Humor

Helt oskyldigt var jag inne på facebook och klickade runt lite, detta hamnade på min skärm!

image54

Bloggkrig

Eftersom att klasskriget fick massa publicitet tänkte jag idag starta ett bloggkrig mot min klasskamrat daniel, jag sa det till honom idag i cafeterian men då sa han något som jag inte hade tänkt på, att han skulle ju då också få publicitet och det kan jag inte tillåta. Istället så blir det här ett inlägg där jag kommenterar mina kommentarer, det var ett tag sen så det kan ju passa bra.

Först ut daniel som jag givetvis inte länkar, han har varit så grinig på sistonde.

daniel om Det här är matematik

Om galenheten växer i takt med hur snygg hon blir så kan du väl faktiskt bli tvungen att räkna ut det med logaritmer?

Osäker dock då jag kanske inte är den snabbaste hästen i stallet på matte.

Svar: För det första visste du nog mycket väl när du skrev att jag inte har nån aning om vad logaritmer är för något, sedan har du tolkat grafen fel, det ska vara hur snygg en tjej måste vara för att få va si och så galen.Kan lägga till att du är en fjant också.


ivarsson om Visar vart skåpet ska stå

Kalle Kalle Kalle... Du tänker för mkt! Lev livet tills du e 25 typ .. BBH!
pusss

Svar: Jag har fortfarande inte fattat vad BBH står för? :S .. sen får du fan se till å ringa snart de har gått flera helger nu sen vi va ute. + Bättre för mycket än för lite eller?


Robin om Sjukt skön kille

han e så sjukt störd:D hahaha
kan inte sluta skratta, va fan e d me han :S ?

Svar: Jag tror som amie att han inhalerat olagliga substanser, annars är han väl bara en gooo gubbe


Daniel om Morgonrusning och Söndagstankar

Och det vi kan fastslå är att dem alla lyckades undvika mig.
Men jag kan ju underlätta genom att länka...

Jag är fan inte bitter! :)

Svar: den här tar jag egentligen bara med för att visa hur bitter och grinig du faktiskt är trots förnekelse, tog bort din fina länk också :)


Linn om Uppdatera din blogg or die

du är för härlig, haha diggar dig massvis ! du är fan ascool , haha . våran klass är bäst, vet att du önskar att du gick med oss . sorgligt bara det där med björn . ses imon :D

Svar: Haha chillig kommentar!=) många komplimanger på samma gång å såna brukar ja inte ta åt mej av så mycket men det här var kul! speciellt som du sa att du vart inne tidigare men inte hittat nån glädje här:D.
Sen verkar er klass faktiskt riktigt rolig!



milissa om Nervositet

haha, det var ett väldigt bra minne från pizzerian.
- det har ju alltid varit språklektionerna man har hatat mest.

Svar: visst var det! men jag älskade faktiskt våra franskalektioner för vi hade världens roligaste klass, det var bara lärarna som va dumma i huvet. Speciellt en hon hatade mej verkligen, en gång så satt gurra och erra i varsin sida av klassrummet å ja i mitten så satt dom å gapade över mitt huvud (för en gångs skull satt jag helt tyst) så till slut så fick hon nog å bara Du ! du! åååå Du så peka hon på mej ! ni åker ut! , om jag inte minns helt fel frågade jag henne typ: är du helt dum i huvet? jag går ingenstans.. hon ba ok du får la va kvar då.




Mollan om Det här är matematik

Alltid ett nöje med din blogg=P Gula prickar växer inte på träd;)

Svar: haha man bugar och bockar, nja det är väl mer dom blåa prickarna som inte växer på träd om jag inte minns fel, drömtjejen you know ! Du är en trevlig prick du malin !


Dagens låt: Enrique Iglesias - Donde estan corazon .. jag fattar knappt ett ord men det låter som honung i mina öron

Morgonrusning och Söndagstankar

rusningen så här på.. hmm ne det är väl inte morgon längre men det har tydligen varit rusning här på bloggen under morgonen, 33 besökare så här dags brukar jag väl inte ha, typ på kvällen kanske men inte så här tidigt, kan det vara så att efter en händelsefull helg så skyndar man hem till datorn för att höra det senaste från kallebabys liv? Sorry att göra er besvikna i sådannafall, min helg har varit stenlugn men ändå väldigt skön och så..

Igår fick jag gjort mycket på mitt Projekt arbete, läs mycket med lite relativitet. Efter att jag var klar trodde jag att det skulle bli liten grillkväll hos otter men det blev inte så och då tänkte jag äh, jag orkar inte hitta på något annat ändå så det blev en kväll framför datorn och tvn som elin förgyllde med en rolig msn konversation, "Publiken heter Elin, and i wanna do Elin" haha, okej väldigt internt och säkert tråkigt för dej att läsa men.. Det va hon som tipsade om Sean banan klippet här under förresten!


I natt låg jag å kollade lite på Ztv när den här låten kom på:
Veronica Maggio - Måndagsbarn



Den är av lite samma stuk som den där sommarplågan med Raymond och Maria - ingen vill veta vart du köpt din tröja, fast i light version kan man väl säga. Anledningen till att den står med på min blogg nu är att den väckte en del tankar, tex videon är ju helt klockren flashback till låg och mellanstadiet och då kom jag att tänka på min uppväxt. sedan texten som speglar lite hur det ser ut just nu på sätt och vis, varje helg under våren och vintern nu har ungefär gått ut på att gå ut på krogen och supa sig full och odräglig, det är det som är kul, för om man inte går på krogen vad finns det då att göra? har änna tappat fantasin, eller är det så att jag har tråkiga kompisar som inte "är på" att göra saker som inte innefattar krogen! jag tycker inte att jag är fantasilös i alla fall. Eller tycker ni det som läser min blogg?!


Har börjat tänka seriöst på att skaffa mej en tatuering nu snart och har lite tankar om vad jag vill ha..
vad tror ni om den här solen på bröstet?
← den på vänster sida av bröstet och kanske ett armband på höger överarm?


Dagens låt : Justin Timberlake - Losing my way

Sjukt skön kille


Hahaha .. kolla på den här så jävla soft kille!

Ljungskile SK

Dagen var upplagd för succé skolan hade slutat tidigt,jag hade varit hemma och ätit och gick ner till tåget i den strålande solen. Vid tågstationen möttes jag av Joel och Hannes som för dagen var iförda blåvita kläder, ariel likaså när han kom traskandes några minuter senare. Lite gött tjöt på stationen om hur vi trodde att matchen skulle gå, ingen av oss, inte ens jag räknade med seger (det var ju trots allt mest mästarna vi mötte) utan mitt tips och hopp låg på 0-0 medans de andra trodde det skulle bli en klar 3 poängare för ifk.

