Det är mycket nu..

Det är helg, det är as gött väder, det är bal på måndag och det är student på torsdag!
något som det inte är det är bloggtid, såå vi säjer att jag lägger ner dej nu ett tag å tar upp dej när jag har tid igen..


glöm inte att kika i Kungälvs posten på tisdag förresten, intervju med mej där!




sayonara bitches

Tenta

Hur ohumant är det inte att låta en stackars pojke som mig sitta inne å plugga en dag som denna?
Igår var jag ute hela dagen i solen och så borde varje dag vara tycker jag! annars får de va..

Kungälvsposten funderar på att följa min student, mamma sa att dom skulle ringa mej snart.. dåligt skämt eller sanning? dom har inte ringt än iaf..

sorry hengo de här blev inte så långt som jag vet att du önskar men jag är helt slut i fingrarna efter febrilt gitarrspelande som jag till sist börjar få kläm på !
Kompensationen kommer här :
Sven melander tvingar ett barn att önska fred på jorden

Kristins student!

Vilken kanondag det har vart idag, började med as skoj gympa på morgonen och sen fixade jag mitt G i socialkunskapen för att sedan åka ner till burgården och kolla på kristins student!
och så här såg den ut :
student
flakdom åktedom åkte igendom åkte igen

Dom två sista var nu på kvällen när dom skulle åka till studentfesten, rätt schysst åk en cabbad ford mustang!

Innan kvällen så hann jag vara med elin en lång stund på dagen å de va trevligt:) vi gick å tog varsin cider å satt i solen å snackade på avenyn. Sen när vi gick mot bussen så kom Niclas alexandersson gående å jag ropa till han att han spela bra igår mot slovenien å han tackade!

det var min kanondag! ha de

Yeah

Den här helgen har varit yeah! asså yeah.. riktigt yeah! om förra helgen va en riktig pitt så var den här en total hit
typ allt har varit bra i fredags var jag ju i stan å igår var jag ute hos långeman å grillade till en början, sjukt trevligt va det att bara tagga ner ute på landet på en altan med solen i ögonen och åkrar så långt man kunde se i gott sällskap och med dryck å tilltugg.
gottigtgöbel←Göbel blåste eld å jocke hade köpt en 3 liters baginbox för han hade vart i tyskland tidigare på dagen.
Kanske inte världens bästa bild men den är från min inte världens bästa mobilkamera, är det någon som vill köpa fucket? för jag ska köpa ny nu tänkte jag. 150 spänn å den är din! en motorola v360! kan även diskutera priset :D

det var faktiskt en av de roligare kvällarna med dessa herrar fast som det ibland brukar bli blev det denna kvällen, jag körde solo! efter ett tag på altanen ville jag matte å göbel gå på krogen! så vi fick skjuts me eric å gurra till kungälv sen ville inte göbel gå längre eller nåt för bara ja å matte gick iväg mot lerran, på vägen träffar vi tove å hon säjer att det inte är något folk där så då ringer matte erra å säjer att han ska köra hem mej för matte skulle hem t sin syster å sova, jag stod väl en minut å väntade på erra sen gick jag med mikkan å nåra bort till combi där det är fullt med roligt folk.. blev som det oftast blir när jag kör solo att jag alltid träffar en massa roligt folk jag känner, spelar ingen roll om det är i göteborg jag träffar ändå folk! iaf så träffa ja bla knöös joel hanna i klassen å ahmed å dom i laget så jag stannade där till 3 bussen å hade kanon kul !

Idag har jag pluggat lite musik å sen tränat, fick på några riktiga kalas pärlor på skottövningen så jävla snygga blev dom, en STENHÅRT ner i högra hörnet å snuddar stolpe in, hade parker vart på den hade fingrarna brutits tror jag, sen satt jag två till varav ett på halv volley i krysset typ!

Jag har även lagat middag till mamma idag eftersom det är mors dag! då blev hon glad:)

Dagens låt kommer från elin som tipsade mej om den sjukt bra låten : James morrison - This boy ! den kan även du daniel klicka på nu för den kan nog kanske passa din kräsna smak



what a wonderful day!

Gårdagen var en väldigt bra och fin dag den var bra från början till slut.

