pappa the man

tjena tjena tjena!

idag har jag varit i skolan hela skoldagen och sedan kom pappa ner å hälsade på !
vi övningskörde lite grann, eller a.. ner till city gross och köpte snus och mjölk iaf! sen snacka vi om lite allt möjligt som mitt körkort och jobb till hösten och så.


 jag har inte så mycket mer att skriva om dagen så jag tänkte att jag kunde svara på lite kommentarer nu.

amie om Makaroner och korv

vem har påstått sån skit? :) deras musik är inte ens likadan. svårt att vara den "nya" adam när han typ lanserades nyss :p har du hört aint gonna be easy? grymt bra.

2008-feb-27 22:41

Svar: haha dom sa på radion att lazee var det men så är alltid radio lite efter ;) aa jag lyssnade faktiskt på aint gonna be easy förut den är riktigt skön! Den delen du skrev om snook är faktis min favorit del också, den andra låten parkbänksfilosofi är ju den ultimata soft sommar låten tycker jag. du verkar ha skön smak ;)



Ahmed om Kallebaby

vem var det som intervjua dig karl :P aftonbladet eller ? :D

2008-feb-26 18:56

Svar: Jag låter inte mitt namn tryckas i en tidning som består till 99% av lögner, du hittar intervjun i februari numret av slitz där du även kan läsa om att OG tar över sverige (ironin att allt som står i slitz skulle vara sant kanske blev lite uppenbar där)


daniel om Jävlar alltså

"...jag är hög när jag skriver det här?"

Att erkänna att man har problem är det första, men också kanske det svåraste steget att ta.

Jag vet att jag ryckte ur ditt citat på ett mycket felaktigt vis. Men jag hade inte fått iväg mina visa ord annars. ;)


Svar: mycket felaktigt utdrag skulle jag kalla det, akta din tunga annars lägger jag navelludd i din mjölk i bamba:)


Imorgon är det fredag och utgång i stan är vad som står på menyn, ska även gå och testa smoking till balen och skriva upp mej på teori kursen för kökort.

Dagens låttips : Rick Ross - Speeding ... kan redan nu känna adrenalin kicken man får av att köra bil och lyssna på den här låten. känner du samma? tanka låten och lyssna!


 



Löning

Jepp , den här helgen är det löning + studiebidrags helg! ca 5000 kr singlar ner på kontot och då finns det egentligen bara 2 saker att göra!

1: köpa några klädesplagg innan alla pengar är bortsupna
2: supa bort pengarna.

Det är alltså vad jag tänkte göra har spanat in 2 par nya skor 2 par jeans 1 t shirt och 1 keps.
tur att man har sponsor som står för ungefär hälften!:)




sådär.. min plånbok kommer antagligen vara tom efter den här helgen.


Idag tog jag ledigt kan man säja, jag vaknade vid 12 och tänkte att jag kunde gå på gympan vid halv 3 (går egentligen 8-4 idag) för det är ändå kul. Men när jag kommer till skolan kom jag på att vi hade teori i gympan men det fick gå ändå, vi har ju ändå snygg-ulf som lärare !

efter lektionen ville jag göra något , min dag hade ju bara börjat liksom! det blev inte riktigt så, jag funderade på att gymma en stund men jag tog bussen hem istället.
Vilket misstag tycker jag nu , vågen här hemma börjar mer och mer närma sig 90 kg men imorgon sätter jag stopp för det å börjar jogga igen. 77 kg ska ja tebax till tills sommaren.





Tänkte kommentera mina kommentarer men jag orkar inte för klockan börjar bli en del nu. får ta det imorgon eller nåt.

nu börjar strax entourage! har just kollat på how i met your mother , börjar fastna för den serien verkar sjukt bra!



Dagens låttips : 30 seconds to mars - Attack ... inte något i den genren jag brukar lyssna på men efter att ha hört den ute hos jocke och sedan lyssnat lite på den så tycker jag den är ganska skön faktist!

låtsas som det regnar

Det finns dagar då det inte händer någonting, folk som skriver blogg brukar då göra någon form av lista , eller diskutera kring något ämne tex en film en tv serie eller något annat helt ointressant , för att ha något att göra.
Idag är idétorkan total för mej. Ge mig 5 minuter så ska jag snabbt tänka ut något (lagom) intressant att skriva om.

Jag skulle kunna skriva om offer och utsatta i samhället då jag faktiskt som individ är en väldigt utsatt grupp, nej det var inget bra.

Ett annat ämne jag kom att tänka på var jävliga chefer som inte ger en semester när man vill ha det, jag dödade dock en debatt med mej själv med argumentet att jag kan vara minst lika jävlig som en chef och hade jag inte fått någon semester så hade jag anmält fanskapet för sexuella trakasserier, då hade iaf chefen fått semester på obestämd tid.

Nej efter en halvtimmes tänktetid ger jag nu upp,
jag skriver inget mer idag förutom 3 saker som jag vill ha just nu.