Tåget kom och nu var jag nervös, jag minns hur det var när jag klev på tåget i premiären mot hammarby och en hel vagn exploderade när jag hade lsk halsduk på mej, hur skulle det nu gå med en grön tröja och motstånd som kom från bara 2 mil bort. Som väntat fick jag höra en hel vagn skrika "Hora" , "Bonnjävel" och "vi kommer krossa er" till mej och eftersom jag bara var en mot en hel vagn och inte dum i huvudet så skrek jag inte tillbaks. Väl uppe i Ljungskile kändes allt lugnt, jag var i hamn och nu var det bara att traska lite på byn och sedan gå upp till stadion.

Väl uppe på starke arvid var det, som jag såg det, ljungskile klacken som drog igång först och högst innan matchen. 6 Minuter in på matchen exploderar ståplats läktarn när "kärna" Kristofersson slår in 1-0 till Lsk. 20 minuter senare kvitterar Ifk genom pontus wernbloom. I slutet av halvleken hade IFK pressen men skapade inte Livsfarliga chanser tycker jag utan 1-1 var ganska rättvist och vi på lsk läktarn var nöjda så här långt.

Andra halvlekt börjar och Ifk spelarna verkar som dom är kvar i omklädningsrummet och 2-1 kommer helt rättvist i 58 minuten, igen är det "kärna" som håller sig framme och slår in bollen. Efter det har kärna även chans på ett hattrick men visar klart och tydligt varför ljungskiles starkhet är i luftrummet och inte längs marken, han snubblar helt enkelt på bollen när han är helt fri mot målvakten. Efter det så pressar Ifk och har en nick i ribban men matchen slutar 2-1 och iallafall mellan 2000-3000 som såg matchen är jättelyckliga och undrar vad som egentligen har hänt.

Jag kutar ner till bussen och får återigen höra rop från ifkarna men vad gör det vi tog ju 3 poäng mer än dom ikväll och det är det som räknas! Nere vid bussen träffar jag hannes arri å joel som inte är riktigt lika glada som jag och dom råder mej att ta av mej tröjan så jag inte får stryk av några besvikna ifk fans, inte dom då alltså. Stämningen på bussen hem är inte såå låg bland oss 4 i allafall och hannes drar lite lätt igång "vi från göteborg åker aldrig hem med sorg". aja det var min fredag kväll i små drag! Hoppas eran var lika bra!

image50← Ja å farsan i solen på starke arvid

En sak som jag läste imorse var lite läskig, igårkväll hade det tydligen skett ett mordförsök i sundhammar här utanför kungälv. Det läskiga är ju att man kanske vet vem det är eftersom det skedde här i närheten ju. alltså att man vet vem personen är när det kommer fram då. om ni fatta ? :S

Dagens citat : "JAG VILL ÄLSKA MED DEJ HELA NATTEN WILSON" - Lsk supporter visar stor tacksamhet till Lsk tränaren David Wilson!

Nervositet

Japp nu sitter man framför datorn med en kall cider och bara väntar, Ljungskile - IFK Göteborg närmar sig med stora steg och jag ska väl gå ner till tåget om en halvtimme ungefär, det jag är mest nervös över just nu är om jag kommer överleva tågfärden upp för tåget lär ju vara knökat med Ifk:are. Matchen är jag inte lika orolig över, jag vet hur det kommer sluta, antingen vinner Lsk med 1-0 eller så vinner Ifk med 3-4 bollar tror jag, annars blir det 0-0. nu blev det nästan en helgardering här.

En sak som är kul är det s.k "klasskriget" som råder mellan sp1orna, det är nog mest kul eftersom jag inte vet vad det handlar om eftersom ingen riktigt verkar veta själv eller vill berätta!

aja nu ska jag ringa "the only lonely colombiony" ha de G

Skriver mer imorgon har inte tid nu..

Dagens citat : "Jörgen wåhlemark hade gått rakt in i vilket allsvenskt anfall som helst" - sant

Uppdatera din blogg or die

Jag fick ett Sms som det stog så i idag , först blev jag oerhört skärrad men sedan så var det ju bara en av mina vanliga groupies. Nu vill jag ändå inte göra någon besviken,trots dödshot, så nu sitter jag å knappar igen.

Dagens stora händelse på mimers var väl att Björn Gustavsson kom till skolan idag och skulle prata för esteterna om hur det är att vara känd. Blixtsnabbt spred sig ryktet och jag gick med Louise och Linn till cafet för att kolla om böne va där, men det var han inte!

image49←Björn på mimers (glad är den som har sitt skåp på samma bild som BJÖRN!!!!!)

Dock så var inte detta dagens händelse för mig utan det var när jag fick se Sp1d's klassbloggs unika besökare! den var typ 4 ggr så hög som min är! Efter att jag blivit (lätt) erkänd som klassens bloggare började jag se mig som skolans bloggare, men ack o ve mina bloggdrömmar har nu blivit kastade i gruset,stampade på och till slut bespottade av dessa så förföriska men samtidigt förrädiska damer i sp1d. nåja..

Till sist så var det Linn (antar jag iaf) som skickade smset och hon ville ha ett helt inlägg  om bara sig , men eftersom jag bara vet att hon är ö-bo och alltid säjer att alla hatar henne så är inte det så mycket att gå på. alltså får hon nöja sig med några rader :)


Dagens citat : "Där är knöös då kan inte my va långt borta" .. mycket riktigt tittade my fram nästa sekund :D

Det här är matematik

Japp, jag har länge varit trött på sveriges skolpolitik och då främst vad det gäller mattematik undervisningen, som jag ser det så kan man skrota matte efter grundskolan. Mina argument? jo då kan man allt grundläggande, + och - och gångertabellen och division osv, du kan helt enkelt tillräckligt mycket för att inte bli lurad när du går till affären och handlar. Det räcker för mig, och för flera andra tror jag, nu låter det här argumentet väldigt tunnt men om jag då lägger till att du i nuläget måste lära dej läsa av grafer och formler som du förmodligen aldrig kommer ha användning av ändå, vad är meningen med det? Jag tycker att det ska finnas som tillval att läsa Matte på gymnasiet så kan ju dom som vill läsa det göra det men för mig räcker matten från grundskolan.

