Ankan

Nu lägger jag nog ner här :)

här får ni den sista musikvideon men även den bästa! (Ni från förra klassen kanske känner igen texten för det var texten till den här låten som jag använde för att beskriva mig själv med när vi fick Sara som ny svensklärare)


Jävla bloggare!

Usch vad tråkigt det är att blogga just nu, känns ibland som jag måste revolutionera världen med extrema och smarta tankar eller nåt sånt, så fort jag sätter mig och skriver här.

Louise mobilbloggar, de tycker jag verkar kul.. eller nördigt. Men hennes korta inlägg ä roligare nu för tiden än innan tycker jag iaf. Nåt å testa kanske?

Något jag testade igår var att försöka lära mej spela gitarr, det är asabasa svårt.. speciellt när man har en överstöddig lillebror som lärare som inte fattar att man är helt tondöv och inte spelar 4 tim om dagen som han.
Det är tur att det är långt kvar tills sommarkvällar med grill och gitarr, tills dess ska ja ha klurat ut nåra ackord så ja kan spela nåra roliga låtar iaf.

Nu blir det inget mer här.. ciao! eller jo ja ä snäll ni ska få en låt :) med gossig video också.


är dålig på att uppdatera här nu

Hej bloggis jag skriver inte alls mkt i dej längre men de e nog för ja inte har tid fast jo de har ja ju egentligen fast inte just nu för ja måste packa min väska för snart går bussen till kärna där de e träning hoppas ja men snön kanske förstör men jag älskar att inte använda kommatecken eller punkt å skriva men istället men nu måste ja dra men pusshej.

Ä arg

Det är söndag och mamma ska jävlas med att laga äcklig söndagsmiddag, jag hatar söndagsmiddag det är alltid en ursäkt för gamlingar att laga äcklig mat från 1800-talet, sen måste man alltid sitta å äta länge å prata om veckan.

Jag håller på å slutar snusa nu vilket inte gör saken bättre, är totalt aggressiv hela tiden ungefär, men det är inte därför jag hatar söndagsmaten den är faktist jävligt äcklig. hejdå

RSS 2.0