I skolan var det som det brukar vara på fredagarna, nämligen jävligt soft! 2 lektioner där den ena brukar gå ut på att vi sitter i ring och pratar lite om lite allt möjligt. Denna fredagen gick den ut på att vi skulle måla sveriges samhällsskick i ett hus samtidigt som vi blev bjudna på kaffebröd och tillhörande kaffe, en bra start på dagen helt enkelt. På svenskan höll vi tal, inte jag då för jag var inte klar (igen).. efter skolan var det ingen som ville hänga med mig in till stan så jag fick sätta mej på bussen in själv. Träffade mamma å lillebror i nordstan å vi gick å köpte manschett (stavningsnivå: svår) knappar till min kostym och jag passade på att slänga med ett par nya örhängen när notan ändå var uppsatt på min mor!

sedan åkte dom hem och jag gick och kollade efter dom skorna jag tittat ut.. först på johanssons där dom inte fanns men killen i kassan sa att jag kunde gå upp till deras affär längst upp på avenyn, eftersom jag var tvungen att ha just dom skorna och inga andra så gick jag ju upp dit, men innan det så gick jag bort mot saluhallen eftersom mamma sagt att det fanns en bra skoaffär där, inte hittade jag någon skoaffär men däremot så fick jag syn på olof lundh och patrik ekwall som satt å pratade på en uteservering.. nånstans där glömde jag av vart jag egentligen var på väg och vände tvärt och vandrade upp till avenyn. väl där så förklarade den söta tjejen i kassan att dom bara hade dom skorna i vitt men att jag skulle testa på NK .. nu började bli smått svettig av att gå i solen och blev därför lite sur över att behöva gå tillbaka därifrån jag kom ungefär, men jag kom att ändra mig för denna dagen var fylld av tillfälligheter. Eftersom jag inte är så hemma på NK så gick jag, äcklad av alla bakåtslickade frisyrer på äcklande rikemansbarn,runt runt.. jag var vid detta tillfälle lika hemma som en katt på en hundgård och inga skor hittade jag dessutom var jag trött i benen, det var precis då som jag fick syn på johanna! vi småpratade en stund innan vi gick vidare åt varsitt håll och nu var jag på lite bättre humör igen och i samma veva så uppenbarades Tiger of sweden affären framför mig och min blick fastnade på det jag letat efter i snart 1 och en halv timme! där var dom, mina skor och jag skyndade mig att fråga om hjälp av kassörskan! hon var jättetrevlig och sa att jag inte var den enda som letat efter dom och hon gick och hämtade det sista paret vilka var av storlek 42 vilket är lite smått för mina fötter men den snälla kassörskan hämtade även ett par tunnare sockar och ett skohorn åt mej och vips foten gick i och skorna satt bokstavligen talat som gjutna på mina fötter.
Tiger of sweden sko←skon i fråga
Efter det var det dags att åka hemåt, och när jag sitter på nisse å väntar på bussen så får jag syn på johanna igen och hon skulle med samma buss och eftersom det var köer på motorvägen hem så blev det en hel del snack om lite minnen från ytterby och studenten och lite sådant! Sedan var jag med olof en stund och sen åkte jag hem. Att kvällen inte bjöd på något alls förutom en självtroende apelgren kan kvitta eftersom att dagen i övrigt var så bra.'

Dagens låt : Wycleaf Jean ft. Paul simons - Fast car

Bananskalet!

Idag gick jag upp så tidigt att jag var tvungen att gå ut å väcka tuppjäveln!
anledningen var att jag skulle iväg å köra halkan idag, det var riktigt skoj men jag var lite nervös i början!
okej då jag ska berätta.. jag fick alltså dela bil me en trevlig kille från bräcke gymnasiet och vi kom överrens om att jag skulle börja köra, väl framme vid första banan och grönljuset slår på inser jag mitt misstag när grundgasen långt ifrån räcker till, Jag har lagt i 3an och får kärringstopp. Till råga på det så hade not so fantastic toyotan en spärr som gjorde att bilen inte startade när man vred om nyckeln om man inte trampade ner kopplingen helt. Kommentaren i radion lät typ så här: "Nu tror jag att du skojar med mig nr 13 , 3ans växel är ingen bra växel att starta med. Testa att trycka ner kopplingen helt och rulla igång igen" Fatta hur pinsamt det var att alla hörde det också. Å andra sidan var det bara 2 st från mimers där i min grupp å dom andra lär jag väl aldrig se igen.. så det kan jag faktist bjuda på! Resten av dagen på stora holm gick bara bra och det roligaste var nog att köra runt runt på glidmattan på övning fem.. kanske var det lite roligare när ja å han goa gubben ja delade bil med inte långt ifrån maxade stereon med "drop it like it's hot" framför stora holms tanten.
Efter körningen fick vi titta på en film och sedan sitta i en bil som snurrade upp och nerpå det var också kul !
Det enda tråkiga med halkan var väl då att vi fick toyotan, jag var sugen på att testa volvo c30 men dom blev snabbt paxade.

