Dropp alle jævla jams og gjør sånn du gjør

Måndag och nu var det än en gång ett tag sen jag skrev.

Såg förut på Stockholms derbyt mellan aik och djurgården och kan bara konstatera att superettan här kommer djurgårn. Gais vann mot örebro och det känns ju lite tråkigt att man faktiskt inte kan glädjas åt ett annat göteborgslag när de vinner när deras fans är som de är, Brann vann också här ikväll mot odd grenland vilket gladde min rummis halldis som tjöt till nåra ggr ute i stuen förut.

Har även avnjutit det nya avsnittet av entourage som man aldrig bli besviken på.

Annars är jag lite förbannad för jag satt å kollade på flygbiljett priser och jag fattar inte varför jag ska betala 200 kr mer för flyg till göteborg än till milano på samma datum, om inte annat är det förvirrande.

Har även börjat fundera lite över att köpa mig en bil till våren och jag har funderat ett tag nu på vad jag vill ha för bil och tror mig kommit fram till att Bmw 320 är modellen jag ska slå till på.

Idag är det nästan exakt en månad kvar, närmare exakt 32 dagar och som jag längtar.

Till helgen som kommer nu har jag blivit bjuden på bursdagsfeiring av saltens flickvän som fyller 21 år och har laddat upp med en 1litare bacardi razz samt själv gått och köpt mig pilsner i butiken, känns bra att kunna vänja in det då det bara är lite mer än en månad kvar tills jag fyller 20 å får köpa vad jag vill. Pilsnern var även ett fynd sett till norge priser då jag fick hittat mig ett 6pack 33 cl flasköl för 59 kr.

Egentligen skulle salten kommit hit och så skulle vi kollat på brann kampen å ta oss varsin pils men han somnade det aset så det blev det inget med.

Ni får nöja er med det här så länge så skriver jag väl snart igen.




39

Detta inlägg är döpt till 39, det är jag som har döpt det. 39 är ett ganska bra nummer men det beror helt på vad siffran syftar på.
Om siffran syftar på hur många piggelin jag hade kunnat äta på raken hade jag varit imponerad av mig själv.
Nu är det tyvärr inte så utan det är siffran på hur många dagar det är tills jag kommer hem igen.
Och tyvärr tycker jag den är för hög, men medans jag skriver så har den nu tickat över till 38 och tiden kommer att gå fort hoppas jag.

Jag tappade tråden å började syssla med annat, har inget vettigt att säga så ni får en låt istället.





Hemma eller hemma!

Ajajaj, vaknade kl 9 imorse och mitt stackars huvud kändes som det var i bitar, dock värt det.
Igår mötte jag upp me salten och elisabeth inne i centrum vid 2 tiden på dagen och vi vart på vinmonopolet och handlade och åkte hem till dom å åt pizza å gotta oss.

Det var en massa valstånd på stora torget för det är regeringsval här i Norge nu imorgon..kan bli regeringsskifte likt i sverige här så det är lite spännande, en hel del av oljemiljarderna ska tydligen investeras då, tex på att sänka avgifterna för alkohol.. det om inte annat låter ju lovande.

på kvällen så var det ett litet förspel innan vi tog bussen in till centrum, där tappade jag bort salten och erlend å hade inga pengar på mobilen så jag fick köra solo typ.. följde med en jente som hette hilde till nån krog..sen blev jag väldigt full och började vingla hemåt.

Idag har solen skinit hela dagen vilket är lite typiskt när man legat med världens skallebank, men det kanske håller i sig i veckan, vem vet?:)

Hanna har med sina magiska tummar gjort det igen ikväll och blåvitt tog 3 poäng borta mot gefle i en stabil 3-0 seger vilket gjorde mej kalas glad!

Nu ska jag sova.. och om det är fint väder imorn och jag orkar så ska jag försöka få tummen ur å fixa ett videoinlägg från nordnes

Tills dess får ni en vacker låt från en Norsk artist som heter Thomas Dybdahl, enjoy!



one of these days now
you`ll start dreaming of the past

when life was once too short for all the things we`d do and the shots we`d call
and endless summer without a fall
when promises were meant to keep
and nighttime wasn`t meant for sleep
a love story at it`s peak

Slow down, take it easy on yourself

Det blev inget videobloggande i söndags, jag orkade inte..typ.

går i väntans tider nu och det känns som jag har mycket att tänka på bla måste jag skriva ut min flygbiljett,förnya mitt skattekort, boka biljetter till lasse och blåvitt och lite annat bös.. ska försöka ta det till helgen. Då är det exakt 50 dagar kvar tills jag kommer hem, hoppas att dom går fort. Känns lite svårt att fatta att när jag kommer hem den 30 oktober så har jag varit hemifrån i ganska exakt 5 månader, det är en ganska lång tid ändå.

som i princip alltid så har rubriken i inlägget en liten mening, nu har jag stressat upp mig inför diverse ting och utöver att jag sov mellan 19-23 så gör det här det väldigt svårt för mig att somna just nu vilket kommer leda till att jag kommer vara apigt trött imorgon på jobbet.

Jag behöver nog lära mig att inte hetsa upp mig över saker jämt, för det gör jag tro det eller ej..

Nu måste jag verkligen sova..skriver/videoar snart igen!


Hjärter dam, nu i september börjar en annan typ av vår!

Hejsan alla!

Nu var det ett tag sedan jag kritade här senast!
I förrgår fick jag en idé, som kan hjälpa lite när jag inte riktigt orkar skriva, nämligen videobloggning! Vad tycker ni om det? :)
Jag gjorde mej även ett försök att spela in ett inlägg men jag blev inte riktigt nöjd och därför har det inte dykt upp något heller.

Imorgon tänkte jag dock ta er med mej till mitt smultronställe här uppe, det är en jättefin park som ligger nästan mitt i city men som ändå är ett totalt ro fyllt ställe där man har utsikt över fjorden, jag sparar på beskrivningarna så får ni se imorgon istället förhoppningsvis.

Nu har september kommit och det bådar inte gott vädermässigt, det ska tydligen regna runt 2200 mm här per år att jämföra med stockholms ca 500 mm regn. Idag har dock hela himmeln varit klarblå och solen har lyst fint, jag tror inte jag kan minnas sist det hände här, kan ha vart nån gång i början av juli senast.

Jag är annars väldigt förtjust i hösten faktiskt, det är något mysigt(eller kosligt som en annan norrman hade sagt) över höstkvällar och när det väl är fint höstväder.. sen fyller jag ju år i november också vilket också kan ha något med det att göra!

Ikväll har jag vart lite av en partypooper då jag tackat nej till både ett och två förslag att gå ut på byn, först var det salten som frågade och sedan Ine-Louise, men det får helt enkelt bli en annan gång.

Imorgon tänkte jag nämligen gå upp ganska tidigt, jag gillar att vara uppe tidigt,speciellt på söndagar, men jag hatar att gå upp tidigt! Igår gick jag å la mej väldigt tidigt och vaknade helt utvilad kl 9 efter 10 timmars sömn, det var inte helt fel och jag hoppas komma upp i runt samma tid imorgon bitti å gå mej ut på en promenad.

Nu får ni en vacker låt av mig som pyntar upp lite tankar jag har nu.(det är även den första låten någonsin här på bloggen som kommit upp här två gånger, vilket är bevis nog på att det är en riktigt fin  låt)


'

Du skulle älska att ströva i parken här intill.
Här över gränsen får man vara vem man vill

om du har halsen full av månader av slit
ta din packning över gränsen och kom hit


RSS 2.0