En boxningssäck med boxningshandskar till, Vår så att jag kan jogga efter klockan 5 på eftermiddan och sist men inte minst en prenumeration på Slitz för endast 49:- kr och då får du en slitz tshirt till.

kuk....jag har inte 49 kr



Kallebaby

Kallebaby


Karl Nilsson, 18, skriver bloggen Kallebaby, med drygt 104 unika besökare i veckan.

Karl om:
Mode/sin klädstil: "inte mitt favorit område, handlar helst från olika nätsidor, tror ni att ni sett mig i en klädaffär så kan de ha varit jag men du såg nog fel. planerar att lägga runt 8000-12 000kr på kläder/år när jag fått en fast anställning."

Politik: Var jag väldigt intresserad av tidigare, har dock blivit trött på att debattera samma frågor i oändligheten"

Mat: Nu är vi inne på mitt favorit område, Jag har alltid älskat god och vällagad mat. Att få sätta sig ner vid ett matbord och avnjuta en ny kulinarisk upplevelse är något av det bästa som finns. Mitt favoritland när det gäller mat (något orginellt) är Italien där jag har fått uppleva den underbara matkulturen på plats i såväl toscana och rom som i venedig. Mexikansk och Asiatisk mat kommer på andra plats, tyvärr har jag bara fått uppleva Asiatisk matkultur under min visit i thailand, dock så har jag aldrig varit i mexiko dit jag lovar att jag kommer ha åkt inom dom närmsta åren. Mina favorit restauranger i göteborg är "Pasta cronieri" på Linnégatan och "restaurang tamboora" på johanneberg.

Musik: "Att jag själv är en aning tondöv spelar ingen roll, musik är något som jag tycker att varje människa ska få njuta av, ett liv utan musik vad hade det varit? något som många inte känner till är att jag på låg och mellanstadiet har spelat trumpet och bastuba i en orkester (kände mig smått tvingad av mamma, själv hade jag velat spela gitarr eller trummor"

Beroende: beroende är ett väldigt negativt ord tycker jag, beroende leder till måsten vilka jag har väldigt svårt för.
Att även låsas fast vid en person som i ett kärleksförhållande tycker jag är skadligt i min ålder, däremot skulle jag inte ha något emot ett förhållande, man lär sig alltid något av det och under själva förhållandet är man inne i ett slags lyckorus där man inte bryr sig om så mycket annat än just källan till ruset.
Det jag är beroende av just nu är snus och uppmärksamhet skulle jag väl säja, att stå i centrum är något av det bästa jag vet.

 

Vill göra i framtiden/drömmar: ?Hade varit roligt att jobba med något där jag själv är i fokus, hade gärna drivit en egen talkshow eller blivit känd på något vis. Antingen blir jag något stort eller hamnar på ett lager"

Favoritbloggar: Min egen såklart. Sedan läser jag några andra bloggar nästan dagligen.

Om konkurrenten Triflet: "Klasskamraten med det enda gemensamma intresset , bloggen. Läser triflets blogg ganska regelbundet då jag ofta står omnänd och att bloggen är ganska underhållande, kanske inte lika het som min men ett alternativ för de som inte alltid förstår sig på mina djupa tankar.

Varför går det bra för honom: "stor reklamkampanj på mimers hus har gjort honom uppblåst och jag tror att bubblan snart spricker."

Varför karl började blogga: en fråga många av mina läsare säkert ställer sig. Det kändes helt enkelt dags att ta till tangentbordet för att få ut mina tankar. Kan känna att det gick hand i hand med att fotbollen tog för mycket tid och att jag nu behövde något nytt att syssla med på vardagarna.


Vad han gör på fritiden: på fritiden så tillbringar jag många timmar på vardagarna att avnjuta många tv serier, tränar lite då och då på gym och du kan ibland se mig joggandes i mina fina joggingskor. På helgerna brukar jag aldrig ha något planerat utan tar dagen som den kommer, ofta slutar det med att det sevärda på kvällarna inte är tv rutan utan botten på glaset. Med lite tur vaknar jag inte alltid med huvudvärk på söndagen utan har tillbringat lördagen med någon ur min mer städade vänskapskrets.

Ett misslyckande han gjort och hur det påverkade honom: att jag valde samhällslinjen på mimers hus i kungälv ser jag som ett av mina största misstag, när jag valde kungälv så tänkte jag mest på att behålla mina nära vänner som jag då hade, jag borde ha förstått att det inte skulle hålla utan borde sökt mig till nya betmarker och lärt känna personer som kommit att betyda något för mig. Att jag valde samhällslinjen gjorde (inte alls som dom sa till mej)att jag fick en väldigt smal yta att välja senare utbildning, jag borde istället ha satsat på något jag var intresserad av.


3 saker du gillar hos dig själv: Jag skulle vilja påstå att jag är väldigt framåt och att jag inte har svårt för att prata med nya människor om jag finner dom intressanta. Min familj är även något som jag ser som positivt när det gäller mig då den format mig att inte bli för självisk utan se till andras behov också, stor syskonskara kan vara svaret. Min smak för allt möjligt är också något jag gillar hos mig själv då jag alltid vet bäst vad som är snyggt , smakar gott osv.