Efter halkan körde pappa tillbaka mig till skolan, där visade det sig att vi bara hade halvklass i svenskan så därför var min "skoldag" slut. Efter det så hände en sak som jag verkligen gillar as mycket! Spontanitet stavas det, amanda ringde å frågade om jag ville ha skjuts hem, men då var jag redan hemma så jag sa att hon kunde komma förbi så det gjort hon å vi satt å prata lite! det var trevligt.. något mer som jag gillar är när man umgås med kompisar på vardagarna, allt är så spänt på helgen egentligen.. det är lite som semestern, du har ju 5 veckor semester per år och på dom 5 veckorna ska allt kul hända, speciellt som du tar alla fem veckorna under sommaren! och på helgen har du bara 2 dagar ledigt egentligen och på dom ska det alltid drickas eller spelas matcher osv. på vardagarna är det mer avspänt och man kan gå ut å ta en promenad å bara snacka lite eller kolla på någon film och så.
Förresten ska vi ha gjort klart ett hyllningstal om någon på mimers i svenskan till imorgon, jag har inte börjat.. så ni får gärna komma med förslag om ni vet någon bra att hylla för jag har verkligen ingen aning om vem jag vill hylla. Däremot ska jag snart börja göra klart min Socialkunskaps analys.. perfekt att göra det nu på natten när man ändå inte gör någonting och inte kan sova, vilket är jävligt skumt och i med att jag sovit ca 3 tim nu på 24 timmar snart.

Förresten.. louise jag har hittat ett bättre spel än stardoll :D.. www.musicmanager.com as skoj är det man ska vara manager för ett band! mitt band heter Adam dunst is air.. kom på det själv! erkänn det var ett bra namn?

Jaja till sist måste jag bara säga att How i met your mother ändå måste vara världens bästa tv-serie, sjukt kär är jag i robin men idag var det lite synd om henne för hon började gråta när hon såg ted kyssa vicky men han gjorde inte det egentligen förrens i slutet.. fast då var inte robin där som tur va. (robin är en tjej för er som inte följer serien)


Det här är soja vadå daniel ! han är 17 år och tjänar mer än du och jag tillsammans någonsin kommer tjäna!



Sötare unge får man ju leta efter:D


En adrenalin kick om dagen...

Idag fick jag en as go adrenalin kick, det var så längesen jag fick det men samtidigt fick jag den för att jag började bråka me nicho! Han ska fan alltid starta allting å sen slår han tillbaka mer än man ens gett han.. ville bara slå ner tänderna i halsen på den jävla tjockisen!.. ivarjefall så höll adrenalinkicken mej vaken hela religionslektionen vilket var ett + !

Förutom bråket så har dagen vart kanoners! I skolan var det hur soft som helst för vi hade bara en lektion och lagom lång sovmorgon ändå. Sen efter skolan så gick jag en promenad med kristin å pabli å prata lite om studenten å studentmottagning, as gött att jag slipper dom sista lektionerna på tisdag för då ska jag till burgården och titta på när kristin springer ut ! och veckan efter det är allting slut och då är det bal och student! låt den här 1 å en halv veckan gå fruktansvärt fort så allting tar slut nån gång ! eller.. allting börjar kan man säga istället! sommarn 08 blir nog den bästa nånsin!

Grädden på moset skulle vara om nån huligan springer in på CL finalen nu i förlängningen så att inget av lagen vinner ! hata chelsea och united!

Problem

arab
Är det bara jag som känner mig så här ibland?

Ännu en natt sitter jag uppe å skriver här, och på dagen eller.. morgonen heter det ju, den ohumant tidiga morgonen känner jag mej precis som käre khalid här på bilden. Seriöst jag kan verkligen inte somna innan 3 någon natt i veckan!
Ett till problem som jag har är mina dåliga matvanor, fan jag kan ju tallriks modellen så jävla bra å ja vet hur många gram pasta,fisk,kött,grönsaker man ska lägga på tallriken för att få ett lagom kalori intag, men varje dag som jag kommer hem blir det samma sak, på tok för mkt pasta, ofta tillsammans med fet olivolja å basilika röra eller bacon eller något liknande. Jag är fast i en ond cirkel , dåliga matvanor och dålig sömnrytm. Beach 2008 här kommer jag å khalid


Tänkte avsluta med en gammal låt jag kom att tänka på förut. Den är från serien Kniven i Hjärtat som gick på svt 2004, nån som såg den? känns som om det var igår jag såg den på tv.

