Bra start på dagen

Den här dagen har börjat i lagom tid för att vara "arbetsdag" tycker jag.
Har nu varit uppe sedan halv 7 och har redan hunnit söka flera jobb och ta kontakt med min förra chef.
Nu håller jag bara tummarna för att jag får sommarjobb där även i år, det skulle ge mej tid till mycket, tex tänka över vad jag vill göra till hösten, söka jobb utan att känna stressen av att inte ha något jobb eller några pengar samt att jag kommer tillbaks till en arbetsplats som jag trivdes väldigt mycket på.

Nu återstår att se vad den här dagen har att bjuda på, mitt fönster står redan öppet och det kommer bli en kanonfin dag om man ser till vädret, vet dock ingen annan som är ledig så får väl se om det blir något annat än bara jobbsökande idag.
Ikväll har vi träning och enligt utsago ska vi köra löpning idag, tro det eller ej?! dock välkommet då jag behöver få upp konditionen lite till och tappa lite på magen kanske.

Enligt annan utsago lär träningen ändå bli förjäves då det imorgon är valborgsmässoafton och därtill hör en utgång, jag hoppas på en lika lyckad valborg som förra året och hoppas på att det blir trädgårn i år också, tänk att det redan gått ett år sedan vi satt här i min källare den kvällen, tiden går fort.

Kanske skulle ta en promenad eller något så jag inte bara sitter inne nu..
Vi hörs!

Ni får en riktigt bra låt här, lyssna och koppla av:



Utflippat

helt utflippat blev ju inlägget igår...


Jag har varit i templet, det känns som overklighet, jag sa: kom älskling vi går

Jävlar...ett riktigt tungt jävlar, vad jag tänker tillbaka ikväll!
och jävlar tungt jävla jävlar vad nära jag blir ett sammanbrott av mina stora tankar.
Ja kan inte skriva av mej här heller..det är för uppenbart, alla skulle fatta.. och jag skulle tycka det vore pinsamt, för jag är en fegis.

En riktigt feg stackare, som alltid försökt vara så.. hmm ofeg?
som låtsats vilja bryta mönster och normer..
men som aldrig varit så modig som henne, hon, så vackert sig själv och alldeles sin egen.
Intressant, Vacker, Revolutionär och Stor i mina ögon.

Jag själv, jag har tappat mitt jag på vägen.. ärligt talat så undrar jag vart jag tagit vägen, är inte alls full av liv som jag var förr.

Lasse han hjälper mej åtminstonde sätta ord på känslorna..

"Jag kunde ställa mig naken
Jag skulle mena en del
Men ett dreglande lejon
skulle ta det helt fel
Jag hade massor av idéer
Jag hade vägen klar
Jag hade tusentals frågor
och tusentals svar
Tyst ligger vägen
i rödbrun rost"
jag hade så mycket att säga, nu känns allt sagt.
Jag önskar att jag kunde vart som du...jag har nog aldrig beundrat någon så mycket som dej.
du som jag redan sagt var så vackert dig själv... det är det viktigaste som finns!

Men antingen lurar jag mej själv för jag tycker du är ointressant nu eller så är allt mitt fel, jag skulle gissa på det sistnämnda.

Ni får en tätort på en slätt och jag får sluta tänka så mycket..





Trevlig helg

Då var det söndag.
Helgen har varit bra, i fredags gjorde jag seriedebut med hermansby borta mot bosna där vi vann med 2-1 och hela laget spelade bra, för min egen del gick det väl inte alls så bra.. fick knapert med speltid och när jag väl kom in så åkta jag på en redig smällkyss efter en kvart kanske.. fick en hög långboll att springa på och tog löpet och fullföljde situationen fullt ut och var nog vigare än jag nånsin varit tidigare.. hoppade upp och fick upp en tå på bollen som var i huvudhöjd.. sen vet jag inte riktigt vad som hände men målvakten brakade rakt in i mig så jag föll bakåt och slog bakhuvudet i marken, reste mej efter stund å började jogga "hemåt" men blev jätteyr och började spotta blod. Nåväl, vi vann matchen iaf och själv kommer jag ge mer på träningen och löpa lite utanför så jag får spela mer.

Igår var jag först i stan och tittade efter nya fotbollsskor, hittade ett par som jag nog ska köpa. Sedan var jag ute i hålta och kollade på hålta ik's första seriematch med matte å jocke å nåra till.
På kvällen åkte jag till malt och humle och kollade på fotboll me daniel henke och thomas, sen förfestade vi hemma hos henke och gick ut i kungälv, fick åkt lite limo me kristin också. Rolig utgång faktiskt.