Amanda har hjälpt mej att göra en mer användbar graf som jag egentligen snodde idén ifrån gårdagens how i met your mother men så här ser den ut iallafall:

image48

Det här är en användbar graf, här kan du läsa av hur snygg en tjej måste vara för att får vara si och så galen!
På grafen har jag märkt ut en gul och en blå prick, den gula pricken visar en helt lagom tjej som du lätt blir kompis med, skulle den vara mer åt vänster skulle du uppfatta henne tråkig och skulle den vara längre ner så kanske du inte skulle ge dig själv chansen att låta dig lära känna henne. Den blåa pricken ska symbolisera den perfekta kvinnan men jag har även dragit pilar åt höger och vänster som jag tycker att hon ska ha för vissa situationer då man vill ha lite mer krydda eller lite mer lugn. Den röda zonen fattar ni nog utan förklaring.

Om någon tycker att det här på något sätt är kränkande mot kvinnor så hänvisar jag er till www.feministisktinitiativ.se/ där det säkert finns något forum.



Här får Amanda en egen spalt där jag bara tänkte tacka för hjälpen med både designen på bloggen och hjälpen att göra grafen. www.insulan.blogg.se
kika in hennes blogg med ;)

Och sist men inte minst har allas våran långhåriga vän henke börjat blogga, www.Hengo.blogg.se är adressen du har längtat efter, eller?

Sol

Idag har det vart en kanongo dag änna! hela mimers var ute på skolgården å de va musik å man prata med alla, det tyckte jag var kul tills en elak person sa att jag hade stort huvud. Då va det inte skoj längre och jag gick in...med mitt stora huvud.

Innan det hade Otter vart Mr.Charming för linn sa att alla hata henne, han ba ä de för att du är så snygg?.. så snygg ä otter:D! å innan det va ja på liten konsert i cafet där ariel spelade trummor och de va bra dom spelade roliga å bra låtar! och arri va kung på trummorna som alltid!

Och ikväll så vann Ljungskile mot Trelleborg med 2-1 så lyckan är total just nu och jag längtar nåt såpass till fredag då Blåvitt kommer upp till ljungskile fan va fest de kommer bli och imorgon ska jag få LSK tröja! fett.

Har just vart ute å joggat med och det kändes bra mycket bättre idag än igår, det var faktiskt riktigt skönt nu på kvällen när de blivit lite svalare.

Kort och gott dagen har vart kanon!


Dagens låt : Bon jovi - Livin on a prayer

I övrig hoppas jag att Henke börjar blogga, det kan nog bli en rolig blogg att följa om arsenal och hårdrock, där jag inte kommer hänga med så mycket men du knåpar nog ihop något kul ditt lata arsel.

image47

bloggar

De flesta bloggarna som finns är verkligen piss, hur kan det ens finnas så mycket ointressant skit att skriva om?

idag känner jag inte ens själv för att skriva, det jag skulle kunna skriva är typ:

Idag har jag vart ute å joggat(vem bryr sig?)
Idag har jag skaffat en träningsdagbok (Ärligt vem bryr sig?)
Jag drack ett glas vatten (tack det räcker)


Dagens låt : Afasi & filthy - Jag kunde inte bry mig mindre

varför skulle jag bry mig
Om du talade om för mig att Jag inte var nån som du brydde dig om
Svara klassiskt, är man inte omtalad är vägen långsmal
Men tids nog blir nog vägen både kort och bred
Men i ert fall är den nog alldeles för långt bort för att se
Så du får tycka att det här ger ett skrytigt intryck
Men kom ihåg att:
Jag kunde inte bry mig mindre

Första matchen

Då har man gjort sin debut för Fc Komarken, för mej gick det väl ändå helt ok fick börja från start som högerytter på vårt 5 manna mittfält. I första halvlek ägde Fc Komarken Fc ale och vi spelade runt bollen och skapade många målchanser, en av dom resulterade i att jag kom fri på högerkanten och med ett hårt pressat skott som målvakten var på lite men inte lyckades hålla 1-0 till Fc komarken och jag hade så att säja presenterat mej genom att göra mitt första mål redan i debutmatchen. Vi fortsätter att pressa på efter målet men tempot avtar och vi släpper in Fc Ale i matchen, 1-1 kommer ungefär 10 min efter 1-0 målet på en hörna där vi inte är med i man-man spelet och 2-1 kommer innan halvtid på en frispark där vi inte heller är med i positionsspelet. I halvtid snackar vi ihop oss, vi får inte släppa till så på fasta situationer och vi måste visa mer moral och vilja. Vi börjar som vi har sagt och alla kämpar och springer mycket innan nästa bakslag kommer, 3-1 kommer på ännu en hörna där vi inte är med och efter det så går luften lite ur oss, jag får en bra chans där jag tyvärr inte får med mej bollen annars hade jag kommit i friläge mot målvakten, hade inte det felaktiga 3-1 målet kommit och jag hade gjort något av mitt läge kunde vi gått upp till 2-2 och matchbilden hade nog sett annorlunda ut men så blev det ju inte och matchen slutar med 4-1 efter ännu ett tveksamt mål.Jag antar att domarn är av den klass vi förtjänar eftersom vi spelar i division 7 för han var verkligen värdelös.  men vi tar med oss de första 35 minutrarna där vi spelar bra fotboll och så lär vi oss av det vi misslyckades med idag till nästa torsdag mot färjenäs.

Tack ahmed för du höll tummarna, det var säkert därför jag lyckades göra mål i debuten ;)


Dagens låt : Afasi & filthy - Jobb .. Ny hit från afasi & filthys nya album.. LYSSNA PÅ DEN!
Dagens citat: "Om du ger allt och spelar bra och ändå förlorar, skyll då alltid på domarn" gammalt fotbollsordspråk

Fotboll

image46


Idag gör jag debut mot Fc Ale .. Hoppas ni håller tummarna för mej!

Kallebaby

Karl om :

Varför han började blogga?:

Jag började blogga nån gång i februari i år och har sedan dess haft en formkurva som pekat om inte rakt så i allafall snett uppåt sedan dess. Jag antar att jag började blogga lite för att jag slutade spela fotboll och under ca 2 månader hade jag ingen riktig fritidssysselsättning och där kom bloggen in i bilden.

Tror du att du kommer att blogga mindre numera eftersom att du har börjat spela fotboll igen?:

Nej jag skrev inte så överdrivet mycket innan jag började med fotbollen igen heller, ca 1 gång per dag och ibland mindre, önskan om flera inlägg per dag har kommit upp bland läsare men det kan jag direkt säja att jag inte skulle orka, såvida det inte är som idag då jag la in en bild och skrev några rader om bara. Dessutom är tempot på fotbollen nedtrappat till division 7, med det inte sagt att det inte är lika seriöst när man väl tränar utan bara lite mindre träningar.