Hur hanterar du jobbiga personer?:Jag måste säja att jag har väldigt svårt för personer som jag inte tycker om, dock har jag lärt mig att hålla saker inom mig istället för att explodera vid minsta motgång, går någon däremot över gränsen (som är ganska hög) då finns det ingen hejd på vad jag kan säja till den personen, handgemäng kan öven förekomma det hör dock inte till det vanliga.

Vad är det som driver dig? : Trots många motgångar, särskilt under de 3 senaste åren, så har jag fortfarande kvar drivkraften och min övertygan om att jag kommer bli något större än alla andra i klassrummet jag för närvarande sitter och plågas i. Jag vet att jag kommer att lyckas, och bli inte förvånad om du ser mig på NK om 7 år med tjejen du aldrig fick och plånboken du inte ens har råd att köpa.

Berätta lite om din familjesituation?: Min familje situation ser bra ut , ganska normal skulle jag kalla den. Jag har 4 syskon som är dom bästa man kan tänka sig, en lillebror med en förutspådd framtid som rockstjärna, en storebror som just blivit befordrad till förman på ett stort företag han har även en sergeant grad inom försvaret, min andra storebror som inte har något jobb just nu men som jag tror att jag är mest lik av oss syskon, hoppas att du kommer på rätt spår snart. min storasyster med världens roligaste sambo och ett fint hus i stora höga.
Pappa är bosatt i ljungskile där jag inte är så ofta, några hus bort bor däremot en mycket vacker tjej som jag träffade genom jobbet och som gjort att jag har mer lust att besöka ljungskile lite oftare.
Mamma som jag bor hos nu, jobbar 80% och har därför en del tid till mig och min lillebror vilket är bra men både jag och lillebror tycker att hon kan gå upp till 100 om hon vill det.

Ryktet säger att du har prövat på kärlek av det oheterosexuella slaget på sistonde?: uppgifter som jag tidigare har dementerat och det står jag fast vid, ryktet är taget ur luften av ett gäng alkoliserade byggare.

Då tackar vi för att du har tagit dig tid att svara på dessa frågor och önskar dig all lycka i framtiden.
Det är ingen fara alls, nu har jag dock lite bråttom hmm nej vem försöker jag lura? det är söndag och då har man all tid i världen.

Jävlar alltså

innan jag börjar skriva nånting så tänkte ja bara säja att det här förmodlingen kommer bli det flummigaste/obegripligaste/allmänt konstiga inlägget någonsin.

jag var just inne på en gammal tjejkompis facebook när jag råkade klicka in på hennes vänner så fick jag en helt svindlande känsla, helt sjukt egentligne men vi hade en gemensam kompis och jag kände bara igen 2 andra.
sen hur jävla många som helst som jag inte har en aning om men som man kunde ha kännt eller något i den stilen tänkte jag och plötsligt började jag känna mig jävligt begränsad, att jag har en massa begränsningar och måsten , som förstör allt bra i livet. det borde inte finnas några begränsningar, förr hade jag inga begränsningar eller spärrar , då var allt mycket bättre jag kunde ringa vem som helst i min telefonbok och jag hade världens största telefonbok och ingen otrevlig i hela den. just nu känner jag mig helt socialt handikappad för jag träffar inget nytt folk vart träffar man dom??? förut var det konfan fotbollen skolan . är det meningen att jag kommer träffa folk på jobbet? varför skulle jag vilja träffa enbart gubbar på 40+ ?eller är det meningen att jag inte ska träffa någon mer ny? och vart tog alla tjejer i min telefonbok vägen som man kunde ringa till? och varför kan man inte bara gå fram till någon okänd i samma ålder på stan och bara prata? varför tror den personen att jag är full isf? och varför tror du att jag är hög när jag skriver det här?
och varför finns det folk som säjer nej när man kan säja ja? och varför ska man vara arg eller ogillande mot nya personer när dom kan vara hur kul som helst? och varför får man inte komma hem till gamla vänner? och varför är just gamla vänner bara gamla vänner ? och varför har man inte mera tid när man är ung och mindre tid som gammal? och varför kan jag inte få gå tillbaka till då ja var 15 år och göra om alla mina val men ändå ha dom kvar på något sätt? fast bara delvis för jag hatar mina val som jag har gjort. eller så kunde jag väl fått vara 15 år hela livet?
och varför måste man vara beroende av saker? som vissa vänner fast man vet att dom sviker en.
Och när blev kungälv så litet? och varför finns det inget att göra här längre? och varför finns det ingen människa här som är intressant?


Allt detta pga en svindlande känsla och några nostalgiska låtar.
fast inte bara......


Dagens låt? nej blir inget med de idag

min alldeles egna åsikt

Idag kära läsare tänker jag inte skriva ett skit om hur min dag har varit.

