distansförhållanden

Utan att tänka efter, alltså på helt rak hand, kom jag på inte mindre än 3 vänner till mig som har S.K distansförhållanden.
Kanske har jag varit singel för länge för att förstå hur man kan hålla en sån sak.
Vad jag minns så ville man ju, om inte prata med i telefon eller höra av personen, varje dag så i varje fall träffas minst 3-4 ggr i veckan.. eller egentligen varje dag.
Grejen med distansförhållande är att när man inte får träffa personen flera ggr i veckan blir man inte då väldigt grinig?
Hur som helst jag fattar det inte, jag hade blivit grinig och börjat bråka om onödiga saker tror jag.
Sen kan jag inte heller förstå hur man kan ge sig in i ett distans förhållande med någon ny man träffar, alltså säg att jag träffar någon från kalmar... typ nån kusin till en kompis som är här över lovet eller nåt sånt.
Trots att jag inte fattar det så tycker jag att ni är starka, min själ är med er ;)

Btw, att blogga har blivit så 2007.
Detta är dock inte enda anledningen till att jag den här gången tackar av denna usla blogg för gott vars otacksamma uppgift har varit att få mina gnällande tankar och patetiska,kärlekskranka inlägg inpräntade i sig.


vad vore en mer motsägelsefull avslutning än att först kalla min blogg usel och sedan hylla den med denna sista sång.


Nice thursday

Idag har dagen flutit på riktigt nice.
Den började lite tidigare än vanligt då jag klev upp vid 20 över 6 och körde upp mammas bil på service hos syrrans sambo i stora höga, där jag rullade in 07:15. Efter det tog jag tåget ner till ytterby igen och bussen upp till tega och hem.
Fast idag gick ja inte å la mej å somna om när jag kom hem utan låg å smsa lite me jenny en stund å sen tog jag mig i kragen å gick ut på en liten löptur innan jag stack till jobbet.
Väl på jobbet var det mycket att göra idag eftersom olofssons har stängt på lördag och söndag för det är röda dagar så ville alla beställa bröd till imorgon istället.
Efter jobbet åkte ja upp å hämtade bilen igen å sen åkte ja å käka pizza me otter å lelle.
sen somna ja här hemma på soffan å vakna för en timme sen nu å nu ska jag slänga på en film och sen sova igen tror jag.
Ciao

Jag ska spara nr 6 till någon som dej

Definition av uppebart:
Något som ter sig som en självklarhet, lätt för svarande part att förstå.

Jag vet inte hur något kan vara mer uppenbart än det här men jag tar det ett steg längre, ner till grottspråk eller nåt liknande:
MÄNNISKA, Mig tycka om dig!

Jag har ett litet kort på min vägg här hemma för er som inte vet det, detta lilla kort beskriver min personlighet på pricken sånär som på konstnärlig som nog vore dumt att påstå att jag är. Däremot säger det att jag döljer känslor och det är nog sant eftersom jag inte kan få de orden ur mig face to face utan plitar ner det här i du ack så patetiska blogg.
Feel free to kolla in det om du har vägarna förbi, om någon kan vara intresserad av hur jag egentligen är :)



Visioner i mitt huvud när du ler

Grâce à toi à nouveau je respire...

Trevlig helg

Helgen har varit kanon..
i fredags var jag ute med några riktigt sköna gubbar på trädgården där jag även träffade mycket folk som jag inte träffat på ett bra tag så det var riktigt kul.

I lördags så var jag inne i stan med jenny å kikade kläder å väldigt tidiga julklappar, för min del blev det bara presenter till mej själv:
nya kläder
Ny tröja från HM + halsduk
och ett par mörka denim jeans från pepper.
Det var en riktigt trevlig dag på stan och sedan på kvällen körde ja lite taxi typ bara...

idag har jag inte gjort så mkt förutom att betala lite räkningar och vart hos henke och kolla på arsenal-west ham och tjöta lite gött...


aaaoch charlie that really hurt :D

Fenomenet vid namn tv4 film

Varför startar man en kanal som enbart visar skitfilmer?
Eller en ännu bättre fråga, varför tittar jag på en kanal som bara visar skitfilmer?

