Sätt hjärnan på viloläge och gå in i frysen!

På sistonde har jag börjat fundera på om jag inte ska börja plugga igen nästa höst, kan låta som tidiga funderingar men ska jag ta ett så stort beslut så tänkte jag att jag kan behöva tänka lite på saken.

och på tal om både tänka och plugga så är det en sak som är sjukt skönt med att jobba i ett simpelt fryslager och det är ju just att man slipper tänka, varje morgon ställer min hjärna in sig på viloläge och det är bara att gå in i frysen å köra rutinerna.
Idag var min hjärna både på viloläge och knäppisläge, då är den som bäst och det blir roligast på jobbet.
Nu har jag dock satt på den igen (inte brainfuckat) och kommit på att jag är för lat för att laga mat idag när det ändå ligger en pizzeria typ 50 m från lägenheten här, och när det ändå är fredag så kan jag ju allt unna mej en 120 kronors(ca 150 svenska kr) pizza.

Igår kände jag mej lite som en bitterfitta, det var nämligen så att en av mina rumskompisar hade anordnat en liten förfest här utan att en säga till innan, det är inte så roligt när det väsnas efter kl 11 och man ska upp kl 6 dagen efter, jag sa dock inget för jag ville inte förstöra och vara den som är den men ska nog ta upp det med henne när hon kommer hem sen, förövrigt satt det en naken kille i soffan i vardagsrummet här när jag gick till jobbet imorse, blev lite smått förvånad kan man lugnt säga.

på tisdag kommer tvn som min andra rumskamrat stian har beställt, en 46" lcd tv.. det blir maffigt fint att pynta stuen med :)

har inte så mycket mer att säga, levererar en fin norsk barnvisa till er :D


Helvete va stört blogg.se är

Hade gjort fina avskiljningar i texten och allt så cpar blogg.se å slår ihop allt å nu orkar jag inte göra rätt det.

här kommer låten iaf


My life your entertainment

Hej bloggis du måste känna dej jävligt ensam, så värt mycket skrivit i dig får du inte och inte heller är det särskilt många som läser dig. Kanske skulle börja reklama lite för dig igen. Nu vart det helt klart, jag har fått förlängt mitt kontrakt med SC till den 15 dec och därefter kommer jag att bli fastanställd så länge jag skött mej som jag gjort hittils under de här sista månaderna. Känns skönt att det är klart, nu skall bara ett skriftligt hyreskontrakt på plats då jag bara har muntligt avtal just nu och i princip skulle kunna bli utkastad just i skrivande stund, men min hyresvärd är en snäll herre så det tror jag inte skulle hända. Imorgon ska jag prata med min chef på jobbet om möjligheter till ledighet under hösten, hoppas att det går greit. Jag hatar verkligen tisdagar, det har jag ju skrivit här tidigare också tror jag, men idag var det inte en vanlig tisdag utan tisdag den 25:e dvs payday och med den lönen jag fick kan jag inte annat än att vara nöjd över denna tisdag:) Nog pratat om jobbet, klickade just in på blogg.se (ganska uppenbart i och för sig) å det första jag ser är en bild på någon "vampyr-kvinna" med vassa tänder och blod rinnandes i mungipan, vad är grejen med det egentligen? det är ju uppenbart att bilden är ett försök till att se sexig ut men när blev blod sexigt? tycker bara att blod är äckligt och inte sjutton vill jag ha nån knäpp vampyrtjej som vill bita mej. Såg just på senaste avsnittet ur nya säsongen av Entourage och jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, det är världens fucking bästa serie! och på tal om entourage och pengar och allt det där så kommer vi till dagens låt som jag tänkt spara att skriva som rubrik här till nästa sommar då jag kommer spela den på högsta volym i min nya audi, men det finns inte en chans att jag kan hålla mej tills dess så här får ni låten som får mej att längta sjukt efter nästa sommar som ska bli den ballaste nånsin! Flikar in ett litet grattis till Matte Apelgren som fyller 20 år idag!

whatever u like

Har lutat mej tillbaka, satt på whatever u like med T.I, och nämnde jag att jag fick reda på att jag får fastanställning idag?
Det känns jävligt bra nu kan man lugnt säga!

