Ge mig en vinterdrog


Tanken var inte för glad

3:e bra dagen i rad nu och inkasserad även mitt andra MVG på raken idag på provet i logistik.
3 mål gjorde jag även idag på träningen, känns verkligen som att jag har hittat målet nu, hoppas man kan stänka dit nåt mål nu på torsdag då jag debuterar hemma mot romelanda! Ser jag framemot nåt såpass! Ni läsare är varmt välkommna att komma och kolla, matchen börjar kl 19:00 på kärnavallen.. i kärna ja.

Ändå minuset ikväll var väl att inte barcelona och inter vann, å andra sidan vann arsenal och man kan ju inte få allt som man säger! Egentligen hejar jag inte på Inter utan Fiorentina men av hat till United hoppas jag på att Inter skulle ta hem den matchen.

Imorgon går jag halvdag i skolan och slutar vid 13:00 sen är det helg för min del, hoppas ni har en jobbig torsdag och fredag era 5 dagars suckers!

Dagens låt :Markoolio - Chartersemester, nu tycker ni nog att jag gapar över mycket med mina 3 dagars skolvecka men en utomlands semester hade inte suttit fel nu.




hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en ... Hurricane?

Woho det är bloggrush här nu, 2 inlägg på 2 dagar.

Å vilken trevlig dag jag haft idag, faktum är att de bästa dagarna nog är de som man försover sig på kom jag underfunn med nu, så var det åtminstonde under gymnasiet och idag då. Till skillnad från de flesta andra så tar jag det lugnare om jag försover mej än om jag är upp i tid av anledningen att jag är ju redan försenad, varför ska jag då stressa och komma grinig till skolan?
Hursomhelst så försov jag mej lite lite grann idag och kom väl en halvtimme försent till skolan idag, ingen större skada skedd eftersom jag ändå fick reda på allt vi redan gått igenom, min försovning belönades dessutom med att vi fick sluta vid lunch idag dvs vid 12:00 istället för 16:00 som vi egentligen slutar, helt klart skönt.

Kristin ringde mej precis när jag slutade och vi bestämde att vi skulle gymma tillsammans, det var riktigt skönt att komma igång med det också nu när jag bara har löpt de senaste veckorna å bränt av lite fläsk, nu är det bara att fortsätta bränna lite och omforma musklerna lite samtidigt med fotbollen. Det kommer bli en tuff men kul vår i år höhö.

Efter gymmet åkte vi hem till kristin å lagade lite mat å satt å pratade allmänt :)
När jag skulle gå hemåt så ringde jenny och ja mötte upp med henne å tog en promenad, När jag följde henne hem så körde hammar förbi och då fick ja skjuts upp till mig igen å vi kollade på lite 2 and ½ men.. nu har jag gjort saker hela dagen å inte varit hemma förrens 8 ikväll vilket resulterat i att jag är väldigt trött så nu blir det inte mycket mer..

Rubriken är hämtad ur håkan hellströms låt "Hurricane gilbert" och betyder för mej att om du har viljan så kan inget stå i din väg. Här kommer den underbara låten! En glad kallebaby önskar er all lycka !


Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

Söndagen är helt klart bloggarens dag, helt enkelt för att det är vilodagen och man har mycket tankar när man vilar, åtminstonde jag.
Ett fenomen som dyker upp mer och mer är alla dessa resebloggar, Jag måste säga att jag älskar dom!
Jag vill helst av allt göra om den här till en reseblogg, tycker inte ni att det vore roligare att läsa om när jag Fallskärmshoppar över Thailands ö-värld eller Tar dykarcertifikat i Indonesien eller Maldiverna, det hade ivarjefall jag tyckt varit roligare att skriva om, eftersom jag är en bortskämd mellanklass unge så sitter jag otacksamt här och klagar framför min dator som kostade 8000 kr och drömmer mig bort till all världens hörn.

Man skulle tatt hem den dära 50 000 kr i månaden i 50 år på triss, det hade nästan behövts för att jag ska kunna uppleva allt jag vill ha. För även om jag bara vill dra ut i världen så finns de ju andra saker man vill ha, vad sägs om en fabriksny bil å en schysst lägenhet här i kungälv? Jag är nog en typisk svenne som kommer stanna kvar å skaffa bilen å lägenheten, men är det inte lite svennigt att bara dra också? jag menar.. alla gör ju det i den här åldern.

En annan aspekt som gör att jag kanske skulle kyla ner mina tankar på nya bilar en aning är att jag faktiskt körde av vägen igår, Sjukt halt var det och jag fick sladd och bara gled ner i det djupa jävla diket. Sjukt äckligt när man kände att man hade tappat kontrollen över bilen. Extra skoj var det imorse när man fått fatt i en bärgare å de körde förbi en massa bilar å verkligen alla glodde sönder när vi hissade upp bilen ur diket. Jaja..

Trots den smärre chocken jag fick igår så känns det bättre idag och jag ser framemot den här veckan som kommer inehålla slutprov i logistik kursen och förhoppningsvis debut i hermansby tröjan mot romelanda på torsdag!
kan säkert klämma in en liten gitarr "lektion" me min lillebror för han ska lära mej den här låten så jag kan spela den för en viss ung vacker tjej... om jag får chansen :D tills vi hörs igen, ta hand om er och varandra :)


Heavenly Junkies

Jag, Jag, Jag , Jag .. allt här handlar alltid om mej men nu är det så att jag har nästan alltid rätt och
ska jag vara riktigt ärlig så vet jag ingen som är så bra som jag är.
För att spinna vidare på ärligheten så är jag av den åsikten
att jag nog egentligen är för fantastisk för den här otacksamma världen.

nuf said


Mörkt moln i huvet

Allt är skit......mer har jag inte å säga



Your so Major, they should frontpage you

Det är tur att jag finns så att jag kan ge mej själv komplimanger som den här ovan.
Igår var det alla deppiga singlars dag, men jag tycker ändå att min dag var väldigt bra.

