till marstrand!
Strandverket var faktis riktigt nice lokal asså men de kändes verkligen inte som att de va 300 pers där som man hört att de skulle va.

de roligaste me kvällen var väl när vi va på väg hem å göbel hoppa av bussen men ändrade sig med orden : "NEJ JAG MÅSTE HA FITTA ME MEJ HEM" å hoppar på bussen igen! ofta han får nått då menar jag. Sen åkte vi för långt å hoppa av i rollsbo å göbel hoppade också av å ba försvann typ. vi andra tog taxi hem till mej.
hoppas alla hade lika kul som jag:)


Dagens låttips: Grand prix - nån annan dag ;)

Lets go and våldgästa some people like back in the days

yes idag har ja vart me hammar, tänkte åka å våldgästa amanda men vi tänkte att vi iaf ringer när vi va på lyckevägen .. nehe då skulle hennes pojkvän komma om 5 min så då vände vi innåt ytterby igen och på vägen räknade jag hur många flick å pojkvänner det fanns i min telefonbok, kom upp till 52 st(!), vi åkte hem till lasu! satt å tjöta lite sen kom backis,rydan hans lillebror och sara. Av en slump så fick jag köpt backis biljett till black n white imorn så de blev änna changed plans *2 kan man säja. Imorn kommer anton ner en stund på dagen, ska bli kul å träffa han igen det var ju ett tag sen om man säjer så, ny s60 hade han passat på att köpa sig med så den får man ju kika in.



tänkte tack lilla insulan för att hon fixade ny design på min blogg såå.. tack amanda det blev skitsnyggt!



En rundtur i Ytterby

Idag var det meningen att jag skulle ge er en liten rundtur i Ytterby men eftersom jag är en ganska lat person så ger jag er istället "En annan dag i ytterby (del2)" en gammal pärla som jag hoppas ger er en heltäckande bild av hur livet ser ut här i denna fina by!.





I övrigt har dagen varit ganska skön med gött väder men samtidigt seg med tråkiga lektioner och utebliven biljett till black&white nu på lördag:(.. seegt!

Dagens låttips: Craig david - 7 days ... soft gammal låt där han träffar en tjej i tunnelbanan som han börjar snacka med och sedan börjar dejta.

På önskelistan just nu står ett vitrin skåp och en resa till tyskland.

Summerfeelings

Denna dag har bjudit på mkt härligt slappande. Var inne på gamla datorn idag och förde över lite kort och lite gammal go musik.

Kollade just på Arsenal-Milan det blev 2-0 å fabregas gjorde dröm mål från 30 m typ ! så jävla gött ä de!

Igår va en bra dag, jag hade tagit mej till biblioteket på mimers (en ledig dag!) tro det eller ej.
kändes faktiskt skönt att sitta där helt själv och när man ändå tagit sig dit så var man ju fokuserad på att jobba och inte gå och sätta sig vid datorn som man lätt gör hemma. Satt väl där i lite mer än 3 timmar tror jag och jobbade effektivt. sedan gick jag och fyllde på mitt kontantkort och ringde otter, vi gick och fikade på cafe nyfiken å satt i soffa i fönstret å shoufa tjejer. Det var riktigt chill att bara glida runt i kungälv sen de var längesen man gjorde de nu.


Dagens låttips: Dj kaycee - Hela golvet
Tobbe&Gabbe - Sommaren (chromeboy remix)
Freddie - Glidet i sommartider .. det var några av dom som jag fick med från gamla datorn och som ger lite goa summerfeelings.
sen tänkte ja bara tipsa alla om att ladda hem adam tenstas album, det finns mer att hämta där än bara my cool