Känner du dig som en bloggare karl?:

Nej det gör jag verkligen inte, hade någon skrikit "all the bloggers in the club throw your hands in the air" då hade inte jag slängt upp händerna iaf. Föga anade jag när jag började skriva bloggen att bloggvärlden skulle komma att pissa mig rakt i ansiktet för idag bär djävulen inte bara prada utan även sitt förstfödda barn som kallar sig för blondinbella och som drar in miljoner på hjärndöda tips om smink osv. så att nej om vi säjer så här står blondinbella,kenza (hon verkar ändå lite mer sympatisk, men fortfarande tråkig att läsa om) för vad bloggare är (5 inlägg per dag,lever för bloggen, skriver helt ointressanta saker) då känner jag mej inte som en bloggare.

Rykten har gått om att du tom bojkottat din blogg?:

Bojkotten stämmer men den var mycket kort, jag tror inte ens jag höll upp mer än en dag sedan kom bomben med rektorn som jag helt enkelt var tvungen att skriva om.


Kan vi vänta någon mer bojkott inom det närmaste och tror du att nedläggningstankar kommer återvända?:

Nej just nu känner jag att jag har "flow" när jag skriver, det mesta kommer spontant och är klart på ca 15-20 min, dessutom måste jag tacka alla läsare, utan er hade jag inte fortsatt skriva. Om jag kommer lägga ner min blogg så kommer det vara för att jag känner att jag inte har mer att ge, att sjön av kreativitet är tömd. Jag skulle kunna säja när jag inte har några tankar om saker och ting längre, men då skulle jag väl fortsätta blogga tills jag blev 80 eller nåt och inte kunde se skärmen längre. Så jag kan inte riktigt säja om nedläggningstankarna kommer återvända, däremot kommer nog bloggen att förändras en del, framförallt till hösten tror jag då jag inte kommer träffa stora delar av min publik igen, eller inte dagligen som nu iallafall, då kan bloggen bli ett slags kommunikations medel kanske.


Tankar kring den nya kommentaren från nokko och varför du börjat stava ditt namn med K istället för C?

Roligt att du tog upp det här med knivar nokko hemma i finland är det väl kultur för er att dricka kosken och kasta knivar? Jag antar att din uppväxt handlat mycket om vassa knivar vinande förbi dina öron och därför tar jag det som en positiv kommentar att du inte ser mej som en vass kniv =)
Angående hur jag stavar mitt namn så har jag, det senaste året själv börjat stava mitt namn med K , jag döptes i C men det var 1989 och är numera långt ifrån top notch, något drastiskt var tvunget att göras så jag började stava mitt namn med K , kul att ni undra det var hela historien.


Våren har äntligen kommit till sverige, hur ställer du dej till det?

Vadå ställer mej vad är det för en dåligt formulerad fråga? Jag tycker att våren är den tredje bästa årstiden faktiskt, det är svårt att rangordna för varje årstid har sin charm. Charmen med våren är att snart kommer allting hända, skolan slutar och sommaren börjar! och såklart att man börjar se snygga tjejer överallt som du inte sett dom när dom haft tjocka jävla jackor på sig. usch jackor....


Tack för din tid kallebaby och lycka till

det var så lite så !


image45←en vårbild

Patrik ekwall

image44
Ekwall, Robyn ringde från 1995 och frågade om du hade sett hennes jacka. Hon lät arg.


En knäckt rygg senare

Idag har varit en ganska vanlig dag, dock har jag varit väldigt trött eftersom jag låg uppe å kollade på en kass film på tv4 film i natt till 3 tiden ungefär, Midnight cowboy hette den om någon är riktigt riktigt sugen på en kass film!
Dagen började väldigt dåligt, någon i min familj hade ställt tillbaka ett tomt juice paket i kylen och det resulterade i ingen frukost eftersom jag måste ha juice om jag ska äta frukost! på väg till skolan blev det verkligen inte bättre, på radion sändes en intervju med Isabella löwengrip, blondinbella alltså och jag kan inte i mitt liv fatta hur hon kan ha en endaste läsare! hon sa i intervjun att hon la mellan 6-8 timmar om dagen på sin blogg och därför såg det som självklart att hon skulle ha betalt för det, visst.. jag tycker det är skitfräckt att man kan få betalt för sin blogg, men för guds skull skriv något meningsfullt om du har en sån publik och inte tex att susanna kallur ser ut som en man.

Nu när jag klagat klart på blondinbella så tänkte jag säja hur kul de var med så mycket respons på gårdagens inlägg. Det var många varma ord och man kan inte annat än att bli rörd, det känns som att vi är en stor familj, jag och mina kommentatorer! Det fanns dock, som i varje familj, inte bara ett utan två svarta får ! blandannat den anonyme JP som skrev att en viss person (censuren fortsätter) var älskad, kallebaby.blogg.se dementerar härmed detta påstående å mimers hus elevers vägnar. Sedan var det daniel som jämförde mej med den ständigt återkommande blondinbella, och nu måste jag faktiskt säja ifrån avundsjukan lyser igenom totalt och du sänkte dej långt under din nivå på detta horibla sätt. =)

Sedan skrev sussi en tilltänkt headline i nästa veckas kungälvs post, jag tänkte faktiskt också på KP igår men dock ungefär lika seriöst som du antar jag. Amie skrev att en annan viss person hanterat situationen på en nivå som kan jämföras med dagis, helt riktigt tycker jag och en ursäkt till klassen hade varit klart gott nog.

Till sist så var det min personliga favorit kommentar som kommer från emma! ses imorn, kom inte på nåt skrev hon. Det tyckte jag var jättekul och meningsfullt!

i övrigt har dagen varit bra förutom morgonen då.. Jag har börjat älska onsdags eftermiddagarna, gympan är riktigt rolig och efter den så blir det maxi för lite energi dryck och sedan att sova på balkongen i mimers bibliotek! man träffar mycket folk på mimers efter skoltid faktiskt och idag var det konsert medans jag låg i soffan i biblioteket och det lät riktigt bra..

Dagens låt : (2 st idag) Britney spears - Break the ice .. bra låt , en kom igång låt som jag vet att jag tipsar lite sent om. lite kul att britneys video är i anime, lite omväxling från hennes vanligtvis kråmande och smekande videos

Madonna ft Justin Timberlake och Timbaland - Four minutes.. också här lite sen men man har suttit å väntat på när justin skulle släppa sin nästa hit och här är den!