Idag tänkte jag istället ge min alldeles egna åsikt om alla anklagelser och påståenden som jag har fått höra om mig själv under min tid på mimers hus.

Det bästa är väl att börja ända från början, första dagen i nya skolan! 15 år och med ett affro som sträcker sig upp mot molnen samt en tröja med en hippie text på baksidan " there is no way to love , love is the way". Får ni bilden i huvudet på hur jag såg ut? En sak vet jag och det är ivarjefall att jag inte såg ut som en raggare och att jag framförallt inte uppförde mig som en raggare. Eller gjorde jag det?
Jag minns att jag sagt att jag velat ha en epa-traktor, en blingad sådan med rims tonade rutor och dunkande negerdunk i. Är det ingen som har hört talas om ordet ironi innan?
på tal om ironi så är det lite kul att se vad man kan smälla i folk, dvs vad i faan som helst.
jag ska ge er ett bra exempel, ta inte illa upp nu "joe" men även om jag kan vara rätt oberäknelig ibland så är du ett perfekt exempel just nu.
Strax efter höstlovet i november så att ja å jonte på en bänk utanför vårt klassrum och pratade lite smått om tatueringar varpå jag tänkte att jag skulle jävlas lite med honom.
Vi pratade om att det är viktigt att man ska tänka sig för innan man går och tatuerar sig och att det ska vara en tatuering som är väldigt personlig om du ska göra den, jag tog några bra exempel på "väldigt personliga" tatueringar så som en tribal eller en text i stil med "Carpe diem" och hävdade att jag ville ha nåt sånt i den stilen som verkligen var personligt för just mej och inte något sånt som alla andra har. Det tog seriöst 6-7 lååånga sekunder innan han fattade att jag drev med honom.

Över till nästa påstående som är det att jag trott att jag varit svart.
det kan jag väl köpa halvt åtminstonde eftersom jag bara lyssnade på hiphop ett tag och använde en del slangord, tycker däremot inte att jag gjorde det mer än nån annan som sen sagt att jag trott mig. sen har jag ingen aning varför jag blev kallad för neger-karl men jag tyckte la bara att de va kul typ.

Näst sista påståendet som är det mest aktuella påståendet är det om min sexualitet där jag både påståtts vara bi och bög. kort sagt så är det inte sant. Jag fattar att det kan vara jävligt kul att jävlas lite med mej efter incidenten på klassfesten men ja fattar inte det med olof. Mer överdrivande från hemsedal kommer jag inte på.

sist men inte minst så tänkte jag bara skriva lite om en tjej som tycker att jag är helt dum i huvet verkar det som.
"Det var innan jag visste att du inte var seriös" är en mening som jag minns, tycker du ska läsa meningen här under och tänka över om det är så kul att få höra att man är seg,korkad eller alltid steget efter när man träffar dej?

Jag är inte han som inte bjuder på sig själv och det vet alla som känner mig. Men vissa saker är inte kul i längden och det vet väl ni med.


tänkte nu avsluta med två tips :

Kika in gurras blogg och läs inlägget att ta sig vatten över huvudet. Jag tycker i alla fall att det är läsvärt och har många poänger. www.justguru.blogg.se

Sen dagens låttips: Mickey Avalon - Mr. Right , en riktigt skön låt enligt mig helt enkelt

Imorn blir det förhoppningsvis Chill me ivarsson den goaste gubben i kungälv!

att ett leende kan göra hela ens dag!

tjena kära läsare idag har jag haft en av mina softare dagar.

lång håltimme i morse efter italienskan , satt å tjöta i de gröna å sen upplevde ja elbyggnaden på en kaffe.
träffa knöös på väg till bamba å tjöta lite gött över en cigg å skratta lite åt att nån hängt upp en cykel i ett träd, funderade på att hänga upp fler men tiden var för knapp.

efter maten gick jag tillbaka till H-huset där jag fick ett rungande... BÖG-Karl från alla cpbarn.
humöret sjönk lite och med en religionslektion nalkandes så var inte humöret på topp längre.
Sov dock hela lektionen , andra religionslektionen på raken jag gör det, inte så bra kanske men ganska skönt och utvilad traskade jag bort till gympan med arnold. där lirade vi badminton å det var grymt kul faktiskt.

det som hände efter gympan var det som gjorde min dag typ.
vi tog bussen till ytterby och på stationen fick jag syn på J.A , tyvärr precis innan hennes buss gick men jag log åt henne och hon log tillbaka och bara en sån liten sak gjorde hela min dag. Kan i och för sig vara för att jag inte sett människan sen i november typ.

Nu sitter jag bara här å chillar å ser framemot att se arsenal slå milan ikväll!
igår såg jag på Inter - Liverpool , jag blev så jävla arg på domaren va. har tänkt på det några veckor nu att köpa en boxnings säck för sedan jag slutade med fotbollen har jag inget sätt att ta ut mina aggressioner på.