Utbudet på bra filmer som sänds på tv på onsdags nätterna må vara knapert och jag trodde jag hade sett det värsta när jag såg den där rymdfilmen som handlade om ett ondskefullt helvetes skepp i yttre världsrymden som dödade allt i dess närhet, jag hade fel.
topplistan över Värdelösa filmer som förtjänar att bli bespottade, sönderkrossade och till sist förintade från jordens yta ser ut som följer:
1.Cujo
2.Den där rymdfilmen
3.Wedding daze

Igår natt tittade jag på Cujo, den handlade om en familj där pappan jobbade mycket och hans fru var otrogen mot honom.. när han kom på henne bestämde han sig för att flytta ut några dagar för att ta reda på om han ville ha tillbaka henne eller inte, under tiden åkte frun iväg till en vän till familjen för att få sin bil lagad.. nu har det gått ungefär 30 min av filmen.. resterande timmen utspelar sig i hennes bil eftersom att en rabies smittad hund vid namn cujo har dödat vännen till familjen och hunden försöker döda frun och hennes barn och de kan därför inte gå ut ur bilen.. som till på köpet slutat fungera. så vill ni se en kvinna och ett barn sitta i en bil i en timme med en rabies smittad hund patrullerande utanför håller jag denna som stark rekomendation, vill ni å andra sidan gå berserkar gång så föreslår jag att ni vänder er till företaget som producerade helvetet.
Nog om filmen.

Imorgon kommer min första lön sen i augusti, ska bli jävligt skönt med lite pengar så man slipper vända på kronorna mera. Att jag även har ett nytt heltids jobb på gång är riktigt nice.

Dagens pm elva:
Jose Chilavert
Tony Adams- Ze maria - Maldini - Watson
Figo - Vieira - Beckham - Overmars
Ronaldo - Wright

Bänken: Buffon,Bergkamp,Platt,Keown och Totti

Dagens citat : "Aa men vet du va han gjorde när de kom 8 utbildade knarkare..?"

nytt jobb, nya möjligheter,nya äventyr :)

Då kanske man är på väg att ta nästa steg i karriären, under min vecka på bageriet har tre företag ringt å velat ha mej till arbetsintervju...äntligen lönar sig mitt sökande typ.

Att söka lyckan i stora höga(där jobbet ligger) låter kanske inte som något man kan likna vid lothar matthäus frisparkar men jag tyckte ju att det var skönt att jobba i stenungsund så varför skulle stora höga vara sämre? Utan att avslöja för mycket nu så skulle jag bara ha nån enstaka kilometer till spekerödsparken när jag slutar på fredagar och eftersom jag aldrig har varit där vet jag inte om jag var ironiskt positiv eller inte.

med en heltidsanställning kommer också möjligheter som bil och bostad men i första hand bil och efter nästa karriärsteg bostad?..

nu ska jag pilla in en prilla och luta mej tillbaka å njuta lite mer av PM 97.. ciao

Dagens låt: Volbeat - Maybellene i hofteholder. SJUKT BRA LÅT!


Akon - right now na na na

har inte så mycket att säga just nu.. har spelat PM 97 hela dan förutom jobbet typ.. å i morse va jag å gymmade på mammas jobb kl 7 på morgonen, de ni.. hur många av er hade gått upp kl 6 för att träna när du egentligen inte behöver vakna förrens vid 12.. nu kom jag på att om 4 tim har jag vart uppe ett dygn å jag är inte ens trött:S

här får ni en sviiiin bra låt .. varsågoda, även om ja ä lite sent ute me den här...


dagens låt : akon - right now na na na

Hjälten Karl Nilsson

Hej kära läsare! igår gjorde jag en god gärning.

jag var inte alls förberred på en utekväll när hanna från förra klassen ringde mej vid kvart i 11 å ville att jag skulle hänga med ut. Jag hade varit å köpt godis och cola för min sista lösa pengar några timmar tidigare å hade filmkväll med mig själv.
Min spontana sida tog övertaget och jag tänkte att det skulle bli skitskoj att träffa hanna igen för henne har jag inte sett sen studenten. I vilket fall som helst så ringde hon från dolt nr å på hennes vanliga nr så svarade hon inte men den upptäckten gjorde jag inte förrens jag satt på bussen där jag träffade massa folk som tyvärr skulle till kockar. Själv traskade jag till combi å satte mej i baren då hade jag också upptäckt att jag hade 200 kr kvar på mitt kort, sänt som från ovan.