Anledningar: Mamma baka vaniljhjärtan till mej och henrik, Jag umgicks med 3 av mina bästa vänner, Jag spelade en skön 5 setare i tennis som tog ungefär 2 tim och 20 min, Sen åt jag och matte pizza, Jag fick höra "Jag älskar dej" en gång och ett sms som gladde mej. Ganska hyfsat resultat av denna dag tycker jag ändå !

Tycker att alla hjärtans dag inte bara är till för par, man kan också visa sina vänner att man tycker om dom lite extra, alltså är det en bra dag, om man nu inte saknare både vänner och kärlek.

Nu har jag nog också slagit stort rekord i antal  "vita" helger på raken, 7:e helgen nu som jag inte druckit på.
Så här länge har jag nog inte gått utan att dricka sen jag var 15 tror jag.

Nu ska jag snart till fontin och springa 5an å kanske nåt varv rönt sjön, ni får ha det bra tills vi hörs igen och här kommer en snabbt påkommen dikt av mej från igår.

"Jag sitter i bilen, kör i högerfilen
Fryser om häcken, du är söt som bäcken.. hos pappa"  :)

Och här kommer dagens låt :
Fabolous ft Ne-yo - Make me better


Its sooo nice

Kan ju börja detta inlägg med något ovanligt!

Jag fick MVG på mitt prov idag och det var säkert 2-3 år sedan jag såg de tre bokstäverna på mitt papper senast, känns som en bra början på den här kursen!

En annan ovanlig grej är att jag är sjukt sugen på att dansa, inte bugg eller polka eller vad dom gamla danserna heter.
Nej, jag är helt såld på en dansstil som heter shuffle inom hardstyle, sjukt fascinerande och sjukt snyggt hur det ser ut som man glider runt på golvet. Sökte lite på om eventuella danskurser i den här stilen men det är tydligen väldigt nytt och inte alls utbrett i sverige, jag hittade istället en hemsida med väldigt grundliga beskrivningar om hur man utför stegen så just nu håller jag å över första grundsteget och nästa steg som heter "the running man" där det ser ut som man springer framåt ungefär fast man står stilla å glider med fötterna, sjukt fräckt är det här.
Så här ser Shuffle ut :


Och som alltid får ni en låt av mej:

Dj Ironik - So nice

Make my day!

Jag har tidigare hyllat mina söndagar, nu är det dags för vardagarna. Men först vill jag bara säga att jag älskade snön som föll igår å la sig för att sedan töa bort idag, hur som helst så var det sjukt mysigt när den föll och inte jobbigt som alla tycks tycka.

Jag har tänkt mycket på vardagar på sistonde.. hur skönt är det inte att umgås och hitta på saker på vardagarna?
Fördelarna är enkla: För det första så är allt mycket mer avslappnat på vardagarna, på helgen känns det som en stor hets att allting ska hända.. man ska snabba sig hem efter skolan/jobbet å sen iväg till förfesten å sen ut på krogen å dricka sig full. På vardagen kan man koppla av med en film, en tennisrunda eller bara sitta lugnt å prata om allt och inget.

Det finns dock negativa saker med vardagen också, man har måsten som man ska sopa undan inför helgen.
Jag har däremot i stort sett svårighet att se måsten som något seriöst, jag gör det jag vill när jag vill.
För mej handlar det mer om att fylla min vardag med saker än att hinna med allt, vilket ibland leder till att jag bland annat sitter här och skriver när jag inte har något vettigt för mej.

Igår fylldes min dag med Fifa spelande hemma hos otter och sedan kollade jag på bandy med louise på kvällen vilket var väldigt trevligt!

Känner att jag börjar tappa den lilla tråd jag en gång hade när jag började skriva, min poäng skulle iaf vara att man borde umgås mer på vardagarna. Make my day och ring mej vilken vardag som helst :)

Dagens låt :

Uniting Nations - Out of touch

Första träningen med Hermansby

Var å tränade me Hermansby ikväll! det var rätt skoj faktiskt och dom verkade trevliga, hoppas ivar hänger med på torsdag!

Har egentligen inte mkt att skriva måste snart sova också för imorgon börjar jag 9.

Ni får en låt som vanligt.


Rätt snygg video faktiskt! Lite fult att dom vänt på wu-tang och skrivit in maskinen.

Snart måndag

Sviten håller i sig, 5:e raka helgen vit.

Igår var jag å lirade tennis med matte, denna gången var det jämnare och roligare att spela än senast.
Tyvärr klappade jag ihop i andra set och siffrorna (som jag behåller för mej själv) tycker åtminstonde jag inte speglade matchbilden riktigt, men det var riktigt kul ändå. Min lillebror fyllder 17 år igår också och alla syskonen kom å hälsa på å vi åt middag, alltid lika trevligt.

I övrigt har helgen mest innehållt att jag kört taxi men när jag får mina pengar av jocke så plusar jag 750 kr för den här helgen och det är ju okej för mig som inte har nåra pengar, kan jag betala min telefon räkning också :)

På tisdag smäller det, då drar fotbollen igång.. hoppas min löpning har gett lite resultat nu med kondisen. Segt att min förskylning satt stopp för träning den här veckan dock, förutom tennis igår då.

Nu ska jag plugga faktiskt, data läxa.

Bara jag som blir sjukt sugen på att köpa en uckelele å lära sig den här låten å sjunga å spela för fullt när man hör den här videon? (verkar ju inte alltför svår iaf )





RSS 2.0