inte skoj ...

det har hänt så jävla konstiga saker på fyllan på sistonde.. inatt/imorse typ vid halv 6 tiden efter att ja missat bussen hem från combi så fick ja skjuts av nån indier eller nåt men ja hamna i diseröd.. kalas helt enkelt...
men jag drog svart smink på hela knöös näsa när han sov hehehe de va kul!


Dagens ord : VA?! .. används flitigt av mej å knöös eftersom vi alltid bara snackar bajs på bakfyllan

vilken?

mobil ska jag köpa?

w980
W980 som kommer ut snart och har 8Gb minne och 3,2 megapixelkamera


iphone
Eller nya Iphone som jag mest vill ha för att den verkar fräck och dyr :D ?

Det här älskar jag :D

Att var ledig! 3 dagar ledighet nu efter 12 dagars jobb på raken... jag vet att jag gnällt som om jag jobbat i typ 20 år men man har ju inte insett förrens nu hur mycket frihet och ledig tid man egentligen har när man går i skolan å andra sidan är min plånbok konstant fylld numera och det känns ju inte lite nice.. men som sagt så vill man gärna ha mer än 5 veckor per år att lägga dom pengarna på.

jaja.. imorgon är det iallafall midsommar och som det verkar nu drar co Nilsson Ivarsson upp till smögen, vi har itne tänkte igenom det så mycket men antingen slänger vi sovsäcker i en buske å lyckas vi inte ragga upp nån "sovplats" så får vi la slagga i buskarna. det andra alternativet är att vi åker bil upp å slaggar i bilen då.

just nu sitter ja å slänger ner lite gamla goa låtar på datorn.. man kanske skulle passa sig för att skriva så nu när FRA lagen gäller.. eller a det kanske inte ha me de här å göra men men.

ska försöka knåpa ihop något riktigt bra inlägg snart så ni inte begraver kallebaby.blogg.se helt å hållet

c ya

vad kan man göra på en ledig kvart?

japp nu har jag en kvart över här då.. men inte fan har jag något att skriva om.. antar att de flesta läsarna.. eller dom som e kvar nu när jag typ lagt ner vet vad jag göra nu på dagarna!

Min dag idag (måndag-fredag ser typ likadana ut):

Går upp runt 5 å börjar jobba kl 6 på Borealis polyeten där vi håller på att bygger upp en ny sektion av den industrin där så det jag gör är typ : svetsar,slipar,kapar,lyfter å lite annat små pill som att skruva ner balkar åsånt.

sen vid 3 går jag å duschar å byter om till vanliga kläder å sen får jag skjuts ner till stationen i stenungsund å där tar jag bussen till kungälv för att tillbringa ca 2 timmar på simonstrafikskola.. för att slippa ta den där äckliga bussen.

sen åker jag hem å lagar mat till jobbet å för stunden sen åker jag upp till min bror å kollar lite fotboll eller käkar å nåt sånt kanske om ja inte gjort det innan. sen börjar ny dag kl 5 då den där jäkla klockan ringer.

så körkortet får gärna komma nu så jag slipper gå upp så fruktansvärt tidigt å ändå inte komma hem förrens vid den här tiden..  nu har vattnet börjat koka å ugnen ä as varm !
ciao

bloggar är till för..

folk med mkt tid.. just nu har jag ingen tid i världen.. nästa inlägg blir väl inte nu i helgen utan nästa helg kanske för jag ska jobba nu i helgen å på vardagarna hinner jag ju inget.

Det börjar lägga sig nu ..

En helt fantastisk vecka är över, den har bjudit på allt vad en kallebaby kan önska!

  • Måndag: bal, och vilken sådan! den här dagen är något som jag kommer komma ihåg , ja för att köra lite kliché, för resten av livet. Var det verkligen så bra? Ja, allt var helt kanon vi började hemma hos mig med dom här helt underbara gubbarna! hemma hos mig innan
            Vi satt å käkade pasta å sen korkade vi upp fina flasköl och tequila å satt å pratade å hade det allmänt gött i min svala källare, den var guld värd när det var så jäklans varmt ute.
sen där ute så tog vi lite kort och sen skildes vi en stund å ja mötte upp min baldejt johanna
ja å min baldejt johanna!
visst var vi fina?:D

Vid middagen så var jag dock rädd som en kamel som sprungit ifrån sin herre å på nåt konstigt sätt hamnat på antarktis där den inte alls kände sig hemma för det var kallt där å det är den inte van vid.. för jag satt bredvid sundblad och han var svinfull redan vid huvudrätten och la sin filé i vinglaset fast innan det var jag as rädd att han skulle spilla rödvin på min kostym men han spillde bara vatten vilket var tur för både mej och han.
Sen slog dom upp barerna och resten är historia :D

  • Tisdag: jag vaknar av att min bror ringer och väcker mej runt halv 2 tiden, han pratar nånting om tidningsartikel och att min chef läst.. Jag hade hamnat med stor bild på första sidan av kungälvsposten denna tisdag! sen gick jag upp och läste den och tog ett glas juice. sen åkte jag ut till rörtången å badade med jocke å tjocken å gurra.

  • Onsdag: Bokade resa till sunny beach ! sen gjorde vi la inte så mkt mer, va hemma å fixade inför studenten åså

  • Torsdag: Studenten, jag har aldrig gillat champagne innan men nu gör jag det och den här dagen lär jag sent glömma, har nog inte riktigt fattat det än men det börjar iaf sjunka in nu att man aldrig lär se flera i klassen nåt mera.
  • Fredag: Jag vaknar vid 4 å ringer hammar å vi åker ut till rörtången å badar, sen åker vi hem å käkar lite av buffén som var över sen igår å käkade chips åsånt å kollade på Jumper som förövrigt var skit bra!
  • Idag: jag å kalle har vart ute på marstrand å badat å sen åkte vi hem å käkade här hos mej å sen tog vi en tennismatch där jag lyckades skrapa ihop 2 gem på 3 set vilket visar på vilken klass skillnad det är på mej och kalle vad det gäller tennis, men jag tyckte att jag var jäkligt bra vid vissa bollar och filar jag lite mer på min serve så ska jag nog klara att ta nåra gem till i nästa match!

Nu har jag inte mycket mer att skriva, jobbet börjar på måndag och då får vi besked hur min sommar och höst kommer att se ut, spännande!

På inköpslistan står just nu :
en longboard (akut)
en STOR jäkla LCD-TV (om jag har pengar över)
Xbox360 (i augusti kanske)
Bil (så fort jag tatt körkort, typ augusti nån gång)


RSS 2.0