 Men det var efter att jag hade lämnat combi som jag hittade jocke i den parken nedanför kungälvs kyrkogård, med två poliser.
Jocke kunde inte stå själv och poliserna ville bestämt köra ner han till en fyllecell i mölndal men av min godhets skull så tänkte jag att jocke inte ville vakna i mölndal nästa morgon å sa därför till poliserna att jag skulle ta ansvar för honom å låta han sova hos mig, sagt och gjort så stack poliserna och lämnade mej med den fulle joakim som jag bokstavligt talat fick bära hem.


Dagens citat : "jag hatar snutjävlar" - Joakim till de två poliserna.
 

Ett skämt!

Örn och lama bråkade, lama blev sur..
gick till coyote sa till coyote: lama sur på örn kan coyote gå iväg å bita örn?
Coyote sa till lama: varför kan du inte gå å bita han själv?
Lama sa till coyote: nej jag har lamaben!

...och gäst ikväll är Jesus, han har kickat heroin

Ikväll känner jag mig trött och det av flera anledningar som ni nu ska få ta del av.
För det första så var jag ute å löpte förut, jag pushade mig själv to the limit och lyckades springa 4 km på ca 30 min vilket är värdelöst. Vid den här tiden förra året så sprang jag dubbla sträckan på nästan samma tid och då får ni gärna lägga ton på nästan, men eftersom jag inte har tränat alls sen i maj nu så ser jag det som en seger att jag tog mig ut iallafall.

Det andra som gör mig lite trött är när alla frågar vad man gör nu för tiden, spelar ingen roll vart eller hur man träffas, det är alltid första frågan. Dels så hatar jag den för att jag varje gång måste säga att jag söker jobb och dels så känns det konstigt att stå å prata om vad man gör med någon "hej-kompis" som man brukade heja på i skolan men aldrig snackade med.. vrf ska dom bry sig nu liksom? Nästan varje gång någon som jag inte känner så bra ställer den frågan till mej har jag bara lust att säga "jag jobbar på din mamma just nu, eller egentligen brukar hon alltid vara överst så det är väl mest hon som jobbar..men hursomhelst vad gör du själv?" och blända av ett jätteglatt och snällt leende efteråt.
Jag kanske har aggressions problem vid närmare eftertanke. Det har nog med att jag inte längre kan ta ut mina aggressioner på fotbollsplanen, därför har jag ett tag funderat på att börja med boxning men jag vet inte..

Imorgon ska jag utforska huruvida man kan få yrkesutbildning betald av AF, jag har nämligen funderat på både att ta truckkort och gå väktarutbildning, problemet är bara att hela kalaset skulle gå på 21 000 kr vilket jag tycker att staten kan betala åt mig. Visst kan väl arbetsförmedlingen gå in och hjälpa till med gratis utbildning om det ger jobb? har hört att det är så iaf...Det hade vart det ända dom hjälpt mej med isf.

Nu är jag för trött för att fortsätta.. natti kära läsare!

Dagens låt : Neverstore ft Lazee - Hold on

 

Bandit rock 104.8

Min dag började tidigare än vanligt idag, närmare bestämt vid 06:30 gick jag upp och staplade helt sömndrucken till duschen för ett försök till återupplivning.
Anledningen till att jag gick upp så tidigt när jag egentligen inte behövde var att om jag körde mamma till hennes jobb så kunde jag ha bilen hela dagen sen, sagt och gjort.
Återupplivad blir man tro det eller ej av göteborgstrafiken på morgonen, jag skulle vilja jämföra den med myrornas kamp.. ni vet när det bara är flimmer på tvn, folk verkligen krigar till sig platser i filerna och det är i stort sett kö hela vägen från GP huset till mölndal där mamma jobbar.
På vägen hem så var jag med om den sensationella händelsen att jag hörde världsreleasen av darins nya singel med kat de luna.. wow säger jag bara!