Jag kommer tjäna penga summor jag aldrig tidigare haft, inte utan att man känner sig som ett barn i en godisbutik men jag antar att det är nu man kan skrapa ihop de riktiga vuxenpoängen och inte bara bränna av allt.

Just nu sitter jag å funderar på om det är värt att skaffa mej en egen lägenhet här, hittade nyss en mitt i centrum och har suttit å räknat lite på vad det skulle kosta för mig om jag ska köpa möbler och allt sånt grundläggande, ca 40 000 norska kr skulle allt gå på inkl 3 månaders depositum. Så hypotetiskt skulle jag kunna flytta nån gång i Januari.

Vidare funderar jag på hur länge jag ska stanna här, som minst hade jag tänkt mej till i slutet av maj nästa år iaf.
Ska försöka få mej 2 veckors semester i höst också så jag kan komma hem 2 ggr, hoppas det går att lösa.
Och sen funderar jag på nästa sommar och resor, och att kunna plugga i framtiden utan studielån.

Nu kan jag göra allt jag vill känns det som, men vi får väl helt enkelt låta framtiden visa vad det blir av alla tankar.

Ni ska också få whatever u like att lyssna på så kanske ni kommer in i samma mode som jag är just nu.
Ha det gött!


Kan vara det roligaste jag sett !


Santa blows!

Har inte mycket att säga förutom att jag älskar min hjärna när jag är dödstrött, då fungerar den som bäst och kommer på massa sjuka saker.

Hur säger man tomtebloss på engelska? :)

weeper

Hösten är på väg, det märks mer för varje dag som går, speciellt på morgonen då det blir lite mörkare och kyligare för var dag som går, då känns det typiskt att jag glömde min jacka i omklädningsrummet på jobbet idag.

Tisdagen är den värsta dagen på hela arbetsveckan och det har jag skrivit tidigare här med, jätteskönt att den är över nu.
Idag jobbade jag mitt andra 11 timmarspass på raken, så på två dagar jag nu jobbat 22 timmar och jag tror det lär bli så för resten av veckan med.

Igår kom chefen tillbaka från sin ferie och jag passade på att prata med han om att mitt kontrakt går ut om 2 veckor och att jag är intresserad av att fortsätta jobba för rema om det finns chans till anställning, han sa att han skulle prata med mej i slutet av veckan men att det inte var omöjligt med anställning.
Jag var på vippen till att skriva innan att jag har ett eventuellt har ett stort beslut att ta ställning till men man kan ju säga att jag redan beslutat mig.

Det finns dock en sak som gnager mig lite, egentligen inte en sak utan något annat men mer säger jag inte.
Däremot kan jag säga att det i princip är den ända saken som skulle göra det här jobbigt fastän jobbigt inte är rätt ord.
Det är helt enkelt jobbigt när man vill mycket och man inte kan rå över allt som händer.
Och pengar hjälper som sagt inte mot allt här i världen.

Det ska hursomhelst bli skönt att få veta vad som händer i höst nu, det är jobbigt att gå runt i ovisshet.
Just nu siktar jag åtminstonde på att försöka komma hem till min 20 års dag om jag blir kvar här.

Jag ska nog sova nu, känner att jag babblar för mycket.


Längtan bor i mina steg

Tack Astrid!

Många där hemma har alltid undrat varför norskar förstår svenskar så bra men vi svenskar inte förstår norskarna lika bra.
Jag har nu svaret på den för oss olösta gåta och svaret stavas Astrid.

Tack vare alla barnen i bullerbyn osv så lär sig norskarna svenska bra redan som barn så där har ni svaret på den frågan.