Just det ja, arnold hade brottning på gympan och jag fick lyfta mathy inte bara en gång vilket har gjort min rygg helt död och jag går som en anka, därav titeln.

Mimers hus most wanted

image42

Denna eleganta gentleman var idag hos en av mimers hus rektorer(jag håller mig till censur i min blogg numera) och fick reda på att någon i klassen tagit illa vid sig av det inlägg jag skrev för ett tag sen om vad jag tyckte om alla i min klass, detta inlägg som kallats "briljant" och fått kommentarer som "helt rätt skrivet" och många mer positiva kommentarer var jag tvungen att ta bort och sedan be om ursäkt till klassen på klassrådet. Mycket fegt att gå till rektorn och snitcha istället för att inte bara ta det med mej, "the snitch" har dessutom gjort bort sig genom att gå till rektorn eftersom att jag aldrig hade fått så mycket publicitet på skolan om min blogg på något annat sätt, redan precis efter att jag kommit ut ur rektorsexpeditionen kom folk och frågade mej vad jag skrivit och vad rektorn sagt till mej om det. Dessutom, hur kan man ta åt sig så mycket när jag inte ens skrivit elakt? Jag menar,som jag redan skrivit, tycker man att jag är en stor skit så behöver man ju inte ta åt sig av det jag skriver?

Hand i hand med detta så kan ni nog lista ut dagens tema (förutom "the snitch" möjligtvis som inte verkar särskilt intelligent)
Yttrandefrihet är det alltså som jag tänkte fundera lite kring.
så här säjer Grundlagen om vad som gäller yttrandefrihet och då speciellt mitt fall!
Yttrandefrihetsgrundlag (1991:1469)
 

4 § Myndigheter och andra allmänna organ får inte utan stöd i denna grundlag ingripa mot någon på grund av att han i ett radioprogram eller en teknisk upptagning har missbrukat yttrandefriheten eller medverkat till ett sådant missbruk. Inte heller får de utan stöd av denna grundlag av sådan anledning göra några ingripanden mot programmet eller upptagningen. Lag (1998:1439).

 

5 § Den som skall döma över missbruk av yttrandefriheten eller på annat sätt vaka över att denna grundlag efterlevs bör betänka att yttrandefriheten är en grundval för ett fritt samhällsskick. Han bör alltid uppmärksamma syftet mera än framställningssättet. Om han är tveksam, bör han hellre fria än fälla.


I enlighet med Yttrandefrihetslagen som är en mänsklig rättighet och är en av de stadgar varpå vårt samhälle och demokrati bygger på får man klart och tydligt inte ingripa mot mitt blogginlägg (teknisk upptagning) även ifall jag råkar ha missbrukat den! i enlighet med denna paragraf skulle detta betyda att en av våra kära rektorer på mimers har gjort sig skyldig till brott genom att tvinga mig att ta bort inlägget ifråga. Det står även att man bör betänka att yttrandefriheten är en grundval för ett fritt samhällsskick och att syftet ska uppmärksammas mer än framställningen, mitt syfte med inlägget var att roa och förhoppningsvis ge folket hemma i stugorna ett gott skratt och då i synnerhet dom i klassen som jag hoppades skulle känna igen sig och kunna dra lite på läpparna åt det, syftet var i vilket fall inte att såra någon då hade jag inte skrivit det. Vad tycker ni om det här? Ska jag stå upp för mig själv och vad jag tycker eller ska jag ge vika och inte få yttra vad jag tycker ens i min egen blogg?

image43


Dagens låt: Eminem - (im a ) CRIMINAL!

By the way .. jag bryter min bojkott av bloggen, det här är för bra för att inte skriva om!
och så vill jag tacka louise och ahmed som vart på mej om att inte sluta skriva, louise har även fixat blogg groupies åt mej :D

Hiss eller diss?

Sitter och klurar lite på om min blogg är en hit eller en pitt.. eftersom att jag ändå har en läsarskara på runt 25-30 unika besökare per dag (där kom det fram), så tror jag ändå att jag skriver rätt bra. Grejen är att typ inga av mina läsare kommenterar något av det jag skriver, är det bara jag som har tankar om saker och ting? och är det ingen som har tankar om mina tankar? känns lite dassigt att inte få någon respons asså.

Därför har jag nu bestämt mig för att ta ett break och släpper istället fram vinnaren i min tävling (i och för sig den enda deltagaren) Daniel Triflet Johansson att gästblogga här på min blogg temat som ni svikare inte ville skriva om är såklart Mej, Karl Nilsson.

Breaket är på obestämd framtid, glöden finns där det är ni som står med tändvätskan!


Dagens låt : Tomas ledin - Hon är flickan .. En låt som iallafall ger mej lite sommarkänslor, perfekt på förfesten då alla kan sjunga med.

Dagens citat: "Should i have asked her out? - No man you wait til she's a plant, then you fuck the plant"

The blogg of the broken one

hej läsare (kära) ! allt bra eller? Om ni undrar hur det är med mej så är det också bra jag har just återhämtat mej från en skratt attack. Kom å tänka på hur mega nörd alla var när vi var 16 :D Yrke : hihi :S vaaaA??

heii (igen- igår tränade jag me fc komarken hihi , de va jag (bäst) otter(min tufing nr1) Ahmed (rolig och söt) sule (snällis i världen) och många mer men va inte ledsna för ja inte skriver upp er men det är bara för jag älskar er ännu mer ! :) <3
först gick ja å otter till skarpe nord men vi tänkte gå till willys men vi tänkte gå dit efter träningen så vi gjorde inte det så då gick vi ner till skarpe nord men då kom nisse vid bron å vinka så då gick vi rakt fram istället för höger som vi tänkte gå först under bron så då blev det att vi tog en väg ja inte gått innan men då va de match på skarpe nord så då kollade vi på den å då kom siini så då pratade vi men då va det bara en kvart kvar till träning så då gick vi till omklädningsrummet men bytte om i ett och sen bytte till det andra. Sen kom ja hem efter träningen hihi å då va de så ja snacka me joppe(älsklingsbarnet) på msn så då kolla vi på capriciossa den va bra men inte the wire så där tog det roliga slut


Dagens citat: "Det hade vart gött å få två korvar i sig" - en tjej i kön till bussta grillen.

