Jag vill gå hem till dej

Jag är trött...trött å ledsen typ. Två dagar på raken har det släppts som en bomb som har dragit ner mitt humör till något som är långt längre ner än lägsta plan här på hasselknuten 10. Det är som att jag läser orden du skrivit till mig om och om igen i huvudet och försöker bestämma mej för att fatta om det verkligen är så som du säger, att mina kompisar runt omkring inte alls tycker om mej å snackar skit bakom ryggen på mej eller om det är så att alla andra har fel förutom jag, den principtanken är jag ganska van vid.

varför är det alltid jag som ska få all skit, hey när sa ni något snällt till mig senast? what goes around comes around, man blir som man umgås osv....

hora bög fitta äckel ..... antagligen de ord jag får höra på oftast av mina....... å på sistonde har det varit jävligt mycket som tex ivar på midsommar å erra å gurra för ett bra tag sen men som ändå sitter där, å att man bara tappat kontakten helt med tex bakkis å danni som man ju va as tight med förut... 



så min fråga är: har jag förtjänat det här? är jag så mycket värre än det jag har fått ta eller är det ett resultat av det?
är jag bara en stor skit som person?

Varmt ute och heltäckande overall är som ketchup på ris...

Japp då va man tebax på verkstan igen.. just nu håller jag på å sliter upp ett golv som ska läggas om, det är faktiskt rätt roligt, kan ha nånting med nån undermedveten maskulin njutning i att slå sönder saker, inte vet jag men jag tycker det är helt okej. 

Ända nackdelen är att jag har overall på mej i den här stekande värmen, imorgon skulle det visst bli 28 grader och sol så långt ögat kan nå ! inte mig emot för just nu slutar jag ändå vid halv 4 så jag hinner gott ut å bada på hawaii efter jobbet.
Om jag nu tar mig den tiden, för jag har nämligen bokat teoriprovet för körkort nu å har uppskrivning den 26 augusti så ja pluggar för fullt på körskolan efter jobbet. 

En kul sak som hände idag efter att jag vart på körskolan var när jag gick in på videomix å skulle fylla på mitt kontantkort, efter lite fipplande me kortdragning osv fick jag min lapp med koden på, så sa ja till han i kassan : nä fy fan släng den skiten ! för jag trodde det var ett kvitto.. han ba men vadå ska du inte ha din kod .. ja ba aha :D fatta han skratta åt mej. 
så trött var jag då... 


Dagens positiva : prata lite me 3 personer ja tycker om om att hitta på saker nu till helgen 
Dagens negativa: trött som alltid
Dagens låt : Nelly ft Akon - Body on me .. perfekt låt att chilla i solen med, är helt kär i balkongen vi har här i stenungsund :D 

Alla killar borde vara som dig !

Vilken helg, helt kanon har den varit!

I fredags mötte jag upp alla gubbarna ute hos kaldis de va jävligt gött å träffa alla igen å sen jocke å svensson på bakfyllan ä nog svårslaget vad cpiga å roliga dom två är! efter vi vakna blev det "frukost" på kodegrillen å sedan stack ja ner med röd express till kalle åså åkte vi in till stan för att handla kläder, och jag handlade kläder som fan, det blev : ett par leavis jeans för 1100 kr sen en tröja för 400 å 3 t shirts för 700 nånting och ett par örhängen också :) så det var en helt lyckad dag!


sedan på kvällen eller a.. ja hann bara komma hem vid 6 tiden å käka,raka å göra mig iordning för att sedan åka på förfest i örgryte, där var det fint åså men ja kände ju inte nån förutom kristin å lite oscar då.. sedan blev det trädgårn och där sa dom först att ja å kristin va för unga för dom hade 22 elle nåt men det löste ju sig som det alltid brukar göra för en snygg å rik kille som jag .. haha nemen vi kom in iallafall och helsike va ja börja svepa i mej, sen gick de som de gick och jag vakna i en busskur kl 6 i morse. men det var en kalaskul helg iaf !
Jag och kristin Jag och kristin på föran

Nu till rubriken, haha jag trodde aldrig att någon skulle säga så och verkligen inte nykter :D men det gjorde mej glad iaf! tack gode vän :D

tillbaka till verkstan

Då har beskedet jag gått och bävat för kommit, tiden på polyeten är slut och på måndag ska ja tillbaka till verkstan ute i ödsmål! turligt nog har jag bara 2 veckor där innan jag till slut (!!!!) har en veckas ledighet. Jag passade till och med på att ta ut en extra dag att slappa på dagen efter att vi kommer hem, feel aaaas free to call me and do something då :)

Händer inte så mkt just nu förutom på helgerna och då tar jag tillvara på den lilla lediga tiden jag har och sitter inte här serni ;) Idag var det hur lugnt som helst på jobbet, kapade lite bultar å kapade till ett galler typ sen satt ja å tjöta i fikarummet bara.Om mina drömmars dröm slår in nu så kommer jag till verkstan på måndag å väl där säger dom till mej att jag ska upp till perstorp eller krackern eller helst av allt norrköping där min bror är å jobbar nu. Traktamente på 300 kr om dagen kan jämföras med den där röda cocktail druvan som är på grädden på moset !