Sverige mot svenskarna!



usch svennar




Sången om hestarna

Idag har jag börjat plugga på musik tentan som ja ska göra nästa vecka tror jag.. med hjälp av min lillebror lyckades jag lära mig 3 ackord på gittaren och med hjälp av dom lyckades jag knåpa ihop en låt som jag började sjunga på den gick ungefär så här :

"I and my horse were riding on the praire towards denver, when suddenly my horse began to scream of the cold.
i screamed with it too because inside i knew that denver was too far away!
we ran over the hills only to see that what we had reached was nothing but the valley of death!
and there were so many horses and all i could do was to laugh cus the horses jumped into the creek,
and it was filled with bajs and poo and my horse started laughing toooo!
we tried to ran away from the valley ! but all these evil horses began to bite my own horse in his bone,
there was nothing i could do but to save myself and let my old kuse gooo!
he died an honourable death and i met the good wizard who took me to denver!"

jag gillar att skriva låtar om hestar! en gång för kanske ett halvår sen gjorde ja en låt där ja kompade med trummand mot min snusdosa! den låten gick så här

"alla hestar hoppar nu, hoppar nu
Alla hestar hoppar nu , hoppar nu! lilla hästen ramla först, alla andra hoppa på'n ... sen kommer jag itne ihåg mer..

hejdå snela hestar Snel hest slika eple
                                    Den har ja målat själv till en hyllning av de snela hestarna för många år sen

hit eller pitt, röv eller döv, hiss eller diss

Den här helgen har varit en pitt en röv och en total diss, blandannat kan ju naturkunskaps boken räkna sina sista dagar, den 5 juni blir du bränd din jävel!


dagens lögn: "är du nere karl?" - "nä jag är bara trött"

Familjen Nilsson drar västerut?

För er som har hängt med här ett tag kanske minns inlägget "Goodmorning New York" då var det ett skämt att jag skulle vakna upp i New York, nu kan detta bli verklighet. Mamma har pratat ett tag om att hon vill flytta utomlands och Henrik verkar inte ha något emot det då astra zenecas va ska man säja? fabriker? aa dom ligger strax utanför new york i varjefall.
Undra hur det skulle kännas att verkligen vakna upp i new york? egentligen är jag inte feg för det, det finns typ inget kvar i kungälv så man kanske skulle flytta nåt år och se vad som händer. En sak som är säker är att om jag inte flyttar med så får jag flytta nån annanstans ändå och ha delar av min familj på andra sidan jorden.

Det blev indiana jones med lillebror förresten, Jag gillar såna filmer egentligen, alltså såna som har nåt typiskt över sig som indiana jones, die hard m.m. Liksom, vem kan inte njuta av ett "yi-pi-kay-ey - motherfucker!" eller en stöddig snabb replik som "wanna stay alive,stay with me"? Något annat som jag gillar är min lillebror, många tycker säkert att deras syskon är jobbiga och tycker inte alls om varandra, men jag och henrik är nästan som kompisar, han har iaf exakt samma humor som mig! Jag kan komma hem och säga något helt ologiskt som "Tjena fisken hur va det i skolan idag?" och kan få ett lika ologiskt "hallå kim källström, de va la bra" tillbaka typ.. Man skulle kunna säga att henrik är lite av framtidshoppet i den här familjen, jag menar.. jag är ju redan körd om man säger så.

Något som jag har återkommande funderat på, nu när studenten närmar sig, är hur vår klassåterträff skulle se ut om sissådär 15 år. Jag tror faktist inte jag skulle dyka upp på en sån. Men man vet ju aldrig, kanske går man dit.. aha tjena dej kännde jag inte igen, jasså processtekniker? jasså 3 barn där ser man.. hmm man undrar ju lite hur det skulle se ut för sig själv om 15 år. Jag kan inte ens spekulera i det.


dagens tanke: Olika musiker blir berömda för olika saker, hur kommer det sig att artister som Kent och Lasse lindh bla kan sätta tummen på exakt vad du tänker och känner i sina texter och låtar? Då pratar jag självklart inte om bara mig själv, kolla hur mycket folk som går på deras konserter och känner samma saker. det tycker jag är skumt.

dagens låt : kanske skulle lägga ner det här med dagens låt, folket som läser här verkar inte särskilt lätta att tillfredställa på den här fronten. Ja kör idag med Lasse Lindh - Du kommer aldrig vara ensam, ni får faktiskt ta å ladda hem den själva för jag hittar den inte på youtube eller imeem. Om ni inte orkar det så kan ni ju iaf kika den nya musiklistan jag knåpade ihop i inlägget här under. lite respons vore schysst också!
Iallafall, om ni nu orkar ladda hem den så kan jag säga att den här IT, den sätter fingret precis på saker ja tänker på just nu.