Det var i samband med att dom efter låten skulle göra en lång intervju med darin som nästan fick mej att gå lös på stereon, "Darin ser du dej sig en festprisse?" "yesssss"
"Darin det har gått rykten om att du och kat deluna har haft en romans under inspelningen, du har alltså legat med kat de luna?" .. ofta han skulle få henne

Istället för att gå lös på stereon så bytte jag kanal och hade fått in bandit rock 104.8, fan vilken bra kanal alltså!
Det har ju typ aldrig funnits någon kanal som spelar rock/hårdrock och metal innan så jag tycker att det var riktigt kul med lite variation till den vanliga musiken som spelas på radion, jag menar.. det är ju inte många av artisterna på nrj most wanted som ens spelar något instrument .. lite betänkvärt.
Väl hemma kom jag på mig själv att jag inte ens hade en endaste låt med varken metallica eller iron maiden på datorn så nu har jag tankat ner en del iaf som jag sitter å lyssnar på.

Mamma har tvingat mig att göra upp ett schema för dagarna eller a.. en lista på saker som jag ska göra eftersom jag blir så slapp när jag inte är tvungen att göra något att jag inte gör något alls istället.
Ni som känner mej vet ju säkert också hur bra jag är på planering vilket idag ledde till att jag bara gjorde utfyllnadspunkten på listan, nämligen att äta.

Dagens låt : Metallica - The unforgiven II

En kamp mellan liv och död!

Igår utspelade sig en kamp här på mitt rum, en nära döden upplevelse rikare ska jag nu åteberätta förloppet.
Det är en helt lugn lördagkväll jag har just kollat på portugal mot sverige med kalle å calais, jag sitter vid datorn och vänder blicken åt vänster över axeln och där står den jäveln på golvet.
En megaspindel som är minst lika stor som en snusdosa, faktum är att våra vägar korsades här på rummet två dagar tidigare men då kröp den fegisen in under min soffa och jag fick ligga på helspänn när jag skulle sova.
Detta,tänkte jag, skulle inte få upprepas och jag letade snabbt upp ett tillhygge som jag kunde döda besten med, det var också anledningen till att den hann undan vid senaste mötet, att jag inte hittade något bra.. men igår tog jag det som stod närmast till hands (och då menar jag inte bara i den här situationen utan allt som oftast)
mordvapenJa ni gissade helt rätt.. en ölburk.

Under några få sekunder kändes det som att tiden stod stilla,allvarligt talat, jag vet inte om den stod och kollade på mej för jag vet inte om spindlar har ögon eller inte men de var som om den stod helt stilla och förberrede sig på striden.
Med ett fast grepp om ölburken började jag hacka efter spindeln som var mycket snabbare än jag hade anat och även mycket starkare, först efter 3 klockrena träffar började han sega till och jag kunde lägga in dödsstöten.
offret Så här tuff var några delar av han efter kampen.

I övrigt har helgen varit bra!
ja som kvinna så här snygg var jag på maskeraden i fredags alltså.

Dagens låt:
T.I ft Rihanna - Live your life

Nästa gång ska jag vara rambo..

Var på maskerad igår hos ortmon, det var en rätt trevlig kväll! och minst sagt annorlunda då jag aldrig tidigare gått ut i kjol, genomskinligt linne och stooora löstuttar! Jag var alltså kvinna igår och jag kan bara säga en sak... jag är glad att jag är man!

hur jobbigt är det inte att behöva korsa benen hela tiden för att inte hela paketet ska synas? och att ha handväska är nu erkännt ett bra sätt att tappa bort saker, fråga min mobil bara som just nu befinner sig i herrljunga.. så kan de gå.

allt som allt var det rätt kul men nästa gång ska jag vara rambo.. minst.