Dagens låttips : Lloyd banks - Til the end

// Kallebaby

Back in School

Skolan börja idag igen , visade sig att jag hade fler intresserade bloggläsare än vad jag hade trott. Tyvärr kommer det väldigt dåligt med kommentarer bara.

Jag försov mej för 3e måndagen i rad idag tror jag, men ja hade en riktigt chillig morgon faktist hade hur gott om tid som helst vilket inte hör till vanligheterna. Har börjat använda mitt egna badrum nu med eftersom duschen där uppe suger. Eftersom jag hade så gott om tid så kunde jag luuuuuugnt gå till bussen och njuta av lite värme å solsken. Längtar som fan tills det blir så varmt att jag kan feta mej till skolan i mina feta basketshorts!
En Halvtimme sen klampar jag in på lektionen, men jag verkar inte ha missat någonting för hela klassen sitter typ å småpratar om vad alla gjort på lovet och dylikt. Det första jag fick höra när jag kom in i klassrummet var här kommer bloggarn eller nåt sånt tror jag, tydligen har daniels promotion lett till att vissa i klassen öppnat ögonen för min blogg iaf.

efter lektionen blev jag typ .... förskräckt kanske man kan säja , för jag fick höra att på balen så ska man ha smoking/frack och att det inte funkar med vanlig kostym, ska man köpa smoking för balen då och kostym för studenten? Pinsamt dålig information tycker jag att det är om balen och allt sånt. För även om jag inte är bäst i världen att ta reda på information så verkar inte någon annan heller ha någon aning om nånting.
Och hur ska man ta sig dit ut ? Jag vill åka krämvit limo ut såklart men det kostar ju och då måste man vara några stycken men vem vill lägga ihop till det då ? äääh det är inte min stil att stressa upp sig över något och jag låter det vara för nu och så får det lösa sig av sig självt. det blir bäst så!

nu orkar jag inte skriva så mycket mer om min dag än om dom två underbara gossarna här under som jag snackade en del med.

Träffade Sebbe Korea och han hade en plan som han ville att jag skulle dela med mej av till er.
han hade alltså tänkt att ställa upp i nästa val med de slående vallöftena om sänkt tobaksskatt och löftet att återerövra finland, till att börja med i varjefall. Låter det intressant? rösta isf på Sebastian Jacobsson i nästa val!

Sen ville jens per även känd som Jean-Philipe Andersón komma med här jag minns dock inte varför så du får gärna skriva varför om du läser de?

Meningsfullheten av detta inlägg känns som att det avtar och därför kommer vi till favoriten igen ! :D


Dagens låttips : Idag så hittade jag min gamla mp3 och även några gamla låtar som jag inte hade kvar på datorn låg på den ! så jag har valt en av dom idag ! .. Nej ni får 3 st idag för jag har så svårt att bestämma mej för en

Styles P. Ft Akon - All my life
Jay-Z Ft 3 Doors down - Here without you (remix)
Shakira - Hips dont lie bambooe (World cup remix 2006)


Ingen vill sjunga Bambooe med mej i skolan :(



Slutligen har jag en fråga till er, faktiskt två frågor.

Vem är den snyggaste kvinnan?

<--Charlotte munck (38 år och som spelar anna pihl)
eller Jennifer Aniston (39 år fyllde hon förra veckan)-->


Och Tjejen ?


<--Alicia Vikander (16 år och som spelar jossan i andra avenyn)

Eller Willa Holland (16 år och som spelar caitlyn cooper i OC) -->






När vi ändå är inne på kändisar, visste ni förresten att det var jag som tog britney spears oskuld?
© (official release) , sorry justin

byebye

Back to school

Söndag idag, bakfull som vanligt typ.

Gårdagen bjöd på härligt mycket sömn, sov max 20 tim Mån-Fre, så de va gött att få sova ut då. Sedan var det väl bara slappande hela dagen!

drog till ölkällarn på kvällen me goa gubbarna! De var riktigt gött där igår de va inte så mycket folk förutom vi då å två bänkar till kanske. så man kunde sitta å tjöta gött.
Snackade lite om hur kul det är att ljuga på fyllan, här är några lögner som gått hem och ett som inte gjorde de:

Niclas Svensson lyckades på en fest förra vintern övertyga några killar att han hade vart med i os i boxning och dom inte bara svalde det utan en av killarna påstog även att han kände igen honom från TV.

Joakim Ivarsson lyckades inte lika bra när han skulle försöka övertyga två tjejer att han hette Joaquin Ivahnio och att han var spanjor, dom sa att han fan inte var spanjor och att han såg ut att vara albino ! varpå jocke svarade: ALLA SER UT SCHÅÅ I SCHPANIEN! . Han lyckades dock bättre med att få bitchslapar och knuffar av tjejerna då han på sitt extremt charmiga vis frågade dom om dom inte skulle skippa den här charaden med att dansa och inte gå in på toan å gänga direkt istället?