Jag har nu fått två nya rumskamrater som verkar jättetrevliga, en gutt och en jente flyttade in idag och troligtvis imorgon flyttar den andra jenten in.

Ett klart upplyft gentemot dom lata lastbilschaffisarna som inte ens sa hejdå när dom åkte hem.

I övrigt så var hyresvärden här och hämtade allt köksutstyr av någon anledning, så idag har jag varit å handlat kastruller tallrikar osv för ungefär 1000 kr, klara vuxenpoäng och lyckas jag få me allt hem igen så kan jag ju faktiskt se det som en investering istället för surt lagda pengar.

Imorgon är klockan satt på 10 för att vara vaken och klar för IFKs match och sändningen börjar kl 12:10 vilket jag kollat upp jävligt noga eftersom jag förra söndagen tog fel på tiden och betalade 99 kr för eftersnack och höjdpunkter till IFK-ÖIS...Fail.

Nu bjuder jag er på lite norsk kultur som i flesta fall inte är mycket att hänga i granen, framförallt inte maten.
Men den här låten är en riktigt koselig (mysig) sommarlåt.




Jeg titter på jenter jeg har solbriller på
så ingen riktig ser hvor jeg ser
den peneste av jentene tar av seg sin BH
og snur seg i mot meg og sier

Du si meg
Har du det bra
jo takk skal du ha
jeg har det bedre enn de fleste her tilstede
jeg smiler hver dag
fordi jeg er glad
det er så fint å leve si meg kan du ikke se det

Skön text :)

Karl Bestämmer

Så sant som det är sagt.
Jag har nu fixat så jag får bo kvar i lägenheten åtminstonde fram tills den 30e augusti.

Imorgon flyttar mina rumskamrater ut, jag funderar på att fira men jag har varken alkohol eller sällskap, jag har nu heller inte tillgång till någon TV eftersom dom tar med sig den hem, det är det ända negativa jag kan komma på, åja.. xboxet också.

Jag frågade förut om dom skulle göra något speciellt ikväll (eftersom det var deras sista natt här tänkte jag)
till svar fick jag: " Ja vi ska åka å handla bröd så att vi har något att äta i bilen på hemresan"
Jag visste inte vad jag skulle svara på detta men efter några sekunders tystnad lyckades jag klämma ut ett : "okej"

Tror ovanstående säger det mesta.

Det verkar nu som jag ska få kvinnliga rummisar istället.

Det som är bra med det är:

  • Att jag förmodligen kommer få något trevligare att titta på än tre tjocka lastbilschaffisar som tuggar i sig feta bullar.
  • Att det förmodlingen inte kommer vara lika stökigt i lägenheten
  • Att jag förmodlingen kommer ha fler roliga att umgås å gå ut med på helgerna.
Det som är dåligt :

  • Att jag inte kan kissa med öppen dörr längre
  • Att jag inte kan lägga upp fötterna på matbordet
  • Att jag själv antagligen måste diska å städa upp efter mig själv bättre.
Jag tror nog ändå att det bra väger upp det dåliga.

I nästa vecka verkar det som om jag får reda på om jag får bli kvar på rema, antingen via SC eller Rema.
Just nu finns det inte att jag inte skulle få förlängt, min konsult var nämligen på lagret igår och pratade med oss och sa att mycket hängde på hur vi presterat hittils på jobbet, det gjorde mig väldigt lugn eftersom jag vet att jag gjort bra ifrån mig.
Skulle dom nu vara missnöjda å inte vill förlänga så kan dom köra upp nåt i röven för då tar jag mina fantastiska plockhänder och går till konkurrenten istället.

Nog tjötat för ikväll


Här får ni lite honung i öronen till på köpet, håll till godo!

Det har löst sig

Jag ska få nytt boende närmare centrum, eller så kanske jag får bo kvar här, imorgon får jag veta hur det blir!
Hursomhelst skönt att slippa bli Flesland bonde.