Nytt försök

Ger en ny chans.. hittar ni inte en enda bra låt i den här listan så är det ni som har kass musiksmak!

Lite blandad musik så nu borde det ju finnas något för de flesta smakerna.

I övrigt vet jag ingenting vad som händer ikväll, är inte särskilt intresserad av sveriges match i hockey vm heller så det kanske blir lite indiana jones med lillebror.. får la se!

I get so, i am so...

Jag är lite sur just nu, jag somnade förut så jag missade att kolla på vår match mot backa men vi vann med 6-2 iaf så det var ju bra. Något ännu roligare är att det är min tur på tvättlistan! så nu ska jag tvätta typ 16 st såna här tröjor och sockar och shorts Fc Komarken matchtställ

Ni trodde säkert att jag inte ens kan tvätta själv men där gick ni bet för det kan jag!

Idag höll jag mitt tal i svenskan också! det gick väl bra tycker jag. Såg i och för sig bara på en innan och en efter mej och jag tyckte nog ändå att ja drog ner mest applåder.
Sen tittade vi på en film på samhällen som var riktigt bra för omväxlingsskull vad det gället skolfilmer fast det här var ju en riktig film som heter "the last king of scotland". Den var riktigt gripande och blandannat så fick diktatorn amins fru sina ben och armar avskurna i slutet. Och det läskiga är att filmen är baserad på verkliga händelser när idi amin satt som diktator i uganda och dödade 300 000 ugandier.


Nu börjar how i met your mother så nu måste ja sluta..

Dagens låttips : Idag är det JÄTTVIKTIGT att ni lyssnar för jag har blitt helt kär i den här låten, riktigt riktigt bra är den.. tycker jag! Casely - Emotional


Mycket känslor

Nervös,pressad,stressad,ledsen,glad,förväntansfull och upprymd beskriver min sinnesstämning bra just nu!

Nervös pressad stressade och ledsen är jag över att jag har så sjukt mycket på min axlar just nu.. tills imorgon ska jag har klart ett tal som ja ska hålla i svenskan, till fredag ska ja lämna in min analys och på måndag har jag 2 prov i samma ämne samt att jag måste rätta till mitt projektarbete lite grann!

Glad förväntansfull och upprymd är jag över att studenten är så sjukt nära nu! lägg till på det att jag ska ringa min chef imorgon och höra hur det blir med jobbet samt att monsterjam verkar helt klart vilket i sin tur innebär att jag kommer jobba ungefär 180 timmar i juni och casha in 18 000 kr efter skatt ungefär! .. om allt vill sig väl då! förväntansfull och upprymd är jag över att jag kanske kan ha en lägenhet på gång till hösten i kungälv vilket vore hur nice som helst!
Glad är jag över att jag gjorde en mycket söt tjej glad idag så då blev jag med glad =)

Något som har varit märkligt på sistonde är att jag drömt mycket konstiga drömmar, blandannat att jag kristin å hennes storebror träffade björn gustavsson! och inatt så drömde jag att jag stod och sjöng idas sommarvisa i aulan på skolavslutningen inför hela skolan! Det hade vart skitskoj att göra något sånt nu när man ändå går ut! om nån kan finna det kul att lyssna på mej när jag sjunger den så lovar jag att jag inte är den som inte bjuder på sig själv utan jag kan lätt tänka mej att sjunga den iförd hulahula-kjol och kompa med en bongo trumma!
Get the picture?=)

Nu mina kära läsare ska jag sänka ner mitt tunga huvud i dom av gud förbannade skolböckerna! ciao

Monsterjam på Ullevi

Då var det klart, listan är fylld och jag tror att det blir kanonkul att jobba där i år också!
image70
Gravedigger som alla barnen älskar av nån anledning :S

Tyvärr kom inte alla som ville med för jag var tvungen att korta av listan lite.. sorry

Faan i helvete :(

Tränade ikväll, foten kändes bra igen men det gick en timme och sen började känningarna komma tillbaka ! helvete säger jag bara, Speciellt nu när vi fått in många nya duktiga killar! blandannat var charles och saumar och tränade och dom tror jag kommer gå in i laget så konkurrensen hårdnar ju! då hade det varit bra att visa upp vad man kan ikväll men jag får väl helt enkelt hoppas på att några timmars sömn nu ska vila foten lite och att det känns bättre imorgon för då är det träning igen!