←Jag och kristin på skolavslutningen i 9an


Undra vem J är som tyckte att jag var poetisk av mig. hmm

Det här är början till slutet mellan dej och mej

Du har varit den som alltid varit där för mig, i både svåra och glada stunder har du alltid stöttat och gjort mej glad när jag varit nere på botten. Många nätter har jag legat vaken och bara tänkt på dej å hoppats att du mår bra.
Våra vägar möttes för många år sen och det slog gnistror vid första ögonkastet! att det blev du och jag kändes naturligt för båda. Du blev snabbt en del av familjen och förgyllde många tillfällen när vi alla vara samlade kring matbordet. Alla minnen gör att det här gör ont i mig, vi har upplevt så mycket tillsammans du har vart med mej i hemsedal och valfjället, du har visat mig en sida av världen jag inte trodde fanns. Men nu har vi kommit till ett vägskäl där jag behöver tid för mig själv, jag hoppas du respekterar det och förstår att det är inget personligt det är bara så att jag måste reda ut vissa saker och ja måste göra det själv.
För 300 spänn har jag nu sålt min själ till djävulen och jag kan inte ta det tillbaka vad jag gjort.
Farväl pesto och all annan snabbmat:(


Dagens låt : Airsupply - All out of love

idag avslutas inte inlägget med dagens låttips utan en busskonversation med Herr Gurra G
Gustaf berättade för mej att i lördags när gurra och jocke kom hem från krogen så hade två tjejer suttit i jockes hus och väntat på dom. Efter en stund går jocke upp till sin slaf på övervåning och får sällskap av den ena tjejen.
Gurra och den andra tjejen sitter kvar där nere, gurra finner inte denna tjejen särskilt attraktiv och beslutar sig för att driva lite med flickstackaren. här är konversationen dem emellan:

Gurra - Jaha.. vad tycker du om att bli slickad då? gillar du det?
Tjejen - ööh vadå? jag vet inte.
Gurra - vadå vet inte?
Tjejen - ööh jo de gör jag väl då eller jag vet inte.
Gurra - men vadå om jag skulle fråga dej om jag fick slicka dej vad skulle du svara då?
Tjejen - öööööh jag vet inte
Gurra - det var ett jävligt dåligt svar tycker jag
Tjejen - aha men va ska ja svara då?
Gurra - Ja Nej eller kanske vilket för er tjejer betyder nej
Tjejen - aaa men jag vet inte.. kanske

hon måste tyckt att gurra var störd.

fighters dont quit and quiters dont fight

Det mottot tänker jag leva efter fram till juni.
Var ute på min första löprunda sen i november, faktiskt det enda konditionskrävande jag gjort sen december också om man inte räknar gympan! det märktes för jag fick blodsmak av 4 km, i november kunde jag löpa minst 8 och känna att det bara var skönt att springa.
nu ska det bli minst 3-4 löprundor i veckan + 3 ggr i veckan på gymmet!
Ett till motto "smärta är bara en högre grad av njutning" och jag ska njuuta den här våren.
lite mindre öl i magen hade också varit bra kanske, inte sluta gå ut helt men kanske dra ner det till att inte dricka mer än 2 ggr per månad.I dagsläget blir det lätt 2 ggr per helg. inte denna helgen dock. No pain no gain

efter löpturen så pluggade jag lite och sedan käkade jag, frågade sen otter om han ville komma hit å ha helkväll me dataspel å film åsånt men han skulle va me sin flickvän (welcome to my everyday)
jag orkade inte riktigt ringa någon mer så jag och lillebror kollade på blood in blood out istället, den var sjukt bra tyckte jag.


Kvällens låttips: semisonic - closing time .. den har nog alla hört men vet inte vad den heter. en skön låt så här på kvällskvisten.

imorn blir det ikea med mamma å köpa ny datastol Svart eller vit?


En lycklig början och ett tråkigt slut

rubriken är en snabb beskrivning av min fredag.
Att jag sitter hemma ikväll när till och med min lillebror är ute och festar säjer väl en del om hur fort jag vill gå och lägga mig och vakna upp till en ny och bättre dag.
Tanken var ju att det skulle blivit utgång ikväll men så velade det till sig, det började med att jag ringde jocke vid 6 tiden och frågade lite om hur planerna såg ut om vi skulle dra till ölkällarn först eller vad som händer, till svar fick jag ööh jag vet inte, ungefär. nån timme senare ringer jag igen och då har han tagit sig till svensson jag ställer samma fråga och då är fortfarande planerna inte spikade men då känner jag att ja inte vill sitta å mögla hemma längre och frågar om inte jag kan komma dit men då vet inte dom hur länge dom ska vara kvar men lovar att ringa så fort dom vet.
vid 8 har jag gjort iordning mej och duschat,fixat håret,tatt parfym och på me finskjorta osv. fortfarande har inget samtal nått min mobil så jag tänker att nu fan orkar inte jag vara hemma längre så då ringer ja och säjer att jag åker dit nu, men nehe då är tydligen långeman och gurra där också och då är det fullt i bilen därifrån sen. då undrar man ju lite grann sådär varför i helvete inte jag fick komma från första början och om jocke bara drog en jävel om att dom snart kanske skulle dra? jag blev trött och sur helt enkelt och sa att då skiter jag i att gå ut då, varpå ja får tillbax aa men vi hörs väl imorn då............ right

