Är på helt fel plats

Kalle är på helt fel plats av jordgloben just nu, regnet öser ner som själva fan varje dag nu. Nån som är på å dra till mexico, anyone?:)

Sitter å lyssnar på lite go musik nu och drömmer lite om vart det ska bära av härnäst, som sagt så är det inget fel på Norge, förutom vissa norrmän som har ett sånt sinnessjukt lillebrorskomplex att det är helt otroligt, men jag börjar faktiskt tröttna lite smått, så nu fyller jag fickorna det sista halvåret och sedan ska jag göra det jag känner för, och det är mycket.. just nu cirkulerar tankarna kring att flytta till köpenhamn, känns som en helt störtskön stad.. måste vara nordens bästa iaf.

Sen har vi de andra planerna jag haft länge nu, 100 000 räcker ju inte i evigheter, men jobbar man lite deltid så kan 100 lax räcka rätt långt. Så bartender utbildning på mallorca till sommarn tänkte jag mej, sen funderar jag på om man kanske skulle stanna där å jobba hela sommarn å gå runt å leva gött bara, har säkert skrivit det här tidigare.. men efter 1 år hemifrån kanske det kunde vara gott att njuta av lite svensk sommar bara?

och till hösten vill jag ju dra iväg å resa bara.. men jag har börjat fundera på vem som skulle vilja hänga med.. och har råd att hänga med.

Sen vill jag ju som jag skrev flytta till köpenhamn, kan säkert gå runt som bartender där nere.

Nu tänkte jag bara droppa lite schyssta låtar till er.. ni kan la skriva nån kommentar om dom eller det jag skrivit, ciao!

Första låten kommer ju då från vårt kära grannland Danmark
Ali Mohamed - Rocket, skön låt som med lite remixande kan bli störtskön club låt



Ke$ha - tic toc




Britney Spears - 3



Iyaz - Replay



Secret service - Ten o'clock postman



Jason Derulo - Watcha say, sjukt bra!



Lite blandat så..

Ju förr du inser det desto bättre

Imorse åkte Otter iväg till karibien, han blir där fram tills i maj.
Ser man det från maj i år så har vi och kommer vi ha setts enbart 1 gång under ett helt år.
Den tanken slog mig först igår.. och jag som tyckte det första halvåret varit jobbigt med saknad.

Jag har ju däremot vetat om det här i över en månad nu men som sagt så slog det mig rakt i ansiktet igår, liksom andra saker som också slår mig rakt i ansiktet just nu.

Ni ska få världens bästa låt nånsin av mig och jag ska börja inse saker tidigare.



Bor på Easy Street

Känner mig som en gammal gubbe och som om jag vore 14 år samtidigt just nu.

Dels är jag trött och orkar inte engagera mig i något särskilt precis som en gammal gubbe
å andra sidan behöver jag inte engagera mig i något särskilt precis som en 14 åring.

Nu gör jag dock en liten kraftansamling och skriver lite.
Har redan börjat räkna ner dagarna fram tills jul, vet inte om så mycket kommer hända här fram tills dess men jag hoppas på mycket övertid på jobbet och eventuellt något norskt julbord kanske? alla här snackar om någon julrätt som kallas pinnekjøtt, det får man ju ändå pröva på även om jag har en motiverat ganska taskig syn på norsk matkultur, eller a.. nordisk matkultur i det stora hela. Hade hoppats kunna kika in på jul på liseberg men det hinner jag tyvärr inte hem till vilket grämer mig en del.

Jobbet flyter på som vanligt med undantaget av att jag fick gå på upplärning förra veckan, japp ni läste rätt, efter 6 månader så tyckte tommy (som kör skjutstativstrucken och egentligen inte har ett jävla smack att säga till om) att jag körde för mycket mellan hyllraderna istället för att plocka på samma plats, och gick då in på kontoret å "tjalla".
Så jag fick en heldag med meningslös uppläring av tony som efteråt sa att det var ett jävla skämt att jag skulle behöva uppläring, in your face tommy.