I övrigt har det varit en tråkig dag hände absolut inget roligt i skolan idag däremot är det väldigt skönt att man har hela huset för sig själv nu!
Tråkigt att IFK förlorade mot elfsborg också, det var en viktig match för dom! att även gif sundsvall tog poäng mot halmstad var inte bra, nu blir det jobbigt för lsk efter uppehållet! För fan se till att slå bottenlagen, det är skitsamma om ni slår IFK göteborg för dom kommer ändå hamna där uppe.

nä får väl helt enkelt glädja mig åt att how i met your mother börjar snart! har jag sagt att jag någon dag kommer gifta mej med robin i den serien oofhh ! mycket vacker kvinna!



Nu blir det lite sommarkänsla även om den här videon är sjukt ful


Comeback!

Nu har jag haltat runt i en vecka utan att veta vad som är felet, jag antar att det var nån blödning i foten nära hälsenan eller något liknande som gjort att jag haltat men igår och idag har det kännts bra i foten och jag kan gå helt vanligt igen, ikväll ska jag alltså börja träna igen och därav titeln comeback! Vet ej om det blir något spel på torsdag men hoppas komma med till matchen efter det ivarjefall

Just nu händer det väl en del kan man säga, iaf vad det gäller skolan, jag har till sist insett att det bara är en månad kvar och att jag kommer få kämpa desperat den här sista tiden för att klara vissa betyg. Något positivt är ivarjefall att jag till sist har blivit klar med mitt projektarbete och att jag nästan är klar med mitt tal i svenskan nu! då är det bara analysen och musik och religion och natur kvar att göra, shibby!

En annan sak som är både positiv och skön är att jag är ensam hemma nu fram till onsdag eftersom mamma är och jobbar i södertälje. Tänkte gå ner och kika om bilen står kvar i garaget (A) vilket leder till dagens citat


Dagens citat : " I once got arrested for stealing a car.. but my mum dropped the charges" - Redman i filmen How High

dagens citat

"En bra penis ska dofta som kylskåpskall melon en varm sommardag." okänd kvinna på ett forum.

räcker så för idag, det är ju sol ute

Blogg ala Amanda

Skall bara börja med att jag orkar itne kontrolläsa texter jag skriver så ni får nog gissa en del ord för att jag missat på tangentbordet när jag skrev., Garanterar felstavningar och att jag till 99.9% skriver itne istället för inte.

Egentligen vet jag itne vad jag skall skriva här men karl frågade så klart jag skriver =). Men jag har inget att skriva, det är ju itne så att jag fyller min egen blogg till bredde, har jag tur så lyckas jag skriva ett inlägg varannan dag. Men karl gav mig ett tips på vad jag skulle skriva om, att jag helt enkelt skulle skriva om honom, inte nog men att han själv skriver om sig själv, han behöver andra som skrver om honom men jag tänkte att varför inte.

Okej, vem är denna Karl då? A egentligen vet inte jagdet heller. har känt hionom i 3 år nu, han är en person som jag garanterat itne hade lärt känna om jag itne hamnat i samma klass som honom, Men ödet bestämmde att vi skulle hamna i samma klass. Dock var itne den karl  jag känner idag samma som i ettan, kan bero på Albin jag vet itne men jag gillar dig ändå karl. =) Trots vissa incidenter som itne behöver nämnas. Men det var faktiskt itne MITT fel att det hände, jag skyller på dig fortfarande men mest på skoj, .

Jag tror att många andra itne heller tänker att jag och karl faktiskt känner varann, vi är la inte så lika egentligen, varken som personer, inga gemensamma fritidsintressen eller något, inte mist sagt olika musiksmak, Men nu ha vi ju en sak genemnsamt iaf. Blogg.se men jag ligger lite i underläge men endast puttiga 5 läsare om dagen typ. Vill itne kolla hur många läsare karl har eftersom ajg vet att det är betydligt fler som är intresserade av denna mannens liv och tankar. inte minst när han skruver om klassen. jag tycker att det va roligt men skit samma det är historia nu.,

Jag komemr nog sakna karl en del efter gymnasiet, fråga inte vrf för jag vet inte rikigt själv emn på nått sätt så kommer jag göra det. Men men, sånt händer.