är det så som jag tänker att det är och som det verkar så kan ni göra något vettigare för pengarna än att lyssna på mit iq svar imorn.

nä imorgon ska jag göra nåt kul, kanske ringa anton eller någon annan vettig människa utanför kungälv.
inte för att skillnaden på stenungsund och kungälv är så särskilt stor men ändå, har alltid gillat stenungsund och dom jag känner därifrån är ju helgoa.

i övrigt har dagen varit rätt skön, kom i tid för första fredagen på mkt länge idag och vi såg på en film första lektionen, den handlade om ett gaypar i usa som var fosterfamilj till 4 aids-sjuka barn. rätt intressant att titta på faktiskt och rätt tankeväckande vad mycket fördomar man har egentligen som tex förra socialkunskaps lektionen så hade vi en kille från positiva förbundet för hiv smittade. Han var både bög och hiv smittad och det kändes riktigt konstigt faktiskt för jag har aldrig tidigare träffat på någon som öppet sagt att han både är homosexuell och har hiv.
Kunde inte hjälpa att det kändes som att om man skakade hand med honom så löpte man en risk att bli smittad. Det är ju skitdumt egentligen men det kändes ändå så på nåt konstigt sätt.
aja efter socialkunskapen hade vi svenska där jag och matte ska göra ett reportage om karin boye, gick till biblioteket och läste lite ur min bok om henne åså träffade jag mamma hon var där och lånade talböcker.
gick sen och satte mej me olof å läste GT och han läste en bok om dinosaurier , "Vafan jag orkar inte läsa om min jävla författare, dinosaurier är mer intressant". I GT stog det om sommarens glassnyheter, det var en som jag tyckte verkade intressant och det var calippo refresh tror jag den hetter, måste testas av en calippo cola älskande dåre som jag:)

efter svenskan ville jag käka donken som vanligt ville inte någon av torrbollarna käka där men då gick jag som vanligt runt i skolan och letade efter någon som var lika sugen på donken som jag var. Även denna fredag hittade jag sebbe korea som skulle käka där och så hela gänget me knöös viktor ahmed och jp också.
efter käket gick jag och skrev upp mig på teorikursen för körkortet på simons och sedan gick jag tillbaka till skolan och hade möte med else-marie och snacka lite om att jocke som det visat sig att hon är granne med. Sen snacka ja en lång stund med malin om lite allt möjligt och jag passade på att kolla på lite tjejer, så kom de en snygg tjej å jag sa så till malin damn damn damn va snygg hon ä , när jag vänder tillbaka huvet mot henne så pussar hon sin kille. haha lite typiskt där.

sen efter det så åkte jag hem och resten är historia.


Dagens låttips: Björn Gustavsson - Carina berg ... sjukt härlig kille med en sjukt go och rolig låt
bjuder på två idag samt ett citat. Digga - Broken ... en bra låt för en kväll som den här när man känner att egentligen är det man själv som sabbat till allting i grund och botten och att ingen förstår mej just nu.

Här kommer citatet : " jag ska bli roligare än björn gustavsson så du inte gillar honom mer än mej " by knöös till my , grymt fint sagt helt enkelt :D

← skön sommarbild när ja å knöös chillade vid älven en dag efter jobbet.

en sak till bara sen ska jag ge mig, en del har sagt att jag är töntig i min blogg å jag tänkte ba säja att ni kan ju sluta läsa den i sånnafall. tycker inte det är så viktigt att var hård hela tiden, jag är hellre mjuk som bajs än spelar hård inför någon.

byyyyyyye

RSS 2.0