Nu ska jag titta till maten.. vi hörs :) puss

Jag orkar inte förklara försök att se det ändå

Jag borde egentligen inte ens sitta här och skriva, jag borde vara å ta kontakt med SYO eller söka jobb.
Det fungerar inte för mig just nu..allt känns så meningslöst, vissa dagar går det bättre och jag hittar gnistan.
Men idag är inte en sån dag, idag dyker tvivlet upp i huvudet på mej, "Varför ska jag ta kontakt med Syo?, jag får inga muntra ord från henne ändå" - "Varför ska jag söka jobb? - det är för svårt att få ett jobb,det är för många sökande, dom kommer inte välja mig ändå"

Jag försöker ändå tänka att om jag inte söker så kan dom ju inte välja mig och om jag söker så har jag ju ändå en chans, men idag är inte den dagen.
Jobbigt är det också för att jag inte riktigt vet vad jag vill, egentligen borde jag skaffa mig en plan... välj en sak du vill göra och gör det, det blir lättare för då gör jag åtminstonde nåt annat än att sitta här, då kan jag kanske tjäna de där pengarna till en språkresa i paris, till ett halvårs backpacking i asien osv.

Solen är tillbaka efter några molniga dagar nu, egentligen gör det mig inte gladare.. kommer jag inte ut inom en timme så kommer jag inte ut den här dagen heller, som sagt.. mitt rum känns mer som ett fängelse.
Jag klagar nog lite väl mycket kanske, man är väl svensk.. ska inte klaga och alltid vara lagom, men jag har aldrig varit lagom, har alltid velat stå i centrum och spela stor.. därför känns det extra jobbigt att sitta här, här finns det ingen som kan kretsa runt mig.

Nu har jag slutat klaga, jag ska ta ut lite pengar och åka och handla, och sen är det ju trots allt fotbollsträning ikväll.. allt kanske inte är så kasst ändå.

Ni får den vackraste låten jag kan komma på just nu, håll till godo!


Bloggen lever!

Lever och lever, jag kände för att skriva just nu!
Ärligt talat så har jag inte saknat bloggen den här månaden.
Egentligen vet jag inte vad jag vill skriva nu heller, är lite "down" och känner väl för att klaga/lätta på hjärtat på något sätt.

Nu har jag inte jobbat på ett halvår typ, sen i januari har jag gått på en lagerutbildning på komvux men nu är den slut.
Nu kommer då frågan, vad ska jag göra nu? Jobb känns så omöjligt att få just nu, dessutom tappar man gnistan att söka när man försöker och försöker och inte får något svar.
Däremot har jag faktiskt fått ett svar, nu vill jag inte jaga upp mig och skapa förväntningar då jag vet vilken tur som krävs för att just jag ska få jobbet, men jag hoppas faktiskt av hela mitt hjärta på det här jobbet.

Det som är speciellt med det här jobbet är att det är ca 200 mil härifrån, för mig känns det just nu som att alla gör saker medans jag sitter av dagarna här på mitt rum som mer börjar kännas som ett fängelse än bostad.
Folk åker iväg som au-pair till USA, Backpackar i Asien, Tjänar pengar och flyttar hemifrån medans jag inte lyckas göra några sådana framsteg.

Baksidan, om jag skulle få jobbet, är ju att jag självklart kommer sakna många saker.
Samtidigt som jag kommer sakna mina vänner så känner jag att jag vill iväg också, gärna 1 år eller 2.. jag kan ju inte göra något sånt sen.

Dessutom känns det lite som att det här stället har gett mej det som finns, nu vill man gå vidare.. det finns ju jävligt mycket mer av världen än Kungälv och Göteborg.

För några veckor sen drömde jag om Paris, jag har aldrig varit där men det verkar vara en helt underbar stad.
Det var en kväll när jag låg och kollade på tv rätt sent, helt plötsligt funkade en av filmkanalerna och det som visade var inte någon plastig porrfilm utan amelie från montmartre och det var väl efter den som min dröm kom.

Det finns så mycket jag vill göra, om jag skulle få jobbet i Norge så hade de vart så skönt att jobba där ett år och spara ihop pengar.. kanske dra en månad i paris och käka en baguette under eiffeltornet å förbättra min franska lite, dra några månader i asien och sen.. om typ 1 å ½ år - 2 år komma tillbaka hit till kungälv när saknaden tar vid.

Nu har jag delat med mej lite ikväll.. hoppas ni som fortfarande går in läser här uppskattar det.
Hörs säkert igen snart!


 

RSS 2.0