Förförsta gången har jag skrivit ett helt inlägg. att just karl skulle vara anledningen till att jag skulle få utlopp för min skrivklåda visste nog ingen, inte ens jag. Men så blev det nu och innan jag kommer in på massa annan skit så skall jag avsluta detta.


Tack =)

Musiklista

Jag har gjort en musiklista som ni ska få lyssna på nu ! :) .. jag vill lägga in den så ooh aah me grits kommer på varje man går in här på min blogg, men jag vet ej hur man gör tyvärr ! aja här är listan , säj vad ni tycker!



Btw min nya piké tröja kom idag så den ska ja ha på mej imorgon ! schteekigt

abstinens & dygna

Jag sitter som en jävla crack-kanin här å suktar efter nikotin nu! sist jag tog en snus var väl vid 3 tiden typ och så här länge har jag inte varit utan snus på flera månader så just nu känner jag mej helt cp och hade det funnits nån liten kiosk här i tega som det finns i rörtången så kan jag lova att jag hade gjort inbrott där nu.

I övrigt så har det varit en bra dag och idag har faktiskt den här tjejen fyllt 18

Grattis Elin !!

Och nu tänkte jag dygna inatt så jag får klart mitt projektarbete och min socialkunskaps analys kanske.


Lugna ner dej louise jag ska inte lägga ner kanske skriver lite mindre bara :D skulle aldrig svika sp1d ju haha!

Dagens klipp:



Stackars benjamin... eller hur ?

Gnistan

Jag har inte varit alls sugen på att skriva här på bloggen på sistonde, anledningen är att jag kännt att det känns meningslöst.. jag har också funderat över varför jag egentligen bloggar överhuvudtaget och kommit fram till den här slutsatsen: En bloggare är väldigt missnöjd med det mesta, det kan vara över stora samhällsfrågor som självklart bloggaren själv har lösningen på eller åtminstonde en ordentlig tankeställare till politikerna. Det kan även vara något som bloggaren är missnöjd med i sin vardag som den måste klaga på , ofta kan det vara nåt litet skitproblem som storas upp eller ett jättestort problem för bloggaren som oftast tonas ner.

Jag brukade alltid ha en liten tanke bakom varje inlägg jag, det kunde vara att bli tagen seriös eller att få folk att tänka efter, vad menar han EGENTLIGEN?
Något som jag insett är att folk är bara inne här om det är något lustigt jag har skrivit och då drar dom bara lite på mungipan och klickar vidare, kort sagt så känns det som jag inte kommer kunna påverka någon annan än mig själv med den här bloggen. Ungefär så läser även jag andras bloggar, om dom inte tydligt har en baktanke eller ett ämne som jag gillar.

Dagens baktanke är då alltså att få läsaren att tänka efter lite.
Sen är jag en missnöjd person och lär fortsätta vara det tills jag "sitter där mätt och belåten"

Exklusivt avslöjande!

Kallebaby.blogg.se kan härmed exklusivt avslöja den VERKLIGA anledningen till nedläggningen av triflet.blogg.se
image62

En av Kallebabys reportrar fick i lördags fast den ökände bloggaren på en bild, dansandes på en av kungälvs innekrogar.
En initierad källa avslöjar för oss att den egentliga anledningen till triflets nedläggning är att han mycket noga har slipat på dessa "moves" och därför helt enkelt inte haft tid att skriva på bloggen. vi på kallebaby.blogg.se är mycket stolta över att ha fångat detta på kort och källan tillägger även att grannar till triflet ska ha klagat på högljudd musik och något som beskrivs som michael jackson yl från daniels hus, Kallebaby.blogg.se har sökt daniels grannar, för en kommentar, men ej funnit några sådana.
Tydligt är att Triflet inte längre nöjer sig med vad romelandas natt och uteliv kan erbjuda utan nu söker sig till större vidder. En nära vän som helst förblir anonym säger att daniel förändrats mycket den senaste veckan och påstår sig inte bli förvånad om daniel någon gång denna vecka "dropar" slipsen och dyker upp i en hood tröja i skolan.

HAHAHA

image61

Triflet är död

Allas våran favoritbloggare daniel har bestämt sig för att lägga ner bloggandet på obestämd framtid.

Daniels blogg som åstadkommit en hel del skratt, en hel del sarkasm , en del fejder och mycket skit kommer vi alla förståss att sakna och då pratar jag inte minst för min egen del, när vi nu inte längre har ett gemensamt intresse (bloggen) så är jag rädd att jag och daniel aldrig mer kommer utbyta ett ord med varandra

Inlägg vi kommer att minnas:
Torsdagsfunderingen
Cool points
och inlägget om kebabjärpens innehåll.