Imorgon är det kraftmätning här, jag och salten ska nämligen göra upp på fifa 10, spännande kamper som IFK Göteborg- Brann och Sverige-Norge kommer utspela sig och jag ska göra allt som står i min makt för att försvara Sveriges och Göteborgs heder, främst Göteborgs!

Jag kom å tänka på en sak precis nu, det är så att vi har en schysst kille från sthlm på jobbet som alltid sitter med mej å salten å käkar i bamba, han har suttit med oss å vi har snackat massa sen första tiden jag kom hit, men varken jag eller salten vet vad han heter, vi kallar honom stockholmarn bara. Lite skumt att snacka med en person nästan varje dag i ett halvår utan att veta personens namn faktiskt. I övrigt börjar salten lära sig ett och annat för idag vid lunchen så va stockholmarn lite negativ och så frågade jag honom varför men då hann salten före å svara att de va just för att han va från stockholm.

Jag har även kommit på mig själv med ett litet problem jag har, det var lasse som berättade det för mig i en av hans alla underbara texter:
"
vi glömmer höst, och vi glömmer vår
Vi glömmer allt och tror att tiden är svår
Men man kommer på, sen efteråt
att vi hade rätt kul emellanåt"

Jag drömmer mig bort hela tiden, bara den senaste veckan har jag varit sugen på att flytta till Oslo,Sydeuropa, Kungälv.. Jag har velat börja plugga, velat resa, velat ha nåt roligare jobb osv.
Och jag funderade även utanför boxen, och då snackar vi lååångt utanför boxen, Jag tänkte så här: Om man inte trivs på stället man säger att man älskar så mycket, varför då inte pröva att flytta till stället man hatar istället? japp jag snackar om stockholm, kanske lyckan finns i den drygaste av städer? Känns som jag svär i kyrkan nu men man har ju alltid rätt att tänka fritt.

Vi får helt enkelt se vad som blir verklighet av alla planer i framtiden.

Något jag vill slippa är iaf min rums"kamrat" aka städfreaket Ine-Louise, jag stör mig så grovt på människan va, hon är överpedantisk å dammsuger så fort hon kommer hem å sätter upp städlistor som vi andra måste följa och just ikväll har hon skitit i nån kyckling gryta som stinker ner hela lägenheten och till på köpet ockuperat tvn de senaste 9 timmarna så jag inte kunnat lira något fifa. + att hon fnittrar som en jäkla get.

Nu har jag skrivit några rader om hur jag har det, skriv någon rad i kommentarsfältet du också om du har något kul att säga :) ciao



Smile like you mean it

Cash is King

Har ni sett filmen click med adam sandler?
Jag har sett den några ggr och tycker den är svinbra och den griper mej faktiskt i slutet typ.. men det var inte det jag tänkte på.

Jag är tillbaka i Bergen nu, och framförallt tillbaka på jobbet.
Veckan hemma var hur skön som helst och jag har nästan redan börjat räkna ner till jul ledigheten hemma.
I Click har Adam en kontroll där han spolar fram tiden, och det hade varit jäkligt gott att spola fram min tid lite just nu, typ fram till sommarn, ni som läser vet säkert vad jag egentligen menar med det.

Men som filten säger, man jobbar för att rättfärdiga sin ledighet, det är inga konstigheter eller ens nåt mer med det.

Dessutom är känslan mycket skönare om man jobbat för något, därför blir jag så sur på alla små brat kids som får allt dukat för dom.

Jag ska försöka ha känslan jag hade förra fredagen ,då jag flög hem, i tanke ända till jul nu.. eller varför inte den senaste fredagen:)
Jag har tyvärr varit riktigt grinig ända sen jag kom upp i söndags igen men det får väl tas som en övergångsvecka till det normala igen. Å andra sidan så är den "griniga" känslan ganska skön den med, vissa förtjänar nämligen att höra det som mr niceguy oftast håller inne med.

Men men nu är det lite hard work work framöver men just nu ska jag drömma lite om det goda livet med ett avsnitt entourage, eller tre :)

Ni får en svinbra låt från Kents nya svinbra album,röd! (tack för den underbara födelsedagspresenten jocke)
Lyssnar/Gillar ni inte den här är ni titeln.



RSS 2.0