Spararade min egna luring till sist.
Under min första krogrunda i stan så satt jag å snacka me nån okänd brud och så frågade hon va ja sysslade med om jag gick i skolan eller om jag jobbade? varpå ja drar till me att jag är veterinärlärling på en veterinär mottagning och jag började berätta om en operation jag hade gjort när en tant kom in med sin fjäril som hon hade som husdjur, den hade brutit sin ena vinge och jag fick operera in små stålskenor i vingen för att den skulle kunna flyga igen. tjejen brast ut nehe?!?! Va fräckt! ... behöver nog inte säja mer.

efter massa goa historier till så börja vi snacka ihop oss om vart i stan vi skulle gå, men eftersom det var lördag å dom flesta ställena har 20 då så fick det bli kungälv ändå.

träffade lite folk åså blandannat hanna å anton på combi å challe från jobbet.

hände la inte så mycket mer.


Här kommer favoriten. Idag kunde jag dock inte bara välja en låt så det blir två stycken idag!

Dagens låttips : Fergie Ft. Sean kingston - Big girls dont cry (remix)
Beanie Sigel Ft R.Kelly - All the above

Skriv en kommentar, holla atcha bwoi!

Makaroner och korv

Om ni vill kan ni kalla mej mästaren av rubriker eller rubrikernas man.

nu har ja ej skrivit på nåra dar men jag har bara arbetat å de har hänt samma sak i princip varje dag förutom igår då när de va fredag, fast då tog ja de iåfs bara chill å flög ut me bussen till rörtången å jocke å matte.

Vi åkte å handla lite i solberga å sen åkte vi hem å skulle kolla på american pie men då ringde de å vi åkte in till kungälv en stund å fixa en grej å sen tebax typ.

efter filmen städade vi jockes hus å de är fan inget enmans göra kan ja säja er... krossat glas, tomma ölburkar å använda snus över hela golvet i princip. Kul fredagkväll tänker la ni nu men då vet ni inte hur det såg ut i huset å skulle vi kunna vistat där ikväll för förfest så var det tvunget.




sen va de la inget mer typ, så då tänkte ja att jag kunde kommenterar mina få kommentarer jag fått:

Får börja med "Joe"

Postat av: Joe

Ingen idé att trilet promotar dig carl eftersom du redan har fler okända kommenterare än han haft under hela sin bloggsejour.

2008-feb-16 @ 12:45

Svar : Härligt att se att du äntligen kommit ut ur garderoben å gjort din debut i min gästbok jonte !
Som jag sa till daniel har jag ingen aning vem dom som kommenterat är men man kan inte alltid hjälpa att man är som en levande magnet !

Postat av: daniel

Fan va orättvist, du får ju av massa tjejer här hela tiden. Det är bättre än min "Joe" ;).

Det kommer ett inlägg inom de närmaste dagarna där jag ska "promota" dig. Får se hur det går, jag har ju inte läsare i tusental om vi säger så.

2008-feb-14 @ 23:54
URL: http://triflet.blogg.se

Svar: först och främst återgäldar jag tjänsten ;) om du nu har skrivit med mej ännu? det har jag inte kikat ännu.
Sen skulle jag ha påstått att joe inte är så dum ändå om det inte vore för ryktena som redan nu cirkulerar i klassrummet om min sexualitet. Får nicho nys om det här så kan det mycket väl vara mitt sista inlägg här då han redan nu tjatar hål i huvet på mej och jag vill ivarjefall få uppleva studenten innan jag trillar av. Sorry Jonte ;D


Härpå följer Två snabba men effektiva svar

Postat av: weronica

godnatt och sov så gott! :)

2008-feb-13 @ 23:20

Svar: Detsamma


Postat av: Denise

hehe. Ibland så älskar vi våra mammor lite extra! :)

2008-feb-13 @ 23:27

Svar: Jag håller med!;)





Det var väl det för idag, nu ska jag gå upp och göra mig iordning och sedan ladda för utgång ikväll!

Förresten, kanske skulle börja med dagens låttips för jag känner alltid för att tipsa om låtar i sluten av mina inlägg.

Dagens : Lazee - Rock away , enligt många den nya eller förbättrade adam tensta. vad tycker du?
http://www.youtube.com/watch?v=c2NTQQPMIf0

<--- Jag på jobbet

Alla hjärtans dag

Är det imorgon , jag tänker inte ge något till någon.
någon kan ge något till mej!