Imorgon fyller kristin år vilket kommer innebära utgång på lördag så jag tänkte att jag skulle åka in till stan då och kolla efter en present och samtidigt kolla lite nya kläder 13 lax på kortet måste ju brännas på något och jag behöver lite nya kläder så en 6 papp kanske ja kan lägga på det.

just det ja, efter min semester ska jag få reda på om jag ska få vara kvar på midroc eller inte får jag vara kvar så ska det börja kikas på lägenhet snart :) och jag har längtat efter att flytta nåt sjukt mycket nu det sista halvåret så det skulle vara väldigt.. förlösande typ!


Dagens låt : Alex C - Sweetest ass in the world  :D




Nattbuss 807

Fra är mej hack i hälinen nu det är därför jag inte skriver så ofta längre .. hoppas ni har förståelse, hade dom läst the class hade jag numera inte levt det feta liv jag lever utan på vatten och smutsigt bröd :( det vill ja inte

Mia tyckte att jag skulle köpa iphone mobilen och jag har därför bestämt mej för att välja den andra.. nej skämt(som jag alltid haft en naturlig fallenhet för) och sido(vet ej om det tillhör nån av mina starkare SIDOR hahahhaaha) så har jag faktiskt bestämt mej för att det blir w980.

Nu till rubriken.. efter en vad ska man säga? ganska vanlig okej kväll på combi så tog jag tillfället i akt att inte missa bussen hem den här helgen, här kommer dock historien om hur det höll på att gå åt helvete för mej ändå:

Oskyldig pojke på 18 bast sitter på bussen hem.. av oförklarlig anledning (möjligen självförvållat) mår denna gosse illa och bestämmer sig för att hoppa av bussen i komarken för att ta lite friskluft, gossen funderar över bråkdelen av 5 sekunder på om det är värt att spy och gå hem eller att hoppa på bussen igen och hålla maten i magen tills tega.
Beslutet faller på att det är för jobbigt att gå och jag bestämmer mej för att hoppa på igen, här någonstans spricker min ölburk och råkar spruta ner några vuxna utan att jag märker det.. och innan ja vet ordet av så har dom skrikit på busschauffören å han står framför mej å vill slänga av mej från bussen (nej inte gåååå denna helgen igen) .
Som en räddande ängel flyger richard fram, och knuffar lätt till busschauffören å skriker till han att så kan han inte göra varpå en gammal tant börjar skrika jävla skitunge och flyger på richard å drar han i armen. under tiden så ringer busschauffören polisen som kommer och hämtar en kämpande richard, det sista jag hör från min tappra räddare när han dras ut i polis bilen är "Hur fan ska ja komma hem då?"

Slutet gott allting gott! inte minst synen av dom många glasbottnarna den lördag kvällen :)


En krokodil

allt medan regnet faller formas världen till en gyttjepöl
men jag kan lugnt sitta kvar med 10, 12 stycken öl
Mitt cykelstöd har brustit nu, men jag ser saker positivt
å flyter runt i leran som en livsnjutande krokodil
Men hur länge håller det i sig?, jag skiter väl i meningen
med livet Nä, jag sitter hellre kvar med humor som en 7-åring
och bedriver åtnjutning utav uttråkning Och ärligt talat, visst är det smart att räkenskap
gjort att jag fick en annan regissör till mitt liv än Larry Clark
Men välbetald, nä det lär jag väl aldrig bli
för jag är såklart kvar och strävar i samma skit
Så andas ni, för allt är på noll å står still
Jag tänker i alla fall rulla tummarna och knäcka en folköl till.

the blogg of the broken one

ännu en jävligt bra rubrik signerad kallebaby :)

Idag är det söndag, söndagar är rätt sköna för man gör aldrig något på dom ttyp.. fast man känner lite att måndagen är för nära bara..
Igår var det tänkt att ja skulle åkt ut till marstrand me nina å amanda men de blev inte så istället blev det att jag gick t combi me otter, och en massa skit hände under kvällen... funderar på att börja ta det lite lugnare när ja går ut för det här håller inte :D

just nu känns det som jag tappat allt typ.. det ända jag är är en hora efter pengar så jag jobbar varje helg typ å jag vetifan om ja pallar de här... såg en grej på STI eller va de hette att dom sökte reseledare i alperna till hösten..

så här står det på en kurs för att bli reseledare
Är du 18 år eller äldre?
Har du en mogen livssyn och kan du tala engelska? På vår reseledarskola har vi ingen "elit-uttagning" för att komma in på skolan. Vi har inte heller någon prototyp på hur en reseledare skall vara. Alla kan anmäla sig och alla kan i princip bli en bra reseledare. Det handlar om att umgås på rätt sätt med, och ge god service åt människor, som är på semester och som möter dig på en eller annan plats ute i världen och behöver din hjälp. Dina avgångsbetyg behöver vi inte. Det är DU själv som är viktig.

just dom två sista meningarna är ju kalasfina..

hade nog vart gött å komma bort lite.. å på tal om att komma bort så är det exakt 31 dagar kvar tills vi åker till bulgarien.. jag längtar som ett jävla as !!


och seriöst ring mej kl 4 om ni vill hitta på nåt då slutar jag jobbet å är alltid as sugen på att göra nåt kul!

RSS 2.0