Blondinbella

Läste imorse en intervju med Blondinbella där hon berättade om hur mycket press en blogg kan ge, att man ska prestera bättre och bättre inlägg varje gång,ändå har hon aldrig någonsin fått något vettigt skrivet, och att hon själv tidigare skrev ungefär 5 inlägg per dag men att hon nu gått ner till 2 så att hon ska hinna med sina vardagliga saker, som vadå? att köpa 13 par skor eller?

ja hatar misspiggy-bella

←Blondinbella
 

Visar vart skåpet ska stå

Då var det klart, Kallebaby.blogg.se är härmed utsedd till klassens blogg då jag (lite genant stort) slog Triflet med hästlängder i antalet unika besökare. Inte att deppa ihop daniel, en dag blir du lika stor som jag ! Ne nu ska jag inte få storhetsvansinne, så många läsare har jag faktiskt inte.

Den här dagen var chill, så länge jag var i skolan! ja...ni läste helt rätt så länge jag var i skolan hade jag roligt men en fredagkväll och eftermiddag ska inte bestå av en tom plånbok och vänner vars promillehalt just i detta nu är bra mycket högre än min, inte att förakta en god cider framför datorn med lite bra musik ... fan, jag har "blanda" funktionen på itunes och den slog just över från Rock you like a hurricane med scorpions till Help me Dr.Dick med E-rotic så gick det med den bra musiken.
Just nu har min lillebror sina kompisar här och dom kollar på sin andra film för kvällen, jag var faktiskt med och såg den första jag vet inte va den hette men den var med sean william scott som ville få sin morsa att göra slut med den elaka gympaläraren Mr.Woodcock. Vilket underbart namn!

Två saker fastnade jag för idag, det ena var ett sms som jennifer fick som hand i hand fick mej att gapskratta!
så här löd det :
"Du är anmäld för djuplågeri, då det har kommit in information om att du sitter på din mus. Kom ihåg att alla djur kräver luft och regelbunden motion! Skärpning!".

Den andra saken jag fastnade för var den här leksaken : ← en longboard för de lågintellektuella personer som inte vet vad denna underbara sak är. Jo alltså när jag satt å snackade me otter och jennifer så kom lunkan förbi med en sån här under armen och jag kände att ja bara måste låna den en liten stund och så blev det, jag gled runt i h-huset och höll blandannat på att köra på en vettskrämd linn! det var kul !

Alldeles nyss gled jag in på pontus wernblooms blogg, vilken härligt go gubbe och kungälvare han är!
Han skrev häromdan om två av sina kompisar, "löken" och "tysken" två killar som han beskrev som väldigt ohygieniska osv i slutet skrev han ändå att om han någon gång skulle bli utlandsproffs så var det dom han skulle ta med sig, dom han inte kunde klara sig utan.. hans vänner! mycket vist sagt, du klarar dig inte utan vänner helt enkelt och då ska du veta bloggen att jag tycker att du är en riktigt god vän=)

Den här kvällens tankar går kring kärlek och balans. Ena sidan av min hjärna säjer till mej : Karl du är 18 år du ska inte ha någon tjej, du ska festa träffa många tjejer och helst samtidigt, gör det du vill med dom och för guds skull lås dej inte till en och samma tjej. Andra sidan av min hjärna säjer så här : Karl vafan sysslar du med? du har ju för fan lekt med varenda tjej som du hookat upp med sen du var 15 ungefär, vad är meningen med det? Du är dum i huvet om du inte behandlar tjejen med den respekt och ödmjukhet som hon hon förtjänar från dej.

Vilken sida jag ska lyssna på är jag osäker på, det är lite som i serier där det dyker upp en ängel och en djävul som krigar över ditt huvud. Eftersom jag är osäker så är det där balans kommer in, jag känner redan att jag har det ganska bra, jag hookar ändå upp lagom mycket och har ju mina vänner som jag vet att jag skulle släppa lite om jag blev tillsammans med en tjej. Samtidigt som din tjej förtjänar all din uppmärksamhet och jag vet att jag ger den för senast jag var riktigt kär hade jag inget annat i huvudet än hon, så får du inte bli för beroende du måste kunna vara med dina polare och tänka på studier/arbete och allt annat, vad hon tycker om dej är inte allt även om det känns så. det är helt enkelt en väldigt svår balansgång som de flesta jag vet misslyckas med, kan bara säja njut av den tid ni har för den är långt ifrån evig.

Till sist så kommer vi till mitt "hatobjekt" här i bloggen , Senor Axel. På stundentmötet förra veckan så visade det sig att det bara var axel som tar studenten som 17åring på mimers. Det kan komma att betyda att han ska få en orange liten söt lapp på bröstet på studentfesten som säjer att han inte har tillåtelsen att dricka i baren. Nu när jag vet att det inte drabbar någon annan så ska jag göra allt som står i min makt för att få student kommiten att inte komma runt detta hinder, utan tvinga axel att bära den oranga söta lilla lappen. Det blir ett gott skratt, skadegläjde på hög nivå !



Dagens citat : Otter- " vi måste gå ut med rufsen innan träningen karl" Jag (djurvännen-karl nilsson) "aha,vart fan ska han då?"

Dagens låt (ar) : Eftersom jag fick ner lite gamla godbitar från tiden när man var 15 så blir det ett lite drös med låtar

Kapten Kermit - Jag är inte tillsammans med dej för att du är smart utan för att du är jävligt snygg.. låten med antagligen den längsta titeln i världen, sjukt skön låt med en rolig text och minns jag inte helt fel så skickade jag den här till karin när vi var tsm. Här kan ni ladda ner den : http://www.kaptenkermit.com/mp3.htm

Räserbajs/DLK - Spriten räddade mig från sporten.. rolig låt men mest rolig eftersom jag inte håller med texten, VEM kan hata fotboll?

Räserbajs - Komandoran .. rebellisk låt som fick en röd och 15-årig karl nilsson att sjunga med me sin skrala målbrottsröst. (Jag är fortfarande Röd)

Räserbajs - Alinge texas.. skön låt om fördomar och bedömning av folk.

Räserbajs - Fina flickor .. Den här har ni kanske hört och den är rätt rolig och så..

DLK - Le som en fotomodell.. Jag kommer alltid tänka på arnolds storasyster när jag hör den här låten :D inte så att hon påminner om texten men jag tyckte hon såg ut som en fotomodell bara och det var hos arnold ja hörde den här första gången.

en del nostalgi över dom därför det blev så långt.