Jag har inte riktigt bestämt mej om jag gillar alla hjärtans dag eller inte, just nu känns det som att jag inte gillar den av den enkla anledningen att jag vet att ingen kommer tänka på just mej imorgon ändå, vem jag än skulle tänka på .



vet inte varför men just nu känner jag mej rätt sne, känns som att jag kastat bort den här dagen med.
idag var det jävligt fint väder för första gången sen i maj förra året typ.
hur tillbringade jag den? jo inomhus på en lagerlokal i ödsmål. Å andra sidan hade jag inte tjänat 800 spänn idag på att vara ute.

efter jobbet var jag nåt jävligt sugen på att hitta på nåt , tyvärr var typ ingen jag ringde sugen på det eller så hade de andra planer (inte så mkt bros be4 hoes längre, mer gör allt för flickvännen glöm gamla vänner) . yeah yeah nu va inte de bara just han ja ringde idag mer allmänt bara.

iaf så var jag med kalle en liten stund innan han skulle upp till stenungsund där jag just kom ifrån, hm.
sen va ja me olof å sen åkte ja hem.

kanske hade jag för stora förhoppningar om den här dagen då jag i morse trodde att det var ett tecken att "another day in paradise" me phil collins spelades på bussen till jobbet.



jaja känns som jag klagar lite väl mycket nu .
ger er istället tips på några låtar som kan vara passande imorgon.

Sophie Zelmani - I'll remember you
Colbie Caillat - Bubbly
Shayne Ward - Breathless
Semisonic - Secret smile

Ni får gärna kommentera mina inlägg om ni har några tankar , det är inte kul att skriva om ingen ger nån respons

aja peace out // your man kallebaby

kan jag låna en tjuga till snus?

-Det du måste fråga dej själv är om du verkligen behöver den här tjugan?
- Ja ! jag tänkte gå ner till CG å köpa snus!
- Borde du verkligen be om den när du fick studiebidraget för bara en och en halv vecka sen?
- Jamen jag får ju 3600 kr om en vecka å det är bara en tjuga ju!
-Är det verkligen värt att sätta sig i skuld för snus?
-Men för i helvete det är bara en jävla tjuga å jag får min lön nästa vecka så du får ju tillbaka den men kan jag få låna den eller inte?
- Nej jag tycker du borde tänka över ditt sätt att hantera studiebidraget istället.



suck ....... min morsa är inte bra på att välja sina fighter.

Midroc 7-4

hallo! kan ni gissa när jag gick upp i morse? Klockan ringde kl 05.00 och jag gick upp för att väcka den där jävla tuppen! Ja idag började jag alltså jobba, ganska soft första dag ändå ganska lugnt åså inget tungt arbete idag iaf.

Hade en sådan tur idag va!
förrådet har hyrt in en kille från electro å snubben bor i kungälv så jag får skjuts hem efter jobbet!
en sak som ä tråkig däremot är att Anton har bytt företag å han är den ända bra kompisen jag har där typ så de ä ju lite tråkigt.

efter jobbet så träffade jag gurra arri å jocke i ytterby , dom skulle käka pizza å jag var jävligt sugen jag med och tänkte att gör jag inget nu å bara åker hem så kommer jag somna på soffan.
Jag åkte i vilket fall som helst hem och mycket riktigt somna ja på soffan efter maten. vaknade och kollade på andra avenyn och anna pihl! känns som en ganska seg kväll får se om jag kan göra något roligare imorgon.

sitter å lyssnar på lite snook nu , Parkbänksfilosofi å Längst fram i taxin
chilligt.

Jag kommer å se ner på dig 
Sen när du ligger underst, dummer

Dra ut jacket och kolla på titanic

Det finns inget jack på mobiler och det hade inte behövts dras ur igår ändå men jag tyckte att det lät som en bra rubrik.

igår så tog jag de tvärlugnt, var hemma hela dagen å pysslade lite och kollade på titanic på kvällen.
hade ju hoppats på att kristin skulle ringt, de gjorde hon med men då va klockan 9 och hon skulle kolla på bio i stan kvart över 9 samtidigt som hon körde ut på motorvägen från munkegärde.
Jag gav henne förslaget att slå ihop hastighets skyltarna på båda sidorna av vägen för att på så vis få den korrekta hastighetsbegränsningen !

Strax innan de hade apelgren ringt å ba undra va ja gjorde åså detsamma med jocke och innan det hade jag snackat med hammar som var i "snöland" jag undrade vadfan han menade och till slut så fick ja ur han att han va i fjällen.

jaha tänkte jag det är väl lika bra att bara stanna hemma det verkar ju inte hända nåt ändå.

mitt i titanic fick jag ett oväntat samtal .. det var min "halv-granne" kan man säja , linnea som undra va ja syssla me å om jag skulle med ut på tisdag. fast de kan ja ju inte för jag ska jobba. aja de hände inte så mkt mer igår än att ja snacka mkt i telefon och kollade på film.

just nu ska ja strax gå upp å duscha sen åka å handla tror ja..... behöver mat till lunch i veckan!
sen tänkte ja tipsa om 2 bra låtar jag hörde i natt på VH-1 å ZTV

Baby Bash Ft Sean Kingston - What is it och Semisonic - Secret smile

två jävligt olika låtar kan man säja men jag gillade båda.

aight önska mej lycka till me jobbet!
ha de gött! Baby Bash-> <- Baby Bash !

en ganska skön fredag och fredagkväll

tjenare ! hur var eran fredag ? min var ganska skön faktist, dagen började lite tidigare än vanligt då jag gått upp vid 12 snåret dom tidigare dagarna i veckan.