Jag vill ha min tunga där..du är

är det inte sjukt vad man blir emotionell på nätterna?
jag är ivarjefall aldrig så känslosam som på natten, som ja skrivit tidigare så låter man sig tycka mer synd om sig själv än vad man kanske borde.
ikväll är en sån kväll, jag har tänkt på varför jag aldrig kan hålla igen min stora mun ibland.. som att jag aldrig tänker på vad som kan hända om folk får reda på vad jag säger.. som att jag inte bryr mig det minsta om hur någon kan ta det jag säger?
Det är ju inte så att jag saknar empati..jag är nog bara dum.

Jag skulle vilja träffa nån.. en tjej alltså, men det är så jävla svårt me sånt..speciellt med mina krav, hon ska vara allt jag inte är.. helst! och det är ju inte något litet krav. Att hon dessutom ska finnas för en skitstövel som mig är ju inte heller så troligt..








Körkortsägare

då har man tagit körkort! fast än så länge har jag bara en lapp som intygar att jag får köra men i slutet av veckan får jag hämta ut mitt körkort!
hoppas det hjälper mej i mitt jobbsökande för just nu går det trögt trots alla mina ansökningar.

orkar inte skriva  så mycket....


Dagens låt : In Flames - Alias

ey vi drar till combi å lirar snake!

helgen var nice.. i fredags prövade jag på att vara nykter på combi och klarade mig på 100 kr på hela kvällen.
helt okej men segt på slutet var det..jag satte mej å spelade need for speed på mobilen en stund då, jag frågade knöös om han ville joina mej å spela snake men han försvann. Det var henke som myntade detta inläggets rubrik då han antagligen tyckte det var lite fult att jag satt å spelade på mobilen när ja var på krogen.

i lördags körde jag till falköping till mormor å kusinerna, dom hade köpt lite roliga leksaker så som en 80cc fyrhjuling och en moppe som jag och henrik å småkusinerna lekte lite med.

det var min helg i kort.
Imorgon är en viktig dag för det är nämligen dagen då jag har min uppkörning och jag börjar bli lite nervös just nu men eftersom ni alla läsare säkert håller tummarna för mej så ska det nog gå vägen! ska dom våga släppa ut kallebaby på vägarna eller ej...alla lär får sms imorgon om jag klarar det iaf!

Det måste gå vägen


Kallebaby önskar!

Jag önskar att jag vore en sån människa som nöjer sig med det lilla.. som kan bli glad för småsaker..
tyvärr är jag inte sån utan vill ha allt och kommer inte vara nöjd förrens jag har det.
godnatt

Fleur du cap

kan man få nog av mina rubriker? denna gång är det till och med på franska från etiketten på ännu en stackars tom vinare som har sett det sista av dagens ljus.. förutom när jag kissar ut resterna i toan imorgon men det är en annan historia.
I övrigt kan jag ju glänsa lite med mina franska kunskaper då jag vet att fleur betyder blomma men du cap har jag ingen aning om. Halvglansigt alltså.

Nu har det gått några dagar sen jag skrev senast men här har inte mycket hänt och det är den ända anledningen.
Idag däremot har jag åter sett dagsljus och mina steg tog mig till världsmetropolen kungälv.
Först en sista körlektion innan min uppkörning nu på tisdag och sedan en trevlig fika med maolin där mycket diskuterades.
Efter det så fick jag skjuts hem och hammar kom å hälsade på, han var sugen på godis och eftersom city gross var stängt så åkte vi in till maxi där vi träffade amande the superhot maxi worker.. or something like that:)
Sedan hände inte mycket ja åkte hem.. sökte ett jobb på elite plaza hotel vilket låter rätt glassigt men så är jag en ganska glassig gosse också så det kanske kan passa bra.

Tyvärr för er stackare som orkar läsa om mina tankar och min vardag så är jag för trött för att skriva nåt mer och sängen liksom vrider sig i plågor om jag inte lägger mig på den snart, så jag ska ge x-tina chansen att ge mig sin sängkammarblick för nu hoppar jag i bingen.


RSS 2.0