Chilling in da school

Hej jag sitter i skolan nu jag försov mig idag men nu är jag här och jag har inte ens nån riktig lektion men mamma kom hem när jag låg å sov så då blev de bråttom men nu är jag sugen på en glass så jag ska kanske ta en glass snart å glassa lite men ingen är i skolan som ja känner typ jag gick just runt en kvart utan att hitta någon kul ... det är inte kul pusshej

Komarken fc

Klacken i premiären igår :D helt vilda ska bli kul när man får spela med i hemma matcherna


Vikten av bra betyg

Temat skolan hade jag gärna lämnat utanför min blogg, men idag tänkte jag prata lite om vikten av att få bra betyg.
Är det verkligen så viktigt att , som jag skulle vilja uttrycka det, offra ditt liv alltså din fritid och allt annat som är kul för ändlösa prov om hur man räknar ut hastigheten på en sten som faller eller att kunna japans statsreligion?
Min mor och min far säjer att kunskap är inte tungt att bära men är desto tyngre att tillfoga sig.

Men är det verkligen värt det? om du tänker dej ett jobb som tex sjöman, visst du har användning för många språk men tror ni inte att man anpassar sig efter omständigheterna? En sjöman som bara kan svenska vill ju ingen ha och därför lär sig sjömannen olika språk eller söker sig till en annan bransch. Han har däremot ingen användning av att kunna pythagoras sats eller hur?

Jag börjar själv se "ljuset i tunneln" då det endast är 7 veckor kvar till studenten och jag är övertygad om att vissa saker jag har lärt mej på gymnasiet kommer ja ha användning av och andra kommer jag aldrig någonsin ens ägna en tanke åt mer. Att inte ifrågasätta varför? varför ska jag lära mig just det här ämnet? det tycker jag gör en till en tanklösa människa, på frågan varför har jag fått svaret "det är bara så, alla måste ju ha betyg för att lyckas" jaha tänker jag då, om jag då inte skulle fortsätta ifrågasätta vad den här kunskapen ska vara bra för förutom ett betyg då skulle jag likaväl kunna stått å satt på gaskamrarna som judarna gasades i..eftersom att det är ju bara så, det krävdes ju av den tyska staten liksom bra betyg krävs av den svenska. lite drastiskt kanske men ja hoppas ni fattar vad jag menar? kort sagt så tycker jag att folk som inte ifrågasätter det här är hjärntvättade och det är kanske därför ja har lite svårt för vissa i klassen, dom gör det bara utan en tanke på varför det ska vara bra, förutom det där MVG:t på en värdelös pappersbit.

Dagens citat : "Jag hade pissbetyg när jag gick ur gymnasiet" Felix herngren, som symboliserar att man kan lyckas utan pressen på sig att ha VG/MVG i alla ämnen och bara för att du inte har det så betyder det inte att du inte är en allmänbildad person. Det får bli mina slutord hoppas någon tyckte det var intressant och har ni några tankar kring det så är det bara att kommentera ;)
+ det här inlägget är skrivet helt utan statistik och press och jag tyckte att det var kul att skriva om, i skolan har vi debatter lite titt som tätt och det var inte alls lika kul som att skriva det här, pressen tar bort viljan att lära sig något.

En lite småkul video efter allt det här seriösa:

Som ger mig nåt att tro på!

Ojojoj idag tycker jag att det var en jobbig dag i skolan, helt slut slocknade jag en timme när jag kom hem. Känns lite utdraget att spinna vidare på the class nu men eftersom att alla hade åsikter om det idag så tänkte jag utlysa en liten tävling, med risk att verka väldigt... va ska man säja egoistisk låter fel .. aja jag kommer inte på något bra ord.
tävlingen ska ivarjefall gå ut på att jag drar en vinnare ur en av mina kommentarer helt slumpaktigt och sedan ska vinnaren få gästblogga här på min blogg, temat ska vara att skriva exakt vad denna person tycker om mej ! jag antar att mina klassisar kanske kan vara lite sugna på det efter att jag skrev om dom.
Må bäste kommentator vinna. (cred till olle som tog the class på helt rätt sätt) =)

Jaja just nu sitter jag på mitt rum och inser att jag borde ha börjat med naturkunskapen tills på torsdag igår! Ikväll är det nämligen Champions league på tv och jag har aldrig haft särskilt svårt med prioriteringar av mitt skolarbete, i 9 fall av 10 hamnar skolarbetet på andra plats vad det än gäller ungefär. Som igår då tog jag mej ledigt från skolan för att hinna med lite saker som jag oftast inte brukar hinna med, blandannat var jag ute på en joggingrunda och när jag kom hem från den hade jag inte alls fått nog utan jag ringde kristin och frågade om hon ville gå ut på en promenad! så blev det och jag kristin och lilla pabli traskade ner till CG. Det här kändes mer viktigt än att plugga natur igår.

Nu tänkte jag skriva om Louise blogg , louise bloggar om det mesta som händer kring henne, och nu känner hon sig redo för större jaktmarken och tror sig därför med hjälp av Kallebaby.blogg.se locka över en del av min (gigantiska) läsarskara. Ett tafatt försök till flera unika läsare eller ett behov att få ut sina tankar på en större scen?
Checka in Louloulou.blogg.se och se vad du tycker!


Avslutar med att skriva om två drömmar jag haft under helgen.. jag drömde om samma person båda nätterna, ett slags tecken ur det undermedvetna eller bara en slump? hmm

Och dagens låt : Lil wayne - im me


Jesus

aa jesus, jag tror inte jag blivit tagen så här seriöst någon gång under hela gymnasiet.
Det har jag dock velat bli så jag klagar inte, däremot så verkar folk ha problem med att ta det här på rätt sätt, jag har skrivit vad jag tycker om man tycker att jag är en stor skit eftersom jag skrivit som jag skrivit så behöver man ju inte ta åt sig av det tycker jag. Kanske var jag lite hård mot vissa men jag tänker inte ändra på något för då är det ju inte min åsikt längre utan någon annans. Är det att leka gud att säja vad man tycker? det här är min blogg och jag skriver exakt det jag vill i den, tycker du inte om det behöver du inte läsa den eller hur ?

Visst kunde jag tatt det här face to face men jag tyckte bara att det var en rolig grej att göra, kunde aldrig tro att någon skulle ta åt sig så mycket av det för det kan jag ju säja att det hade ingen gjort om jag tagit det face to face.

Sedan är respekt en ömsesidig sak som man förtjänar, för första gången sen jag började i klassen har folk tagit mig på allvar varför skulle jag ta er på allvar isådanafall? dom som jag respekterar i klassen har jag ju tex inte skrivit något elakt om och om jag nu gjort det så antar jag att dom kan ta det.