Första lektionen var socialkunskap och redovisning (ganska jobbig början tänkte jag) men det gick ganska bra och vi fick kakor och cola av diabetes gruppen så det var väl ganska trevligt. En grej som inte var så bra med kakorna var att jag började tänka på kakis, ni som inte kollade på the muppets när ni var små kanske inte förstår, men jag började asgarva när jag tänkte på det och fick hålla tillbaka skrattet nåt jävligt då vi just då kollade på film och en kille på filmen fick epeleptiskt anfall och min lärare satt precis bredvid. Hon kanske hade trott att jag skrattade åt killen som fick anfall och det hade ju inte vart så kul kanske.

nästa lektion var svenska med min enda vackra kvinnliga lärare. det kanske låter ganska trevligt men hon är ganska sträng men ändå bra. Det tråkiga var att vi skulle skriva ett reportage om en gammal författare, sådär kul kanske. Jag och Matte hade parats ihop att göra arbetet kan man säja och det är väl ingen vanlig kombination kanske men det blir nog hel bra ! Han var inte där på lektionen och jag såg därför ingen större anledning att börja arbeta själv så jag tog tillfället i akt att gå och sätta mig i datasalen och kika lite vad jonte sysslade med.

lektionen tog slut och så även skoldagen. efter det så satte jag mig i de gröna och snackade lite skit med apelgren och några andra , fick höra att en viss person på skolan blivit inspelad... under akten så att säja. Fast det visste jag redan men ändå , det kunde man inte tro. Ingen i de gröna ville följa med å käka pizza å ja blev lite sur som ja lätt blir när ja inte käkat på länge men gick ja runt å kolla lite i skolan å träffade sebbe korea och han följde med å käkade å tjötade lite å de va la trevligt. hans lillebror hade tydligen gått å köpt semlor från svart katten till hela deras familj för sina egna pengar, 88 kr på semlor. kan ba säja vilken kille asså.

efter pizzan så gick ja hem till olof och chillade där i några timmar å kolla på simpsons åså .. gick även med i en nystartad basket förening VGG (västra gatan gangsters), ser redan fram mot sommaren och möten mot lag som riverside rebels , sunfield soldiers och ytterby unit. Kika in våran hemsida : www.laget.se/VGG

"Matchen" mellan IFK Kungälv och Ale/Surte började närma sig och jag och olof gick till combi å tog oss varsin öl  innan vi gick ned till skarpe nord och träffade johnny,lyckman å dom. matchen slutade 11-3 till kungälv och var egentligen aldrig någon match.

även inomhus fotboll skulle vi se på denna kväll då mimers hus nattcup spelades. Så vi traskade upp från skarpe nord med ett stopp på oscars innan idrottshallen. I Idrottshallen var det en massa folk man kände och bla träffade jag flippo som jag inte träffat på ett bra tag nu så det var ju trevligt å prata med henne en stund innan sussi kom å var allmänt stöddig som vanligt typ. träffade även otter och karin vilket också var trevligt. det blev lite segt på slutet och olof tyckte vi skulle sno matchbollen å dra hemmåt vilket vi gjorde, i varjefall det sistnämnda för olof bangade att sno bollen för han tyckte att jag underskattade fawaz snabbhet.

tog bussen hem å träffade joppe å lite gött tjöt följde. Var jävligt glad att han hoppade på bussen för jag hatar att åka just 20 i 1 bussen hem ensam, de känns nåt jävligt ensligt när man kommer utanför ytterby av nån anledning. det var väl min fredag i "stora drag" nu sitter jag bara här å typ.. hoppas att kristin ska ringa snart för jag har inte träffat henne på länge å jag känner för en lugn film kväll typ. aight nu har jag skrivkramp och ni blöder väl ur ögonen vid det här laget så jag avslutar med en bild jag hittade å hoppas det är bra me alla läsare .. hejdå :)

image2

tjeeeena

sitter i skolan chillar me sebbee saheb allt ä chill........fan va gött!
ska snart kolla bandy fast de ä ikväll å sen kolla nattcuppen.... fan va gött!

har just käkat pizza .. fan va gött!


ha de

Sjuk

Mitt första blogginlägg alltså.

Jag är sjuk är väl inte en höjdar inledning men jag har ba vart hemma idag från skolan å chillat typ.
de va jag igår med.. kollade på sverige turkiet å det blev 0-0 å matchen var väl ungefär lika tråkig som dagen i övrigt.
kvällen till ära så kollade jag på matchen helt själv med apelsin som enda tilltugg!

yeah yeah nåt positivt som har hänt är att jag fick jobb idag under lovet så de ska bli gött å dra in lite cash.
ska även höra om jag kan få fastanställning där till hösten! hoppas jag får det för jag har redan funderat på vad jag ska göra för alla mina pengar som jag kommer att tjäna.

hmm har inte så mkt mer att säja nu så... ha de

RSS 2.0