Nu trodde ni förstås att det var end of story här med men nu när vi sörjt och fastat färdigt tänkte jag presentera två listor som jag knåpat ihop!

Utelista:
1. Folk som inte bloggar (Daniel)
2. Mimers hus - snart ett minne blott
3. April

Innelista:
1.Trädgårn - solklart
2. Min nya pikétröja - måste heltklart vara inne
3. Skarpe Nord  - Bjuds imorgon på fin division 7 fotboll , kl 1 mellan Fc Komarken och Kalvsund

hejdå

En bitter bloggare

Just så känner jag mej nu, fast jag har ju i och för sig sagt att jag inte känner mej som en bloggare så jag känner mej väl bara bitter tror jag.
Anledning är att jag inte fått en endaste kommentar på mitt senaste inlägg, verkar som folk inte tycker det är kul när jag nämner dom här då ju. Bidragande är samtidigt att han dära daniel fått ett drös med kommentarer på samma sak, valborgsfirandet då. Men till skillnad från Daniel så ska jag inte dra nån ursäktande Robert gustavsson paralell " Jag är inte bitter" .. jag är fanimej bitter. usch ni ärade 24 läsare idag borde skämmas.

  • Dagens Plus:
  • Bakfylle pizza på ytterby, lite "back in the days" feeling när vi , inte alla dock men många, återträffades idag och snackade lite om gårdagen över en pizza, det kändes precis som herkan i 1an.
  • Magkänslan, har haft en bra känsla hela dan idag, ni vet som när man är i en "glad-bubbla" och inget kan spräcka din bubbla. Tack och lov var jag långt ifrån nicho idag som annars brukar veta hur man spräcker den.
  • Ingen farlig baksmälla, mycket vatten på morgonen hjälpte gott.

  • Dagens Minus:
  • Vädret, behöver jag inte säga något om.
  • Blödning i foten så jag kunde inte träna än mindre gå riktigt, jag haltar värre än nybörjar kursen i svenska på SFI, kan dock ses som ett tecken på att man har festat hardcore vilket då skulle bli ett plus egentligen?


Dagens låt : Volbeat - Radio girl
Dagens diss: "Jag har mer än dubbelt så många besökare än er två tillsammans" från milissa till mej och daniel, den svider fortfarande.

Dagens klipp :

Jag gillar inte heller Peter Jihde men man kan inte annat än tycka att han hanterade den här situationen på ett grymt sätt. Det är Alex Schulman som är en äcklig person, dock så lyckas han faktist med att vara väldigt rolig trots alla elakheter.

Valborg

Först och främst tack gubbar för gårdagen! , det var den roligaste utgången jag haft på mycket länge..

Så här var min Valborg:

  • Kvällen börjar hemma hos mej med förfest och efter en del om och men att det är en bit att åka ut hit till mej så lyckades alla gubbarna till slut ta sig hit, mitt hus blev lite av ett drop in efter ett tag när blandannat henke trillade in utan förvarning men självklart var våran långhåriga vän varmt välkommen! Lite gött tjöt följer och matte lyckas med att bjuda min mor på en jägerbomb, starkt jobbat eftersom mamma verkligen inte gillar något starkare än vin.
  • Kvart över 9 bussen in till stan var det som gällde eftersom vi skulle till trädgårn och inte ville köa i timmar, det löste jag ändå för jag gled förbi den kilometer långa kön typ och gick in i någon slags Vip kö eller något sånt tror jag, det gick fint ivarjefall!
    Har faktist lite kort från bussen men dom är från min värdelösa mobilkamera.. + att jag kanske inte var världs stadig på handen

  • 1. Henke Knöös och Ivar på en bänk 2.Långis Matte och Ivar på bussen 3. Ivar himself
  • Framme i stan träffar vi en jävla massa folk å alla hejar å hejar och jag träffar hammar och vi glider ifrån dom andra och bort till trädgårn

  • Väl inne på trädgårn tappar jag bort hammar det första jag gör typ men jag träffar hur mycket gött folk ja känner som helst där ändå och kvällen är helt perfekt helt sjukt bra lokal på trädgårn som var hur soft som helst
  • Går väl därifrån strax efter 3 tiden tror jag och träffar Jennifer och Nina och Nina på terminalen där det såklart inte går någon buss hem till mej men till munkegärde gick den och jag fick sova hos jennifer då!=)

En mycket morgonpigg Jennifer


Det var min Valborg, hoppas ni hade lika sjukt roligt som jag !

RSS 2.0