Till sist så tänkte jag be mathilda om ursäkt för att jag missförstått det med smeknamnet... men det kan vi ju ta imorgon... face to face!

peace out eran wigga:)

Konst är att få folk att förstå

Lite av en kommentar orgie har det blivit efter mitt senaste inlägg. Det gillar jag, folk tycker saker om det jag skriver och det är väl lite av ett bevis på att man skriver något bra eller att man skrivit något som engagerar. Axel tog det jag skrev väldigt hårt och har nu dödshotat mej... brrr ja darrar av skräck lootus. Daniel var mer glad än axel och det är ju kul att man kan göra någon glad tycker jag och millissa tyckte att jag skriver underhållande och det ska ja försöka fortsätta med!

nog om mitt förra inlägg

Igår var det lördag och jag hade tagit mej upp väldigt tidigt ur sängen och åkt in till stan för att kolla efter en kostym till studenten och balen, visiten var lyckad och jag hittade ett helt kostymkit för 2900:- och sedan passade jag på att köpa 2 par kallingar för 400:- men man fick det ena paret för halva priset så det blev 300:- istället.
så här ser min nya kostym ut →

Efter stan så satte jag å lillebror oss på röd express upp till stora höga för att åka på kalas hos min systerson som fyllde 15, han hade fått en derbi senda och en moppehjälm. Min storabror var hemma från norge också och vi satt och pratade om jobb och lite sådant att jag ska gå i hans fotspår till hösten/sommarn nu. Senare fråga pappa om vi skulle åka men då hade jag bestämt att ja skulle åka me brorsan och så skulle jag få lite cider av honom, det var kul att se pappas min när jag sa det.. inte för att han blev alltför chockad men det var ändå lite kul, iaf så åkte vi hem till brorsan å ja fick 23 halvlitare cider av honom (!) och sedan skjuts ner till kungälv, min bror är världsbäst!

Jag åkte alltså hem till otter och ställde dom flesta av ciderna där å sen stack hem till någon kille i kmn å förfesta det va skoj, sen åkte vi in till stan och gick till gamleport och det var faktis kul.. gillar inte det stället så men det var roligt, man träffade många man kände och tom olof satte sina fötter där.


Dagens låt : Håkan - Klubbland

Underbart

Fan vilken soft dag det har varit idag! as gött väder med så jag bestämde mej att gå å ta en glass å sen gå ut å glassa me min glass på skolgården! och där ute satt hon , hon tjejen ja försökt vissla på vid visselbänken typ 4-5 ggr men eftersom jag suger på att busvissla så har hon nog inte märkt något men idag så fulade jag mej så när jag gick förbi där hon satt så tog jag mig för hjärtat å börja ropa aaajj! sen sa ja halvhögt till otter att ja blitt träffad av hennes kärlekspilar haha men jag vet itne om hon hörde det för hon kollade rätt snett på mej hmm.. tjejer borde lära sig när deras kärlekspilar träffar någon alltså.

efter skolan som var helskön idag så gick ja å fika med amanda en jättesnabbis tyvärr, men a lite smakar mkt säjer man ju. sen traska ja bort till bilskolan å hade körlektion som gick fino! sen efter så träffade jag karin ! det var mega längesen! för längesen typ.. så det var trevligt !

sen har ja sovit fram till för en timme sen typ å vakna å åt pannkakor

Igår kom jag och sussi fram till att jag är lik JD i Scrubs, inte på utseendet då för dom som inte fattade det utan vi är väääldigt lika på sättet.

Imorgon kommer jag att lägga upp klasskortet på min klass och skriva precis vad jag tycker om alla i den, det blir något att se framemot. byebye

Hej de ä kallebaby

Tjänna i morse när jag vaknade kände jag en stor ångest! vi hade prov i religionen idag på japan å kinas religioner, jag skummade igenom skiten på håltimmen innan mer orkade jag inte och jag tror aldrig jag har hittat på så mycket på ett prov! jag känner mej redan klar med skolan faktis och efter att provet väl var gjort (7-8min tog de) kändes det bra igen även om jag chansat mig igenom hälften ungefär, jag menar chansen är ju ungefär 1 på 500 att man prickar rätt årtal på när shinto förbjöds som statsreligion i japan. tyvärr gissade jag fel med exakt 352 år.

sen var det gympa å vi lira innebandy de var kul som fan ! jobbigt men kul , min kondition är sämst i stan numera ju.
har ja nämnt att ja börja lira boll igen förresten? var å tränade me Fc Komarken i lördags å det verka kul så ska träna igen å sen börja om ja trivs!

efter gympan stack jag till maxi å köpte 2 redbull för att klara av teorikursen på kvällen å sen gick jag till biblioteket å sov i en soffa en stund, de va skönt! sen smsa ja flippo å vi bestämde en fika imorgon efter skolan! å sen gick jag till teorin åså träffade jag elin på vägen :)

När jag kom hem blev det en bauta tallrik me pasta å köttfärssås å kolla på CL Arsenal-Lajvpool .. arsenal var sjukt bra bara att den jävla dansken bendtner stoppa skott på mållinjen så de blev bara 1-1 :/


fan vad okreativ jag är ikväll.. diktande kan dra åt helvete just nu :( får göra nytt försök imorgon!

Dagens låt : Lil Wayne Ft Static Major - Lollipop .. alla som inte gillar den här kan ju slänga sig i väggen


Ett påsklov kan vara som en bal på slottet

Japp, jag tänkte ge påsklovet 4 av 5 snusdosor
anledningen är att mitt lov har varit fyllt av fart och fläkt och inget skolarbete alls!
Jag har blandannat köpt nya skor fast det har jag redan skrivit tror jag sen har det blivit några härliga utekvällar som i fredags så fråga otter om ja skulle me in till stan så ja hängde med å vi gick till boulevard åså skulle ja gå ut å köpa cigg så såg jag kristin å hanna å nåra på bryggeriet så ja körde solo å gick in där å de va skitskoj! sen i lördags var ja å förade hemma hos kristin å sen utgång i kungälv å de var väl rätt chill :)
igår var jag å kollade på Ljungskile-Hammarby å vi ägde fan hammarby sen får vi in ett jäkla pissmål till självmål så dom vann me 1-0, domarn va sämst och jörgen wåhlemark var gud!


Sen lovade jag Emma att skriva en dikt till henne idag så här kommer den :)

Emma du gör en glad som när man hittar en femma fast på dej vill man ju klämma
nej det var fult, nu ska jag måla nånting gult!


← en banan (gul)


Dagens låt : Bobby Valentino - Sexy girl .. egentligen kommer låttipset från ahmed men den var go ! tyckte bättre om den här än moving mountains med usher.

Dagens citat: "ooh vilken go bajlåda du har" en charmör vid namn tommy skulle ge camilla en komplimang för att hon hade fin rumpa!

RSS 2.0