I helgen när jag var på fest hos salten så var han helt knäpp i huvudet som vanligt, han har nu även lärt sig ordet knäpp samt knäppis som han säger hela tiden nu, "du är knäppis bergman"

Det roligaste som hänt idag på jobbet var när jag i lugn och ro stod å plockade min pall när salten kommer farande på stortrucken å ställer sig mitt emot å gapar bergman tre ggr på raken, sedan skjuter han ut stativet och välter omkull min pall å ja ropar vafan gör du saltskalle? då svarar idioten "Eg er knäppis" och kör iväg.

Här kommer lite bilder från helgen, den första här ska ni njuta av för det kan vara världshistoriens snyggaste kort på mej.

fin bild:)
Mye morsom den.

Ja å elisabeth
Jag och livsfarlige steinar och elisabeth, saltens tjej

Hjälper
Jag hjälper salten dricka lite öl så han blir stor å stark


Jag å två jag inte vet vilka de va.


Jag, Silje och Andreas.

Och en låt får ni som vanligt, nu ska jag sova!










Orolig

Då vart de söndag då, och jag är ganska så väldigt mycket bakfull.
Igår var jag på fest hos salten, han och hans tjej hade flyttat till en ny lägenhet, dom gjorde det för två veckor sedan å han har inte ens nämnt det på jobbet, han äro sannerligen ett mycket stort pucko denna norrman.

Kvällen igår var jävligt lyckad tycker jag, vi var väl en 20 pers på hos salten å det var mycket roligt folk, blandannat så kom kaare från jobbet å han är en go gubbe han.

lite senare på kvällen drog vi in till centrum å till ett ställa som hette Ovanpå de var nice där, trevligare ställe än Exodus tycker jag allt.

Fick även testat vattenpipa igår som jag aldrig prövat innan, hade en oskön söt jordgubbstobaks smak i munnen när jag vaknade i morse

Senast jag skrev så var jag en smula arg, nu är jag mer orolig.
Det är nämligen så att bemanningsföretaget ska flytta mej till en annan lägenhet, en lägenhet som ligger ute vid flygplatsen ungefär en mil härifrån och ungefär en mil ifrån arbetsplatsen. Grejen är ju den att jag inte har någon bil och jag vet inte hur jag ska ta mej till jobbet, jag frågade igår om det går bussar därifrån och det ska tydligen inte gå så särskilt många, det ska dessutom vara väldigt dyrt att åka så långt.

Därför undrar jag hur bemanningsbyrån tänker egentligen eller om dom tänker alls, och hur ska jag flytta ut dit med all min packning ens en gång?

Dessutom har jag inte fått reda på om jag ska få  fortsätta här uppe ännu, om jag får det så är det ju bara för mig att förnya mitt hyreskontrakt som jag har nu, men det kan jag ju inte nu, inte heller har dom gett mej en ärlig chans att skaffa lägenhet själv eftersom dom kommer 2 veckor i förväg å säger till mig att ja måste flytta, lycka till med att hitta boende för en månad här uppe, speciellt som hyresvärdarna här i princip har som regel att ta minst 2 månaders depositum innan man får hyra lägenheten.

Nä så det är en del att tänka på just nu.. får se hur det här löser sig, imorgon ska jag iaf gå in på kontoret å prata om min framtid på jobbet, skulle jag få positivt besked så kan jag bara ringa min hyresvärd nu å förlänga hyreskontraktet.. det hoppas jag mest på.

Har förresten sett på startsidan på blogg.se att marie sernholt har en blogg,
Rubriken Med Marie Sernholt i garderoben del 2 hade man själv inte tackat nej till att kunnat sätta som rubrik här hehe.

nä skämt å sido.. nu börjar baksmällan släppa å ja ska börja ladda inför blåvitt mot häcken, har köpt klipp kort på csports.se så nu är jag helt säker på att se ifks matcher här uppe, deiligt de.

Ni ska få er en vacker låt som man inte inte kan sjunga med i ;)


RSS 2.0